józefa 0 Napisano Grudzień 31, 2010 jak ja nie cierpie pomaranczowych wpisow znowu sobie jaja z pogrzebu robia :P ale jak juz napisalam to tylko kwestia czasu ,,,,, Yoanka ja zaraz do fryzjera ,,,, ciekawam ile czasu tam spedze ????? chociaz znajac moja to ogarnie dosyc szybko ,,,, kiecka wisi , 40stka,,,, kurcze a powinna juz 38 ,,,,, zatem mam na nastepny rok postanowienie :P dalam rade z paleniem to dam i z rozmiarem :P Saguś no to dziela ,,,,,, rower na rynek i dalej pedalowac ,,,,, życze wszystkim Kruszynkom ,, SZCZESLIWEGO 2011 ROKU ide sie tez robic na wiadomo co :P a po drodze to jeszcze szampana Y Y Y kwiat] Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Anoolko gotowa ????????? Już za chwile Nowy Rok powitasz , więc tacę szykuj , kielonki i ściskam Cie mocno Spełnienia marzeń! YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY http://i54.tinypic.com/a6mhc.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 31, 2010 No to BĘC;) YYYYYYYYYYYYYYY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Przespalam polnoc!!! Nawet nie widzialam jak ognie w Sydney wygladaly. I tylko z flaszki jedna lampke wychlalam. Buuuu Witam w 2011 Tak samo jak bylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Wróciłam z raju i nie moge sie połapac w szarej rzeczywistosci , ganiam w te i wefte i nic mi sie nie klei :( Ale narazie wszystkim Kruszynkom zyczenia SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I kiele wieczora podeslę sprawozdanie z ZACZAROWANEGO DOMKU NA JABŁONIOWYM WZGÓRZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Maniu ależ Cię długo nie było . Wrócę nocą;) na fot. Yoanko - phiiiii ......DROBIAŻDŻKU :-P Na 60 w cyckach i 58 w pasie SE poszukaj i na 175 :-P:-P Teraz wiesz z CZYM muszę zawalczyć ! I to jakie WYMAGANIA ma - KIECKI :-P poszukuje.No ale Ty wychodzisz do ludzi :) I tak ma być :):):):) Ja sobie upatrzyłam worek w kształcie prostokąta i SPOX ....w domu mogę tak wyglądać :-P I dlatego , że tak wyglądam - NIGDZIE nie idę :( No a teraz to idę na krótką drzemkę......bo Nowy Rok prześpię :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 31, 2010 No i wiekszosc sie bawi czesc z Was w domku zostala... A ja pospalam :D Kruszynki Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Przede wszystkim zdrowka bo ono najwazniejsze. Aneczko nie daj sie! Wiecie, dalej nie moge sie nadziwic jak tu spokojnie w Sylwestra. W kilku domach byla imprezka ale tak spokojnie ze nawet piesy mi nie szczekaly. I moge napisac ze z CALKOWITA trzezwoscia weszlam w 2011. No bo chyba jednej szklaneczki szampana z sokiem grapefruitowym i h2o liczyc nawet nie wypada :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Ojej !!!!!!!!!! Maniu ....dzięki :) Powtarzam się ale....naprawdę Koksik .....mieszka w RAJU;);) Cudnie.Mistrzostwo świata -Koksiku - słyszysz? Zachowany styl wnętrz....nawet kolekcja cynowa znalazła miejsce:) Zaciekawiły mnie ....lampy te - sufitowe ....są i u nas ale nie pytajcie po ile:( Ehhhh - ślicznie wrócę tam jeszcze bo strasznie mi net spowalnia :o Jaki tam musi być spokój;);););) Wystrój świąteczny - BAJKA;). Wszędzie widać rękę Gospodyni ! I jaka zima !!! Jak tak lukałam to Koksiku - u mnie nie ma zimy !!!! Anola Jak wstałaś to gibnij;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Grudzień 31, 2010 Kasiu ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Grudzień 31, 2010 kruszynki, swojej polnocy nie doczekalam to chociaz z Wami gibne o polnocy :D:D Jeszcze jestem w koszulinie