Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju wyczerpania

Blagam poradźcie mi co ja mam robić?

Polecane posty

Gość dswdwd
najwazniejsze ze przyjmuje plyny, pije orsalit i cocacole. Jak po nich nie wymiotuje to juz jest dobrze. Podaj mu troche zwyklej bolki bez niczego. Zobaczysz jak zaareaguje. Poczekaj do jutra, jak sie nie pogorszy to juz bedziesz na dobrej drodze. A ma teraz goraczke??? Jest senny, oslabiony czy raczej "na chodzie"?

Autorko jak dasz pół szklamki - szklanke to myślę, że pomoże a na pewno nie zaszkodzi tak jak leki. Nikt nie mówi, ze ma hetrolitrami pić.

wiesz to bardzo dobrze ze tyle pije, tym ze na razie nie je to sie az tak nie przejmuj, sprobuj mu cos podac od czasu do czasu: banana, ta kaszke co zrobilas, z ta cola tez nieglupio, mozesz sprobowac dac mu lyczek, zobaczysz jak zareaguje, ale jak ma odruch wymiotny to trudno, odpusc sobie dzisiaj; wyglada na to ze biedaczek zlapal jelitowke, faktycznie teraz duzo dzieci na to choruje; my tez cala rodzina przerabialismy... trzymajcie sie jakos, jesli synek nie goraczkuje, pije to bedzie dobrze tylko troche czasu potrzeba...

Gość kijevna
spróbuj ugotować i podać rosół - chociażby tylko płyn, albo płyn z marchewką

Gość na skraju wyczerpania
dalam mu ta zupę do niej dołożyłam łyżkę ugotowanych ziemniaków i ubitych. zjadł prawie całą miskę :) Nie jest to szczyt radości ale dla mnie super. Teraz odczekam trochę i za godzinę mu spróbuje dać bułki. Odwodniony raczej nie jest bo bawi się ładnie, nawet głupotki wymyśla i mocz ma przejrzysty kolor nie jest ciemny, języka też nie ma białego. Jedynie co to blady jest strasznie. Moja chudzinka najukochańsza.

oj no to dobrze!:) oby tak dalej i zeby sie te ciagle choroby wreszcie troche uspokoily czego tobie i sobie zycze, bo moje szkraby tez od miesiaca ciagle chore..