Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinnaa

Szukam dojrzalego mezczyzny ok 40

Polecane posty

wybacz katarinnoo, ale nie chciało mi się czytać całych 9-ciu stron...;) Być może padło już takie pytanie, ale odpowiedz mi po co Tobie taki facet??

Gość katarinnaa
Chcialabym takiego poznac, po to mi taki facet.

no to możemy się poznać.:D:D:D:D tylko zastanawia mnie w jakim celu chcesz go poznać?? tak po prostu?? żeby mieć znajomego 40-to latka??;)

Gość katarinnaa
szukam bogatego meza.

Gość katarinnaa
To podszyw, po prostu tacy mezczyzni mi sie podobaja i niesamowicie kreca...

tak myślałem...;) a co Ciebie w takich facetach kręci?? wiesz... w tym wieku to już siwe włosy, pierwsze zmarszczki...:D:D:D:D:D

Gość setnik***
pamietaj moze tez byc łysy i miec impotencję :classic_cool: ty faceciku powyzej :P pytasz jakbys był siwiejącym prawiczkiem :classic_cool: co taki facet ma za atrybuty?:P bryke stabilną pracę i kasę :D:D:D i przede wszystkim jest desperatem którego mozna z młodszymi po rogach walic :P

Gość katarinnaa
no moze wlasnie to + polaczenie chlopca, bo jednak wiadomo ze facet jest zawsze dzieckiem

setnik - dziecinko... nie mam bryki, łysiejącej głowy ani napchanego konta do bólu... nie lubię, kiedy kobieta wali mnie w rogi i nie mamy chyba wspólnych tematów. Jak dorośniesz, to pogadamy, tak??:P

kat.... facet zawsze jest chłopcem??;) coś w tym jest. ale to wynika chyba z ich natury... po co się przejmować niepowodzeniami?? jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia w życiu!:D:D:D:D

Gość setnik***
[zgłoś do usunięcia] Już jestem... setnik - dziecinko... nie mam bryki, łysiejącej głowy ani napchanego konta do bólu... nie lubię, kiedy kobieta wali mnie w rogi i nie mamy chyba wspólnych tematów. Jak dorośniesz, to pogadamy, tak?? piszesz jakbym ci był wrogiem chopie a ja ci mówie ze to wyznanie własnie cię autuje :classic_cool: mysle ze starszy od ciebie jestem ;0 i mam doświadczenie, takie balchary nawet przez ekran monitora wyczuwam :P Powodzenia życze :classic_cool:🖐️

myślę, że jeszcze kilka lat Tobie do mnie brakuje... albo doswiadczenia:P wszystko jedno... Dlaczego uważasz kogoś za blacharę po kilku zamienionych z nią zdaniach?? kat.. nie powiedziała niczego, co możnaby uznać za jakas zachlannosc na kasiorę... desperatem z impotencją też nie jestem. i nie uważam Ciebie za wroga. jeszcze;) ale Twój tekst mi sie nie spodobał. ot i wszystko:)

Gość katarinnaa
Setnik wow tez jestes dojrzalym facetem? Tylko dlaczego takim zgorzknialym, zle doswiadczenia z blacharami? Hmmm tutaj nie ma blachar, wiec don't worry. Damy rade :-) Duzo usmiechu Ci zycze...

Gość katarinnaa
Rajcuja mnie stare pryki i pierdziele:D

Gość katarinnaa
Prawiczus, wypad stad.

Poza tym, steniku, niczego o mnie nie wiesz. A już mnie wyautowałeś!!:D:D:D:D:D Może powiesz też coś o mnie fajnego?? To, że wyglądam na łysiejącego prawiczka już wiem. Dajesz dalej!! Może stworzyłeś też już mój profil psychologiczny??;)

Gość katarinnaa
Prawiczus, wpadasz tutaj tylko do jakiejs zosi wiec skontaktuj sie z nia inaczej, to moj topik. I prawiczka tez nie szukam :-)

:) jednak widzę, że o tej porze nie da się normalnie pogadać... ale jeśli chciałabyś się ze mną skontaktować, to proszę Ciebie najuprzejmiej... Tam pogadamy spokojnie o "starych" Polakach:D:D:D:D

Gość defcyhgjkl;pl,/
brum ty tez spietalaj

Gość setnik***
katarinnaa ja zgorzkniały?:D:D:D do łez rozbawił mnie temat :D:D:D:D a problemu nie mam z blacharami bo tak sie skłąda że one czesciej niz ja [czyt. wcale] zabiegają o moje towarzystwo ;) Znikam do pracy 🖐️

Gość katarinnaa
Dzieki Juz jestem odezwe sie :-) czesc Brum Prawiczus... no na pewno

Gość katarinnaa
Setnik, to ciesze sie ze smiejesz sie do lez, tez uwielbiam taki smiech. Pracuj pracuj, bo wiesz jak tak Cie nagabuja, musisz miec gest :classic_cool: