Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

Gość 76kg i 180cm
Ja szaleję za dziewczynami lekko przy kości, piersiastymi, o ładnej aparycji :D Poważnych, kobiecych i mądrych

Skromność nie jest w naszych czasach specjalnie modna, ale OK, niech będzie, że tutaj tylko ja jestem ta umysłowo cenna ;-)

Ja dajmy na to nie przepadam za męskimi kobietami. Też wolę kobiece kobiety. Luśka, ale czy Twoja wyjątkowość jest jednoosobowa. Bo jak tak, to umiarkowanie się sprzeciwiam.

Baobab, moja wyjątkowość mieści się w jednej osobie, więc mozna tak powiedzieć ;-) A powaznie - przecież trudno wymagać, zeby wszystkim odpowiadał mój tok myślenia i komunikowania się. Tobie np. wyraźnie bardziej odpowiada kafeteryjna osobowość Brum i ja mówię, ze to jest w porządku, a nawet bardzo w porządku. Tak już jest na tym świecie, że tylko chorągiewki stawiają sobie za cel, zeby być lubianymi przez wszystkich, bo = być moze tak myślą - wtedy zwiększa się prawdopodobieństwo wymiernych korzyści, które mogą z tego umizgiwania się na prawo i lewo odnieść. Oczywiscie trochę tu przerysowuję żeby pokazać, że nie wszyscy muszą nam odpowiadać i vice versa

Ale wyjątkowa w znaczeniu, że jedyna cenna umysłowo - o to mi chodziło. Umiarkowany oznacza, że bez rękoczynów, ale nadal sprzeciw.

Wiem, że o to Ci chodziło, a że nigdzie nie napisałam, że mam na myśli całe forum, to podjęłam kontynuację w lekko zmienionym kierunku. Bo chodziło mi, ze tutaj, w danej chwili, a rozmawiało nas wówczas tak około dwie osoby :)

Nie sądziłam że dyskusja się tak ożywi:) Kolejny wieczór sama siedzę w domu i zastanawiam się jaka jest tego przyczyna:((

Gość =centurion=
bo pusta, babsztyl z ciebie i tyle w temacie ...:D

Myślę sobie, zajrzę, zobaczę co też Luśka napisała. A tu Dinia. Dinia faceci piją piwo, słuchają głośno prymitywnej muzyki, czkają, bekają, puszczają wiatry, klną, lżą i dłubią w nosach - przejrzyj forum, zobaczysz sama. Do czego Ty tęsknisz? Warto?

w takim razie do gratulacji za poziom Two\ojej samokrytycznej szczerości dorzucam uznanie dla Twojego altruizmu i chęci niesienia zwrotu akcji w życiu niespełnionych kobiet takich jak Dinia82 ;-)

w znaczeniu, że zabawnie czytać takie samokrytyczne zeznania, jak to Twoje poczynione w dniu wczorajszym. Przecież trudno, żebym na poważnie chwaliła wyliczone przez Ciebie męskie atrybuty :)