bo sprzatam po wczorajszym pitraszeniu.. Jeszcze nie ma 10 rano a juz w domu 27 stopnii tyle samo na dworze w cieniu! Oj, spoce sie dzis, spoce! Pewnie pod prysznicem z 5 razy wyladuje :P Zeby nie pieski to gdzies nad ocean bym pojechala. Ale z trzema nei dam rady bo nie znam Misi na tyle. A nad oceanem, gdzies pod drzewkiem w cieniu bylo by strasznie przyjemnie. W sumie przerabany mam ten niby urlop. Ale po co sie zgodzilam. No ale dostc smutaszenia :D Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Oby nie byl gorszy ....... No to po kielonku w raczki i odliczamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Anoolko;) YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Kruszynki Dosiego Roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Sagus, u mnie flashkow mnogo ;) a nie ma z kim wypic. Samej nie smakuje Moze wpadniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Jak napisałaś , że JUŻ masz 27 stopni to się spociłam :-D Ale wiesz ...od czego jest ten fantastyczny wiertalot ? I klima :-P Można usiąść spokojnie na ziemi i ten barek opitolić :-D U mmnie -2 tylko;) i piękne sztuczne ognie za oknem. Miałam na Rynek skoczyć ale te tłumy mnie przearżają :o Może Kasia poszła u siebie koło spodka też mają Sylwestra;) Jeszcze Aneczka czeka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Wiesz, usiadlabym na podlodze z wlaczona klima ale kto mnie potem pozbiera :D:D:D A pieski jesc beda chcialy hihihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Idę do ślubasa bo sam siedzi , cuś kanałami przerzuca a pod nosem mięchem rzuca :-D.Fakt oglądać pewnie nie ma co:o A ja w piżamkę i .........do ranka;) . Bąbelki mam przy wyrku :-P , jeszcze telefony się rozdzwoniły;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 U mnie telefony juz nie dzwonia. Booti Booti pewnie odsypia. Chyba mieli fajna zabawe ale nie taka zeby pochlani przed ponoca byli bo ci co dzwonili jeszcze nie mamrotali :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Dobranoc kruszynki Duzo szczescia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoolka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 (_)> Y (_)> Y (_)> Y (_)> Y Nie wiem czy ktos wstaje... ja uciekam do salonu bo tam tylko klime mam. Na zewnatrz 40 W CIENIU , w pokoju komputerowym 33 Sorry ale to nie na moje zdrowie :P:P:P Wlasnie wzielam prysznic od letniego zaczawszy na zimnym skonczywszy... Szmat juz dzis tez kilka zmienilam... Buuu jak ja w poniedzialek moje pieski w takim upale zostawie? Chyba po raz pierwszy odwaze sie na dworze zostawic. Zostawie mase wody a cien pod drzewami maja, szczegolnie najdluzej pod tym iglaczkiem. Pewnie bedzie lepiej niz w domu. Szczesia w Nowym Roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoana1964 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Witanko w NOWYM ROKU :) Pokasowane tradycyjnie. No cóż... Sztuka fajna, scenografia niesamowita, jedzenie exclusive, nawet sporo, trochę pojadłam, wina duuużo, ale tu tylko trochę popiłam. I teraz po staremu. Robota, podwyżki, kasowanie postów. Aneczko, jak minął rodzinny Sylwester ? Duuuużo zdrowia i optymizmu Saguś,w te 60 to jeszcze uwierzę, natomiast te 58 to sobie możesz pisać :P Fotki są, patrzeć potrafię, rentgen w oku mam :P A w maju do Twojego Grodu Z CENTYMETREM przyjadę :P A tak w ogóle, to nowy rok, nowe postanowienia. W zeszłym roku postanowienie wypełniłam w 100 % (postanowiłam, że NIC sobie nie postanowię :P ) więc teraz się rozochociłam, że tak dobrze mi