Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia ze stomilowego

Brak ochoty na seks w ciąży

Polecane posty

jestem w 10 tygodniu ciazy.I od jakiegoś tygodnia moze dwoch zauwazylam kompletny brak zainteresowania seksem.Mam tak pierwszy raz w zyciu, z reguly jestem prowokatorem milosnych uniesien:)Teraz moj maz dopytuje caly czas o jakiś choćby szybki numerek a ja co noż znajduje nowe wymowki,strasznie sie czuje znacie jakieś ziola może,ktore mozna pioć w ciąży a podwyzszaja libido?

Gość mimowszystko
nie masz ochoty i juz... po co sie zmuszac?? a maz powinien to zrozumiec :)

tyle o ile on nie nalega az tak bardzo tyle ja nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje,lubie seks,ale czuje sie totalnie zmeczona i zniechecona do seksu,mimo tego ze nic mnie nie boli oprocz piersi, zadnych w sumie mdlosci, wymiotow

Gość Gorący kubek gwiazdkowy
Kobieto,jesteś w ciąży,to co się dziwisz, nie wiesz, że w ciąży przychodzą różne nastroje, w tym też może przyjść brak ochoty na seks, lub wręcz odwrotnie,większa ochota ? Zioła chcesz pić na libido w ciąży ? Po co,nie musisz seksu uprawiać, jak Ci się nie chce.Teraz jesteś w ciąży i o dziecku powinnaś myśleć, a nie tylko o tym, że seks uprawiać musisz i truć się jakimiś ziołami. My z mężem prawie całą ciążę seksu nie uprawialiśmy, bo nam nie było wolno, lekarz zabronił, a Ty się tygodniem czy dwoma zamartwiasz. Przyjdzie jeszcze czas na seks.

Gość Gorący kubek gwiazdkowy
Przecież w związku nie trzeba się tylko dzień w dzień seksić. Trzeba wziąć pod uwagę to,że czasem bywają okresy, kiedy seksu nie będzie.Małżeństwo czy związek nie powinny się opierać tylko na seksie jako nr 1, a jak seksu nie ma 1 dzień to katastrofa.

Gość kobieto w ciazy jestes
W ciazy zmienia sie gospodarka hormonalna, wydzielaja sie zupelnie inne hormony niz zwykle, to absolutnie normalne, ze nie masz ochote na seks. Natura tak zrobila, by ciezarne samice nie zajmowaly miejsce innych samic, ktore moga w tym czasie byc zaplodnione, i by byl wiekszy sukces reproduktywny danego gatunku. Chcesz ziolami zmienic swoja gospodarke hormonalna, by chciec sie seksic? A nie przyszlo ci do glowy ze to moze spowodowac na przylkad poronienie? Cierpliwosci, ciaza nie trwa wiecznie.

wiesz co ja tez nie mm ochoty i nie bzykam sie od sierpnia.na poczatku mnie odrzucało nawet choć bardzo lubie sex a pozniej okazało sie ze ciaza zagrozona i tak nie bzykam juz długi czas i pewnie nie bzykne do kwietnia hmm no moze do czerwca bo rodze w kwietniu a pozniej to nie wiadomo jak bedzie.jak widzisz da sie bez tego zyc