Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

Cichy to nie tylko przywiązuje wagi do tego, co ja tu oznajmię ale nawet wierzy w to, co inni o mnie napiszą. :)

Lucy - ale pewne procesy niezależne są od naszej woli. :( Ilość szarych komórek drastycznie spada z każdym rokiem i nic na to nie poradzisz. Osłonki mielinowe twardnieją i dendryty tracą przewodnictwo. Nie wspominając już o aksoanch, które skróceniu ulegają. I mózg przestaje byc już tym mózgiem, który znamy. Zaczyna być tajemniczą krainą żyjącą własnym życiem. :D

Lucyno - to jest dobre. Takie dostojne. Podoba mi się. Nie będzie nieco protekcjonalnego "Luśka", czy familiarnego "Lusia" (co się źle dla mnie skończyło Baobabo-cośtam). Brum, składam wniosek o udostępnienie praw w zakresie stosowania.

Pierwszy objaw to wzrost złośliwości wobec bliźnich. I ja się nie nabijam. To normalny objaw, któremu nie da się zapobiec.

Cichy - jeśli o mnie chodzi to ja Ci prawa do "Lucyny" udzielam jednocześnie zachowując sobie tez taką możliwość. :)

Jakaś ważna się zaczynam robić. :D Ludzie mnie o zgodę proszą. :D

Baobabosławie, mam mózg jakościowo lepszy niż jakies 90% ludzości, przeżyję ten uszczerbek na jego światłości :)

(Lucy ale pierwsze zwiastuny już widać. Nie chcę Cie martwić.)

Baobabosławie No wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem. Widzisz Brum, ja po prostu inaczej jak Luśka nie mogę. Jeszcze na dodatek w megalomanie nam wpada, a kto wie może nawet teorie mesjanistyczne zacznie wyglaszać ;)

Cichy - jak zmieni nicka na "44", zacznę myśleć co z tym fantem zrobić. :D

To nie skłonność do megalomanii, a podstawy dowiedzione przez dotychczasowe koleje mojego losu. Z powietrza nie wzięłam, chociaz zdaję sobie sprawę, ze to, iż tak właśnie napisałam w tym konkretnie miejscu ma niewielekie zanczenie :)

Tymczasem mróz staje się dla mnie wyzwaniem. :) Kłaniam się i piszę ogólne, skromne: "Pa". :)

Baobab, żeby Ci sprawić przyjemność, dodam, że bywa ciężko - tylko nie wiem, czy dobrze ten brak lekkości będę potrafiła udać :)

Ty akurat wydajesz się plasować ze swoim BVI (brains value index) się w górnych 10%, więc miałam prawo użyc sztuczki z ewentualnymi wątpliwościami :)

To bardzo miłe co piszesz. Mile moją próżność podbudowuje, ale nie idź tą drogą. To jedna wielka ściema. Luśka, ja tylko udaję.

Skoro wolisz, zebym tak myslala, to widać masz w tym jakiś cel. Mogę oczywiście udawać, ze wg mnie Ty udajesz, no problem whatsoever (tak w ogóle to moja nowa karta kredytowa ma obrazek, ktory uznałam za jakieś symbol swej elitarnosci, wiec jakby coś, to pewnie przez ten znak od losu ;--)