Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

No to Drogi Bożydarze dawaj fotkę tej jednej jedynej, wymarzonej, wyśnionej. :) Będziemy patrzać i podziwiać.

Zła, sądzisz, że chłopaki to proste mechanizmy Proste rozwiązania zawsze są najtrudniejsze, jak już na nie wpadniesz to wielkie zdziwienie jest :-)

Aaaa - w tem kierunku, Zła. :) To się zgadzam z Tobą. :)

Oczy jej sfotografuj Bożydar. :) Oczy są ponoć zwierciadłem duszy. :)

Lucyno ty jesteś jakaś odmieniona. Może to podszyw jakiś?

niestety razi ją mocno błysk flesza. zaczyna wtedy wariować. raz mnie chciała ugryźć. biega, skacze, szczeka... nie zrobię jej tego. ale ma czarne jak śląski wungiel. ;) piosenkę o nich niejaki delfin z ivanem wykonują.

Facet. dla którego wygląd jego kobiety nie ma znaczenia, to dopiero musi być desperat Lady G. , to nie desperat, po prostu może być NIEWIDOMY :-(

Luśka - myśl taka spłynęła na mnie tak nagle. Można powiedzieć - iluminacja przedświąteczna.

Lucy Windsor Facet. dla którego wygląd jego kobiety nie ma znaczenia, to dopiero musi być desperat słyszałaś kiedyś o Steve Wonder'ze?? ciekawe czy on słyszał o Lucy Windsor z kafeterii... :D nie mówię, że nie ma znaczenia. nie ma znaczenia kolor jej włosów, czy oczu. mam swój typ, ale jeśli ktoś od niego odbiega, to nie daję kosza. ale mam też granice. nie może być ani za dużo, ani za mało.

Jeśli mogę zareklamować dziewczęta jeden wywiad w gazecie, to przeczytajcie ten z Kingą Preis. W "Naszej Pani". To tak a propos wyglądu kobiety i jego roli w pożyciu damsko - męskim.

Brum, możliwe też ze Ci się po prostu iluminacja rozświetliła w obszarze mózgu odpowiedzialnym za percepcję i dostrzegłaś to, czego wcześniej we mnie nie widziałaś :) Bożydar, że też chce Ci się tak tłumaczyć :)

A w dzisiejszych czasach kolor włosów, kolor oczu, kształt nosa to są tak względne sprawy, że nawet nie warto o nich wspominać. :D Odpowiedni chirurg-plastyk i trochę gotówki starczy, żeby zrobić z siebie kogo tylko zamarzymy. :D

nie czytam kolorowych pisemek, więc jedyna opcja, ze zapoznam się z tematem, jezeli bedziesz tak miła i tę myśl nam tutaj, Brumka, streścisz :)

Brum, czy mnie wzrok myli, czy piszesz do Luśki per "Luśka"? Nieładnie, mnie strofować, a samemu co?

Lusiu - starzejemy się po prostu i jesteśmy bardziej zrzędliwe i złośliwe. Umysły nasze kostnieją i elastyczność tracą. :D Ot cała tajemnica. :D

a właściwie chciałam napisać nic nie znaczące detale, no chyba, że wszystko co Brumka na lamach kafe publikuje, jest dla Ciebie warte pamiętania, wtedy zwracam honor :)

Luśka, ja mogę niechlujnie tutaj pisać, ale nie możecie mi zarzucić, że niestarannie czytam.

Ale ja zawsze do Luśki, Luśka pisałam. Z rzadka Lucyno albo Lusiu.

wcięło posta, wiec dubluję: no wiec napisałam tam, żebyś Brumka pisała za siebie, bo ja się pod czaszką jeszcze starzeć nie zamierzam ;-)