Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

Hej!!! Ja nie pisałam bardzo dawno, ale często zaglądałam na topik! A dzisiaj weszłam i szok! O co tam w ogóle chodziło? Ja pół roku temu dokładnie urodziłam swoją córeczkę cieszyłam się nią dwa dni bo potem już było tylko źle, ale to nie znaczy że sobie włosy będę rwała czy to w domu czy na forum!! Bo przecież chodzi o ludzi żeby rozmawiać i się wspierać i nie ważne na jakim topiku... Może i lepiej że uciekłyście z stamtąd... Pozdrawiam Was :*

A ja powiem tak... Parę pomarańczowych wyraziło swoje samolubne opinie (założę się że zazdroszczą tego zżycia między Wami...) a wy chcecie się poddac i nie pisac ze sobą?? Nie dajcie się...

witajcie! zalozcie sobie prywatne forum np na http://www.phorum.pl/ ostatnio mamy 3ki i wiecej dzieci tak zrobily, bo zlosliwe sfrustrowane pomarancze i tak beda Was gnebic my tez z tematu mlodych mamy na kafeterii ponad 4 lata temu przenioslysmy sie na prywatne forum i w koncu spokoj i prowatnosc 🌻

dzieki Evi za porade al enam chodzi o to aby każda miała tu dostęp a nuż akurat jakas pomarańcza będzi e w ciaży i dołaczy:) u mni esznycle z pietruszką ziemniaczki z sosem pieczaekowym i sałatka z czerwonej kapuchy a u was?

ha ha ha wyciągam ze słoika sklepowego:) w tym roku byłam za granicą i nie mam przetworów no chyba że od mamy:) lubię tą z jabłkiem bo taka delikatna, i dobry przepis jest na sałtkę z kurczakim z kapusta czerwoną na necie można znalesc pychunia

ale palnęłam bzdurę chciałam napisać że przyrządzasz tak jak ja:)

ogólnie robie surówki ale teraz mam lenia na święta i tak się dośc ogotuje ;) monia choć tu kochanie

ida- strasznie mi przykro że straciłaś swoje dzieciątko;( serce pęka...... Dziewczyny trzymam za Was wszytskie kciuki - oby się udało i obyście niedlugo mogły wymieniać sie ciążowymi lub pieluszkowymi problemami;) Zajrze do Was czasem;)

hej kochana:)monia mam pytanko takie testy kupione na allegro są skuteczne czemu tak duża różnica cen w aptece 11zł a na allegro 1,59 takie same

robie porzadki w lodówce,a potem do spowiedzi:(nie lubie ale cóż

ja też moni a dopiero wieczorkiem będe całuski ada nastąpił pewien rozłam i nie wiem czy wszystkie dziewczyny tu dotrą:(

Witaj Groszkowa... Co tam u was slychac? Ja bylam dzis na zakupach-jutro bede robic bigosik...po 6 latach bedzie wyzwaniem...gotujecie kapuste z dodatkiem wody?

witaj prinzesska ... musimy uwazac co piszemy i jak bo zostaniemy posadzone o bojkot o to ze jestesmy wampirami i tworzymy klike egiostek i osob bez empatii ... stracilam ochote na wszystko ...

To jest nasz nowy watek... Usmiechnij SIE... bylam dzis u mojej chrzesnicy....jaka ona duza 7m jej sie zaczyna...maly broj...

Dziewczyny nie smuccie sie, bedzie dobrze. Ja tez jestem troszke zla, ale moze rzeczywiscie zrobilysmy przykrosc niektorym dziewczynom po stratach takimi radosnymi wpisami. Prinzeska ja gotuje kapuste z dodatkiem wody. Zaraz jade kupic spodnie bo niestety juz w nic sie nie mieszcze. Milego wieczora:)

a co myslicie ze nikt juz tu nie wiejdzie i nie zrobi nam zadymy i nie posadzi o to ze jestesmy egoistkami itd bo jak na takim temacie mozemy smiac sie i zartowac? takze wole nic nie pisac ...

teraz niech inne sie wykarza i wspieraja bo ja wolalabym aby wspierala mnie osoba ktora jest etap wyzej ode mnie niz ta ktora jest na tym samym etapie lub nizej bo dzieki temu mozna dostac schizy no ale kazdego wybor ...

ja gotuje kapuste we wodzie i odlewam ją potem,potem dodaje jakąś kość lub żeberka jak mam i dusze kapuste z tym dodaje ziele listek następnie jak już jest miękka daje kiełbase przecier doprawiam magą vegetą pieprzem w razie potrzeby robię zasmażke i boczuś