Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

I nie jest to bajka o Żwirku i Muchomorku. Jak sądzę? ja wiem.. sadzenie nasion sie czasami odbywa :D

Gość zycie uczuciowe pary ok 30 tki
pamiętaj-zero szczerości

jest tylu fajnych facetow wiec po co sobie ubzdurac jednego ktory np nie jest nami zafascynowany? Zakładałam, że mówię o etapie fascynacji i tego, co będzie po. Faktycznie nie wzięłam pod uwagę, że zainteresowanie może być jednostronne. Jeżeli jednak ktoś chce osiągnąć sukces, to nie może z góry zakładać porażki :-(

I jestem za szczerością w związku. :) Szczera rozmowa, szczere zachowania, żadnego mataczenia, udawania, podlizywania się. Okazujemy sobie czułość, miłość, szacunek., jesteśmy oparciem dla partnera i sami możemy liczyć na jogo pomoc. :)

Zla zupelnie sie nie rozumiemy nie mowie o zakladaniu z gory ze cos pojdzie nie tak. Po prostu kobiety maja dziwna manie ladowania uczuc w faceta bez wzgledu na to czy jest draniem, ciapą czy tez ma dana kobiete gleboko w d. wzdychaja po nocach, placza, jedza i ogladaja bridget jones nie widzac ilu innych fajnych facetow jest w poblizu

Gość znowu taka jedna1979
A, żebyś wiedział Czizas. Ja w serduszku cierpię po takim jednym dupku, co mnie zranił niemiłosiernie ostatnio. Ale wczoraj na przekór sercu umówiłam się na sylwestra z ... moim mechanikiem, który od kilku miesięcy zdaje się być mną zainteresowany. Jakoś ciężko mi mówić o jakimś uczuciu czy fascynacji nim ale w sumie możemy się dobrze bawić razem :)

czizas jest kobieta :) znowu taka jedna mysle ze w dobrych rekach mechanika szybko zapomnisz o wspomnianym dupku - udanej zabawy :D

Rozwijaj się, ubieraj, myśl o sobie, rób sobie dobrze, ubierz się fajnie. I nie dlatego, żeby podobać się jakiemuś hipotetycznemu facetowi ale żeby czuć się dobrze ze sobą. :)

Gość znowu taka jedna1979
Oj przepraszam Czizas. Czy ja wiem czy zapomnę, bardzo mnie zranił swoją głupotą. Ale na pewno się będę dobrze bawić i będę miała kolegę do wyjazdów wszelkich.

Pomarańczo - im szybciej zapomnisz, tym z większym pożytkiem dla Ciebie to będzie. :) Nie ma co rozdrapywać ran i posypywać ich sola. :) Najpierw jakiś Sylwester, później zabaw karnawałowa, kino... :)

I życie będzie się toczyło dalej. :) I będzie kolorowe i wesołe inaczej niż z poprzednim. :)

znowu taka jedna wystarczy ze Twoje mysli zajmie ktos inny, lub cos innego i nawet nie obejrzysz sie jak szybko przestaniesz sie zastanawiac nad tym "co ja w nim widzialam" a teraz uciekam, milego weekendu :)

Dibnia - a ja nie wiem co Ty robisz, bo ja Cię pierwszy raz widzę. :) A właściwie czytam. :) Jełśli tak robisz - to wspaniale.

Dinia, pomyśl o sobie, swoim szczęściu, o tym, czego Ty chcesz i zacznij się realizować. Przecież zdobyć faceta to nie Twój jedyny i główny cel życiowy? Być szczęśliwą i spełnioną - o to chodzi, czyż nie?

No nie jedyny, ale fajnie jest sie do kogoś przytulić i podzielić troskami

Ale też musisz wspierać przy troskach i problemach drugiej strony. :D

Seks na żądanie, obiady na stole, pranie skarpet i prasowanie koszul. :D Życie to nie bajka. :D

Oczywiście że też umiem wspierać swojego partnera. Już taką mam naturę

dinia82 Oczywiście że też umiem wspierać swojego partnera. Już taką mam naturę jak go wspierasz?