Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoooo nie

Czy to możliwe żeby żonaty zakochał się w innej tak naprawdę?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Od ponad 30-u lat mieszkamy z żoną za granicą gdzie polaków jest zaledwie garstka a Ty mi mówisz, że nas znasz. Doprawdy ponosi Cię wyobraźnia to może Ty zapomniałaś wziąść cos na uspokojenie x Tak tak łosiu mieszkasz za granicą i mój mąż jeździ za tą granicę żeby twojej żonce dać fujarę wylizać jak u nas w Polsce jest awaria i zakręcą wodę :D

Gość gość
Moze Twoj mąż jeździ gdzieś za granice ale nie w moje rejony ,tego jestem pewien na 100% Takie elementy tu nie przyjeżdżają ,tu jest garstka polaków na stypendiach, doktoranci, nawet jeden pianista. Naprawdę dziwię się Tobie, że masz taką radość z tego, że Twój mąż posuwa inną kobiete tylko chyba zazdrościsz tej kobiecie, że on do niej jeździ i robią to na co Ty mu nie pozwalasz.

Gość gość
10.34 wez juz skoń bo pierldzielisz jak potłuczona z lekka :D

Gość gość
Moze Twoj mąż jeździ gdzieś za granice ale nie w moje rejony ,tego jestem pewien na 100% Takie elementy tu nie przyjeżdżają ,tu jest garstka polaków na stypendiach, doktoranci, nawet jeden pianista. Naprawdę dziwię się Tobie, że masz taką radość z tego, że Twój mąż posuwa inną kobiete tylko chyba zazdrościsz tej kobiecie, że on do niej jeździ i robią to na co Ty mu nie pozwalasz. x Łosiu szukaj wśród znajomych a znajdziesz tego któremu twoja zacna żonka czyści dope własnym ozorem. Tak zazdroszczę jej że raz na jakiś czas ma na swoim jęzorze poranne gowno mego męża :D

Gość gość
Gosciu 10.46 nie pisz z tą kretynką z patologii ona zna srodowisko lizania osranej d**y meza i takie tam klimaty o których normalna kobieta nawet nie słyszała. W innym temacie pisała coś o szczaniu jej meza na kochankę o wyciąganiu zażyganego meża z rowu itp itd. Wzieła za meza jakiego obszczymura debilnego i teraz sie chwali tymi wyczynami tu na kafe. Szkoda na nia czasu niech sie babrza w g*****e sami

Gość gość
>>>Moze Twoj mąż jeździ gdzieś za granice ale nie w moje rejony ,tego jestem pewien na 100% Takie elementy tu nie przyjeżdżają ,tu jest garstka polaków na stypendiach, doktoranci, nawet jeden pianista. Naprawdę dziwię się Tobie, że masz taką radość z tego, że Twój mąż posuwa inną kobiete tylko chyba zazdrościsz tej kobiecie, że on do niej jeździ i robią to na co Ty mu nie pozwalasz.<<< Kochanki żonatych to jednak istoty upośledzone umysłowo, a ich mężowie to durnie skończone i pajace. :D:D:D

Gość gość
Weźcie sie lepiej za robotę nieroby! Tego sie nie da czytać.! Patologia!

Gość gość
Moze rzeczywiście szkoda czasu na dyskusję z nią, choć nadal nie napisała dlaczego tak ją cieszy i jest wrecz dumna z tego,że mąż ją zdradza. Chyba nigdy tego nie zrozumiem. Tak czy inaczej ja juz opuszczam tą bezsensowną konwersację, u mnie już prawie koniec dnia, wracam do żony i zaczynamy weekend. Milego dnia :)

Gość gość
Gosciu 10.46 nie pisz z tą kretynką z patologii ona zna srodowisko lizania osranej d**y meza i takie tam klimaty o których normalna kobieta nawet nie słyszała. W innym temacie pisała coś o szczaniu jej meza na kochankę o wyciąganiu zażyganego meża z rowu itp itd. Wzieła za meza jakiego obszczymura debilnego i teraz sie chwali tymi wyczynami tu na kafe. Szkoda na nia czasu niech sie babrza w g*****e sami x Nie to ty wieśniaro z patologii pisałaś że chłopy szczają na ciebie jak leżysz w rowie narąbana a później dostałaś rozdwojenia jaźni i nagle stałaś się własnym mężem - łosiem co ci od lat każdą zdradę wybacza. I nie pisz sama do siebie kiełbasa bo jesteś tu znana psycholko :D

Gość gość
gość 2016.04.20 dlaczego idioci?! moze ma zone idiotke wiec co sie bedzie meczyl? jest tyle rozwodow i ludzie ukladaja sobie zycie na nowo, to nic zlego, kazdy ma prawo do szczescia xxxx takie numery to tylko w twojej patologii idiotko.

Gość gość
Hahaha wiedziałem, że moja kochanka jest co najmniej do tego stopnia P.I.E.R.D.O.L.N.I.Ę.T.A. Ale widzę, że jest gorzej. Jak dobrze mieć żonę :)

Gość gość
Jaki szacunek okazałeś żonie mając za kochankę jak to nazwałeś. P.i.e.r.d.o.l.n.i.e.t.a kobiete? Na tyle gardzisz swoją żoną, zeby sypiać z wariatkami? Tak bardzo kochasz żonę i mamy w to uwierzyć?

Gość gość
A to akurat prawda. Niestety zakładałem, że to w miarę normalna kobieta. Trzeba przyznać, że dobrze się kryją na początku. Na szczęście w porę się obudziłem.

Gość gość
11:45 Nawet gdyby ta kochanka okazała się normalną kobietą to i tak nie zmienia to faktu,że zdradziles, oszukales żonę. Może żona też cie zdradzą z jakimś idiotą a później cieszy się, że ma normalnego męża.

Gość gość
Nigdy nie zdradziłem żony. Od dawna tylko żyliśmy obok siebie i w końcu ustaliliśmy, że niech każde robi co chce w tym czasie. Zwyczajne będzie co będzie i wyszło jak wyszło :)

Gość gość
Nawet jak to z kimś zrobiła to jeden raz wybaczam bo sam byłem głupi i wiem jak to jest.

Gość gość
11,45 Dobrze się kryją? Dobrze,ze się w porę obudziłem? X Jak ja do swinger clubu wziąłeś i chciałeś ja innym oddać i z innymi urzędowałeś to logiczne idioto ze jej psycha siadła i jeszcze przycpaliscie zapewne a potem kac moralny i problemy z głową kretynie jej zafundowałes.

Gość gość
gość dziś Pewnie jakiś moherowy beret po 50 X Jprd co za kretynki z gimbazy :P Moher w wieku 50.. Skretyniałe wieczne lolitki :D

Gość gość
Moher to po 70-tce (albo i nie, moja cioteczna babcia jest w świetnej kondycji umysłowej a Radio Maryja ma głęboko w pogardzie). 50-tki obrabiają młodzi kochankowie, jak moją sąsiadkę 30-latek :P

Gość gość
nie odpowiadajcie, to ta skretyniała trollica od topików o kochankach, psychiczna baba. nie kopcie się z koniem.

Gość gość
SKRETYNIAŁA TROLLICA od topików o kochankach

Gość gość
11.11 widocznie to jej najwieksze zyciowe osiagniecie- zdradzajacy maz.Dla niektorych wystarczy ze portki sa w domu;) A zyciowa pasja to obszczekiwanie wszystkich kobiet calymi dniami na kafe;) Nie warto dyskutowac bo ta osoba ma problemy psychiczne (nawija wciaz o jakiejs kielbasie ;)) a z jej wsi do terapeuty daleko. Nalezy tylko wspolczuc;) Pozdrawiam!

Gość gość
50 obrabiają...a potem rzygają przez dwa dni.

Gość gość
11.11 widocznie to jej najwieksze zyciowe osiagniecie- zdradzajacy maz.Dla niektorych wystarczy ze portki sa w domu A zyciowa pasja to obszczekiwanie wszystkich kobiet calymi dniami na kafe Nie warto dyskutowac bo ta osoba ma problemy psychiczne (nawija wciaz o jakiejs kielbasie a z jej wsi do terapeuty daleko. Nalezy tylko wspolczuc Pozdrawiam! xxxxxxxxxxxx Co tępa koorfo ze slumsów weekend się zbliża, a ty znów skwierczysz na kafe i wszystkie żony wyzywasz? Idź do psychiatry desperatko, bo kafe cię nie wyleczy. Tu wszyscy od dawna cię znają i wiedzą, że nawijasz sama ze sobą, jak ci się tylko pogorszy.

Gość gość
hahahaaa.....baby to jednak idiotki jakich malo:)

Gość gość
ja (ZONATY) pokochałem mężatkę... i co.....zostawiłem dla niej wszystko....

Gość gość
I dlatego jesteś teraz w czarnej d***e.

Gość gość
Wydaje mi się, że możliwe, ale... raczej rzadkie bo zonaci sa nastawieni bardziej na niezobowiazujace romanse. A jesli sie zakochaja naprawde to z reguly odchodza od zony

Gość gość
gość wczoraj 50 obrabiają...a potem rzygają przez dwa dni. x jak są pedałami..

Gość gość
Zakochać się to za mało żeby odejść. Musi być pewny swojej kochanki, że też tego chce. A z reguły kochanki tak naprawdę nie chcą żeby się rozwodził. Boją się itd to akurat dobry pretekst żeby ją zostawić.