Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daję już tak rady

Ludzie ze wsi nie dają nam żyć

Polecane posty

Gość 7687643
Albo może mamy chodzić na piechotę? Mąż rzeczywiście ma "wypasiony" samochód, ale ja mam małego Fiata 500 i dodatkowo mamy VAN, więc to chyba nie jest jakiś grzech? No tak, przeciez od tego na bank odpadlyby wam nogi.... Ja nie mam w oogole samochodu, polecam rower, zdrowy, ekologiczny....

Gość anakator2232
A jaka to wieś jeśli można wiedzieć ?

Gość anakator2232
albo w jakim powiecie jest taka wieś

Gość ludzie ze wsi
warszawa

No świetnie, 50 kilometrów do pracy na rowerze będziemy dojeżdżać :O tandem sobie kupimy :D

Gość anakator2232
ja jestem ze wsi ale to co wy tutaj wypisujecie to nie do pomyślenia że coś takiego jeszcze jest. U mnie na wsi też osiedlają się ludzie z miasta ale nikt nic do nich nie ma.

Gość jakoś nie wierzę
że dwoje zaradnych ludzi nie jest w stanie przeciwstawić się takim zachowaniom Wasza przewaga - jesteście dobrze sytuowani Policja sobie nie radzi - piszę się skargę troszkę wyżej kasy nie macie na prawników czy co?

Trzeba było się kilka razy zastanowić gdzie budujecie dom. Tak to już jest na wsi, nawet nie chodzi o majętność, ale na wsi z racji, ze każdy każdego zna, nie lubią ''obcych'' nie ufają takim i potrafią zepsuć życie. Autorko, są dwa wyjścia z tej nieprzyjemniej sytuacji, albo cała wieś się wyprowadzi, albo wy.

Rodzice mojej koleżanki od jakiegoś czasu budują dom na wsi, wszystko jeszcze w stanie surowym. Dopiero niedawno wstawili drzwi i okna. I nie jest to jakas wiocha zabita dechami, tylko taka teoretycznie normalna. Nagminnie giną im wiaderka(!), kosiarki, jakieś grabie, nawet stary rower ukradli...

Gość ludzie ze wsi
nos nic nie ruszy wypierdalajta stad!!!!!

Gość lublin ładny ale biedny
LOL- pewnie ci ze wsi lataja do Kosciołą co niedziela- ciekawe co na to Jezus ale nie ten ze świebodzina tylko ten prawdziwy z Nazaretu :)

Ja żem widzioł tych miastuchów ja żem ich roz dokładnie widzioł. Ludzie te łupiory psów w pokojach trzymają i nogi przed snem myjom. Wynalazki z miasta

Antimatter, ano trzeba się było zastanowić... mądry Polak po szkodzie :O "Policja sobie nie radzi - piszę się skargę troszkę wyżej kasy nie macie na prawników czy co?" No mamy. Ale ja o tym pisałam. Jaki sens ma taka wojna? Wygramy i co? Nie chcę podejmować jakiś radykalnych kroków bo może być jeszcze gorzej. A ILE TAK MOŻNA ŻYĆ ODGRODZONYM OD ŚWIATA, JAK DŁUGO?

Gość do lublin ładny ale biedny
poza tym ze Świebodzina i innych figurek to nie ma i nigdy nie było baranie żadnego Jezusa, przecież to wszystko bajki są, pewnie w stworzenie świata w 7 dni też wierzysz głąbie :O

Gość jakoś nie wierzę
jak nie będziecie walczyli o swoje to ciągle będą problemy

Gość kolo przyjaciol RM
tak ! nie bluznij psie niewierny!!

do do lublin ładny ale biedny A gdzie masz napisane ''głąbie'', że ''1 dzień'' to było dla Boga 24h? proszę o cytat z biblii, no dawaj. A tak na marginesie, przepraszam za offtop.

Gość kulkaa1
Swiat stworzył Bog w 3 w ieku p.n.e.Tak kiedys nauczano z ambony.

Gość a ja się im nie dziwię
Taka jesteś biedna autorko bo ci dokuczają? Mieszkasz w wielkim domu, zarabiasz kupę kasy, wozisz dupę nowym samochodem. A oni co? Spróbowała byś przeżyć za 1200 zł to byś wiedziała co ci ludzie przeżywają, jak by ci przyszło wybierać czy kupić dzieciom buty nowe na zimę czy kupić jedzenie to byś wiedziała co ludzie przeżywając! Polska to biedny kraj, a ty się obnosisz ze swoim bogactwem więc się nie dziw że cię nie lubią, też bym cię nie lubiła. Trochę pokory i skromności trzeba mieć a nie tak jak ty, wielka pani z miasta przyjechała i od raz stróż, monitoring, wielki pies :O Sama się izolujesz, a oni to widzą i czują, bo ludzie mają uczucia jakbyś wielka damo nie wiedziała, czują że masz ich za jakichś gorszych od których trzeba się odgradzać jak od jakichś złodziei. Jesteś rozwydrzoną panienką której nie nauczono za młodu szacunku do innych ludzi i tyle. Nie wiem jaki jest twój mąż, ale czytając ciebie to stwierdzam że sami jesteście sobie winni.

Gość kulkaa1
Dziwne to troche.Ze kradna to i w miastach tez .W Lubsku z budowanej apteki 2 razy ukradli okna.Raz z budowy wyniesli,a drugi raz juz zamontowane wyrwali.Zatrudnili stroza i po klopocie.I trzeci zestaw juz tyle lat zdobi apteke-prawie centrum. Wydaje mi sie ,ze w jakis sposob zadarliscie ze stałymi mieszkancami tej wsi.Tego nikt nie lubi -nawet w miescie.

Gość kikidee
biedna rady nie dała i spierdoliła z portalu pewnie zalewa sie łzami i włosy z głowy wyrywa hehehehe psycha siadła ale co zrobisz.....pewnie w majty robi ze strachu.pod jej oknami ludzie z widłami a niech jej zrobią kąpiel w gnojówce pustak jeden

Gość nie daje już tak rady
kurwa nie wyrobie

jesteście pojebani powinniście się przedemna płaszczyc i mi dupe lizać wsiowe głupki jestem lepszym człowiekiem od was bo mam szmal a wy jesteście błędem natury nie można was nazwać ludzmi oddajcie mi pokłon stare grzyby do huja pana!!!!!!!!

Jestem taka biedna a wy mnie nawet zrozumieć nie chcecie :O Dawniej to było całkiem inaczej, dawniej to taki cham ze wsi musiał za darmo u pana robić, a pan jeszcze mógł go w ryja strzelić jak źle robił, a dzisiaj to co? Jak się budowaliśmy to wzięliśmy paru wieśniaków żeby pole wykarczowali z krzaków i co i się o kasę tylko upominali no a jak dostali po mordzie bo robić nie chcieli to teraz się mszą na nas :O W dupach się temu stanu chłopskiemu poprzewracało :O Czy oni się Boga nie boją żeby tak się Panom sprzeciwiać :O Marzyło nam się zostać ziemianami, mieszkać na wsi w dworku, mieć chłopów pańszczyźnianych, a oni tacy wredni :O

rządze kurwa stulić pyski co z tego że mój mąż jest ze mną dla szmalu bo mu nie chce dać rozwodu i boi sie że go z torbami puszcze on mnie zdradza z tymi wieśniarami,jestem stara i brzydka ale mam kase i to jest w życiu najważniejsze a wegetujcie se za 1200 zł obsrańcy ja jestem królową.gdzie moja korona i berło sługusy?

ktoś sie podemnie podszywa kurwa co za świat i co za niewdzieczni ludzie.troche szacunku dla jegomośći a miało być tak pięknie......ja,mąż i wierni poddani......ech

Gość kikidee
odjebało prukwie