Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

Mężczyźni mają różne potrzeby i są zapewne tacy, którzy lubią mizianie biustem. :D

pewnie nawet spore grono takich jest. ale nie gdy trzeba wsparcia. skoro autorka napisała, że potrafi wspierac, chciałbym wiedzieć jak to robi.

Bożydar to wg Ciebie jak wygląda wspieranie? jak mój partner ma jakiś kłopot to próbuję z nim go rozwiązać, szukamy wspólnie wyjścia z sytuacji. A że przytule to chyba normalne

czyli o wspieraniu wiesz tyle co ja o liposukcji. niewiele. nie wiem jak inni, al emi wystarczy że partnerka powie, coś w stylu: - nieważne jak to rozwiążesz, jestem z Tobą. czy po prostu: - jestem z Tobą, wierzę w Ciebie. uśmiech z mojej strony, krótkie dziękuje i bara bara.

Ludzie są różnie. Jedni relaksują się seksem inni jedzeniem. To, że Tobie wystarczy dwa słowa, nie znaczy, że innym też. :)

brum kwiatuszku, wyraziłem swoje zdanie w celu podpowiedzi autorce. że nie każdy facet potrzebuje pomocy od "matki" bo tak a nie inaczej pomaga mamusia. przytulić, pocałować w czoło, porozmawiać. może tak rozwiązują problemy kobiety między sobą. nie wiem. mówię tylko, że kobieta który by podeszła do mnie i problemu w sposób jaki napisałem, ma u mnie PLUS. w sposób jaki opisała aktorka to u mnie MINUS. mamusię już mam. drugiej nie szukam.

"Kwiatuszku' to tak trochę szowinistycznie. :D Bożydar znaczy podajesz Autorce instrukcję obsługi siebie chociaż zupełnie Ci nie potrzebna inna kobieta. To bardzo ciekawa konstrukcja prowadzenia rozmowy. :D

co jest szowinistycznego w nazwaniu kobiety "kwiatuszkiem" a zresztą, tak jestem szowinistą. ;) nie podaję instrukcji obsługi do siebie. bo nie wierzę, że nie ma podobnych mi typów męskich charakterów.

Znaczy - unikat. :D Szowinistyczne jest właśnie podpieranie się "kwiatuszkiem". To jest uprzedmiotowienie osoby mej ludzkiej. :D Sprowadzenie mnie do rangi kwiata.

Brum, nieśmiało zauważam, że to instrukcja obsługi chyba do większości typów męskich :-) Wbrew pozorom mężczyźni są bardzo prości w obsłudze, gdzieś chyba nawet słyszałam dowcip, że mają tylko jedną "wajchę " :-)

obawiam się, że na zawsze będziesz dla mnie - brum ta bajka jak to książę poznaje księżniczkę zaczyna i kończy się na "Wstępie".

zła33 Brum, nieśmiało zauważam, że to instrukcja obsługi chyba do większości typów męskich HA! dzięki wielkie. dobrze, że nie jestem jedynym takim typem. efekt Axe mi się nie marzy. ;)

Ja bym nawet dalej Bożydarze poszła i zaryzykowała stwierdzenie, że bajka ta to nawet wstępu nie ma. :D Zła - sądzę, że chłopcy są jednak znacznie bardziej skomplikowani. I do ich obsługi nie wystarczy jednozdaniowa instrukcja oraz pospolita wajcha. I chwała opatrzności za to! :D Bo inaczej świat byłby nudny jak diabli. :D Jeśli lubisz "brumcia" - proszę bardzo ale nie stoi ona wysoko w moim rankingu. :D

I ja nie chcę takiego modelu, który miały wszystkie wokół. :D Unikat, biały kruk, jeden jedyny! Oto marzenie me. :D

CichoBaby efekt Axe mi się nie marzy. Nie ściemniamy dziewczynom w żywe oczy!!! ano nie ściemniamy. doszedłem do etapu w swoim życiu, gdzie liczy się jakość, nie ilość. :)

Bożydar, osobiście znam takiego jednego, a o kilku słyszałam, więc bez obaw :-)

doszedłem do etapu w swoim życiu, gdzie liczy się jakość, nie ilość. i nie zależy Ci, żeby się podobać kobietom? Nie wierzę!

Zła - sądzę, że chłopcy są jednak znacznie bardziej skomplikowani. Brum, niejedna z nas dała się na to nabrać ;-)

ja się nie obawiam. jestem jak J-C van Damme w filmie "Nieuchwytny cel" jak Harisson Ford w "Ściganym" ;)

doszedłem do etapu w swoim życiu, gdzie liczy się jakość, nie ilość Mogę spytać ile czasu Ci to zajęło?

CichoBaby doszedłem do etapu w swoim życiu, gdzie liczy się jakość, nie ilość. i nie zależy Ci, żeby się podobać kobietom? Nie wierzę! nie. nie zależy mi, by szalały za mną tłumy, tylko ta jedna jedyna.