idzie i postanowiłam zacząć MAŁŻEŃSKIE odchudzanie. Bo już mam dosyć takiej pary kaszalotów Koksikku, fajne nastroje masz :) Ale najbardziej to tego metrażu zazdroszczę..... :( Wiem, że to nieładnie zazdrościć, ale co począć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opty 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Witanko w Nowym Roku ! No, Anulka zrezygnowała z procentów - za to ja nazbierałam tyle, że z mocnym kręćkiem północ witałam. Zaczęło się od podbiurkowych procentów, potem oficjalna lampka z szefostwem, potem w domu z młodymi jak wychodzili, potem z sąsiadami - bo przyszli.... Ale niczego nie pobiłam sprzątając - więc nie było tak źle... Zwierzaki wystrzały przeżyły, kot nawet okiem nie mrugnął, za to biały chudzielec schronienia w sypialni szukał. Nie było źle. Pooglądałam Koksikowe salony - no, ja jej metrażu do sprzątania nie zazdroszczę... Ale że bajkowo ma, to fakt. Ślicznie.... Za oknem 0 stopni i jakaś wichura się rozpętała, aż wyje i dudni. Nienawidzę takiej pogody, dobrze że w ciepłym domku można posiedzieć. Dzisiaj pożegnalny obiad - i jutro baaardzo raniutko młodzi fruną na wyspy... Pogodo - nie spłataj figla ! Postanowienia noworoczne.... chciałabym je podjąć, ale czy wytrwam ? No trudno, jak nie spróbuję - to nie będę wiedzieć... Na koniec roku mam się wbić w 42. Muszę. Łapko !!!1 o rany - jak późno... śniadanie w lesie.... Miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łapka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Jak mnie tu wołaja to ja na to jak na lato :Dmogę zrezygnować z karaibów :D i wrócic na forum :D Życzę nam żeby w Nowym Roku spełniły sie wszystkie nasze plany i zeby następny Rok przywitac w zdrówku i w wymarzonych rozmiarach:D http://i54.tinypic.com/j7eqtc.jpg wwwwwwrrrrrrrrrrrrrrr kto tu nie boi się Łapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoana1964 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Łapka, a KTO CIĘ WOŁAŁ ? Jakoś nie zauważyłam :P Pewnie skasowane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoana1964 0 Napisano Styczeń 1, 2011 ISKĄD MASZ MOJE ZDJĘCIE Z WAKACJI ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ! ? ? ! ? ? ! ? ! ? ! ? ? ! ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łapka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 zdjecia z wakacji wszystkich Kruszynek przecie po internecie krążą :P:P a jak nie widac zaproszenia znaczy skasowane :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Witanko Noworocznie;) post 360 Wypatruję Aneczki u Niej przed 6 rano dopiero - może smacznie śpi;) Ja się baaardzo wyspałam ;) Polazłam na Mszę ale dekiel mi chciało to wietrzysko zerwać i +3 i słonko:) Yoanko Musisz uwierzyć bo to co widziałaś to było w sierpniu :o i było jeszcze w MIARĘ względnie ......no a potem zaczęło się :( Jedno co zauważyłam :o to , to , że po Dukanie wpierw leci się pięknie w dół (vide nasze gabaryty) ale...... przybiera się 3 razy szybciej niż po "naszym" pekinie . Chętnie bym się na niego przerzuciła ale...nie mogę jeść NIC surowego :o Na razie cofam się w Twoje notatki - skrzętnie opisane jako "CENNE" i obmyślam strategię. Bo się nie widzę na wiosnę :o A lampka zielona w lesie:( O jeny - tylko delikatnie stosuj tę małżeńską dietę :-P Zjadłabym co ......no Opty, Anoolka , gdzie reszta Kruszynek ? Kasia ??? Atka ??? Inuś ??????????? Łapka ????????????? A ja nadawać na Ciebie nie będę, że jesteś .....fotka piękna - AKURATNA :-D Dosyć się wyleżałaś pod palmami , to teraz pogonić nas trzeba - i to OSTRO-SIOSTRO :-P Qrde co jest znowu pokasowane?