Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

Cichy. :D No wiesz!!!!! :D:D:D:D Ale się uśmiałam. :D:D:D:D Ja ulegnę Regresowi a później jego narzeczona mi pokaże co na ten temat myśli. :D

Rgresu - przecież pisałeś, że jesteś cierpliwy. :D Pamiętam, że o tym pisałeś.

Ulegniesz w kwestii wysyłania fotki. To tylko kwestia czasu. Pod warunkiem, że Regres nie odpuści oczywiście.

Cichy - a Ty też jesteś chętny na uległość mą fotkową?

Cichy - a Ty też jesteś chętny na uległość mą fotkową? We mnie nie ma krzty cierpliwości. Znudziłoby mi się takie wyłudzanie :(

Rgresu - przecież pisałeś, że jesteś cierpliwy. Pamiętam, że o tym pisałeś. " Oczywiscie ze jestem :) Ale bez przesady :D

Widze że dyskusja schodzi na inne tory Dinia, przecież Brum Ci napisała, że gdzieś tam sobie łazi facet dla Ciebie. Musisz tylko go spotkać.

A może go widziałeś? To możliwe, tylko, że to byłby straszny offtopic, bo przecież temat jest nie poszukiwaniu, tylko o szaleństwie.

Zawsze można dyskusję pokierować na inne tory, zresztą i tak już to zrobiliście :D

No trudno, jak cierpliwości nie masz, to ja nic na to nie poradzę. :D

Absolutnie nie byłoby mi go szkoda. :D On wygląda na takiego, co zniesie dużo. :D I wniesie też. :D

Gość do brumchrum
siedzisz w tym necie i gowno wiesz, doda nie sciela wlosow to byla peruka :classic_cool: Faceci nie wierzcie w jej urode, ja ja kiedys widzialam na fotce, normalny paszczur jakich wiele na kafe. Siedzi tutaj dniami i nocami.

Przestańcie pisać już o tych zdjęciach. Wymieńcie się fotkami a nie rozpisujec sie się na kolejne strony :/

Faceci nie wierzcie w jej urode, ja ja kiedys widzialam na fotce, normalny paszczur jakich wiele na kafe." no i widzisz brumka jedni zachwalaja inni zniechęcają :D Przyślij ,obczaje i sie wypowiem :D ok ... juz cie nie męcze bede sprawdzał pocztę co jakiś czas :) przyślesz to fajnie ,nie przyślesz to trudno :D ZAMYKAM TEMAT

Teraz to już zgłupiałam...od kogo chciałeś tą fotkę? Chyba nie ode mnie?

Gość do brumchrum
regres zamknac to se mozesz drzwi od wewnatrz kibla, to nie twoj topik wiec po prostu spindalaj razem z ta swinka brum.

Gość do brumchrum
od swinki brum chcial foto, tez jestes malo rozgarnieta widze.

regres zamknac to se mozesz drzwi od wewnatrz kibla, to nie twoj topik " umiesz czytać i logicznie myśleć ? Jesli tak,to przeczytaj jeszcze raz to co napisałem tylko dokładnie i powoli :D

Teraz to już zgłupiałam...od kogo chciałeś tą fotkę? Chyba nie ode mnie? Brum chciała od Ciebie, Regres od Brum. Ja nie chciałem od nikogo, bo musiałbym wysłać w rewanżu swoją, ale jak na rasowy kafeteryjny pasztet przystało się wstydzę, o czym zaraz napisze pomarańcza.

Gość do brumchrum
juz jestem. Cichababy- spierdalaj :-D

Do cichobrum Idz na inne forum obrażać ludzi. Tutaj nie ma miejsca dla Ciebie i daruj sobie tanie teksty w odwecie na mój post bo i tak mnie to nie rusza a się tylko ośmieszasz!