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Post 362 ;) I NIECH TAK ZOSTANIE !!!!!!!!! Kawa i cuś;) I..bakaliowe ciasto;) YYY(_)>YYYYY(_)>YYYYY(_)>YYYYY(_)>YY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józefa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Kruszynki najlepszego w nowym roku ale sie wyszalalam :P i -1 na koncie ,,,, byla tancerz Wojtek :D bo impreza w siedzibie szkoly tanca :D J zeby dorownac tez nic gorszy ,,,, ja w 12 cm szpilkach ,,,, jeny ,,,,,,,,,,,,,,, tylko tapczanik dzis i oczywiscie szampanik :P Y Y Y Y na szczescie , na zdrowie ,,, na ten nowy rok :D:D:D a teraz do jabloniowego raju :D Maniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
45-ka 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Na scynście , na zdrowie , na te Boze Świynta by sie Wom chowali chłopcy i dziywcynta, bycki i cielynta Coby sie Wom kopiło, snopiło dyślem do stodoły obróciło . Coby Wom krowicki same się doiły, trzy razy do roku się cieliły. Byście formanili, konie pikne mieli. To co zarobili byście nie przepili. By Wos nie bolało w boku ani w kroku na tym Nowym Roku, tak to Boze dej. Hej!! Zebyście mieli gości tyle , co na gałonzecce łości . Zebyście mieli pełne stodoły , pełne pudła zeby Wom gospodyni u pieca nie schudła . Zebyście mieli w kazdym kontku po dzieciontku a na piecku troje . I zebyście nie godali ze to kiere moje . Na scyńści , na zdrowie Na tyn Nowy Rok zebyście mieli scynście cały bozy rok . Zebyście byli zdrowi , weseli jako w niebie janieli . Tak to Boze dej. Hej! Kochane moje Kruszynkowo Życzę tak od swojego serca spełnienia najbardziej cennego daru od Boga, czyli zdrowia. Bo jak ono jest to reszta jakoś takoś się ułoży. Życzę Wam dużo spokoju i siły abyście mogły postawić się tym wszystkim przeciwnościom dnia codziennego. Życzę zgody w rodzinie. Życzę aby Was omijały żłe przypadki . A na koniec życzenie, które zawsze sobie w myślach powtarzam podczas wigilijnego łamania się opłatkiem z najbliższymi - Kochane moje, abyśmy wszystkie za rok mogły zostawić swoje życzenia dla innych bo to będzie znaczyło że żadnej z nas nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saguś 0 Napisano Styczeń 1, 2011 12:56 [zgłoś do usunięcia] Post 361 Saguś Wiecie co - u mnie było wyjątkowo cicho ....nie "rąbali" tymi wściekłymi nic nie pokazującymi petardami Nawet kocia nie musiałam wydłubywać z szafy Było spox. Anoola Ostygłaś ? Buuu Ja Ci współczuję tego skwaru ...ale dnia już u nas przybywa i do wiosny nie wiele zostało Koksiku Masz gabinet moich marzeń Jak znajdę fotki swoje to Ci podeślę gdzie tak sobie to obmyślałam w swojej chacie - tylko tych antyków nie mam Zrobić można - ale to nie to samo. CUDNIE No to spadam , Noworoczny obiad upitrasić - właściwie podgrzać Strasznie piź**iiiiiiiiiiiiiiii, widzę do połowy swojego okna gruby kabel od anteny - chyba - komuś z góry zwisa.....no nie wiem - jak się rozhuśta czy mi nie pieprzenie w okno . KOMU TO PRZESZKADZAŁO ? Józia ma post 363 , Kasia 364 , a nie 363. Kasowanie trwa..............a zatem po staremu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaata 0 Napisano Styczeń 1, 2011 To ja stawiam kawkę ,kielonki i nie wiem ci jeszcze (_)> YY YYY (_)> YY YYY[kwiat ](_)> YY YYY i wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok........... przede wszystkim zdrowia ,a reszta poleci ........................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach