Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

Witajcie dziewczyny 🌼 Miałam tu nie zaglądać ale to silniejsze ode mnie :) Cały czas Was podczytuje :) Życzę Wam wszystkim Spokojnych i mimo wszystko Radosnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym ❤️ 🌼 🌼 🌼

Czesc dziewczyn Od rana jestem zabiegana, najpierw bylam sie upiekszyc u fryzjera, teraz pieklam ciasto i dopiero teraz moge troche dychnac. Chcialam Wam rowniez zlozyc najserdeczniejsze zyczenia, aby Wasze najskrytsze marzenia jak najszybciej sie spelnily, byscie nigdy nie tracily wiary w ducha i obu Nowy 2011 rok przyniosl Wam to upragnione dzieciatko:)

marcelinko, a dzekuje jak narazie bardzo dobrze:) tylko czasami mnie glowa boli, ale to w ciazy normalka. Wczoraj mnie zaczela bolec i jak na razie nie ma zamiaru przestac. A ogolnie, oby tak do konca:)

ok ogólnie. Mam lekkie skurcze w podbrzuszu, ale wtedy leże a tak poza tym to też ból głowy niestety ...:)

ja tez mam skurcze czasami, ale lekarz powiedzial, zeby sie tym nie martwic, bo teraz ma prawo sie tak dziac

Ja juz wlasnie koncze brac duphaston, zostana mi same zastrzyki w brzuch. A tak to jeszcze bralam luteine. A zastrzyki mam brac jeszcze po porodzie

hej dziewczynki w końcu wolne od pracy ,choć jeszcze jutro czekaja mni ekońcowe porządki. jak sobie radzicie z przygotowaniami świątecznymi? monia? :) mam nadzieje że to przez brak czasu tak tu pusto. udaje się na odpoczynek całuje 👄

Gwiazdy z nieba, których nie dotkniecie! Marzeń spełnienia, których nie osiągniecie! Radość, w życiu tak ciężkim i tragicznym. Uśmiechu, pustego słowa w moim słowniku! Wiary, która jest chwiejna jak wiatr za dmucha Szczęścia niewidzialnego oczyma ... Może świata u stóp i wielu z nim przymiotników Wiem czego Wam mogę życzyć Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu. Która mija nas jak wiatr i czas lecący? Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył. Nie znających potencjału drzemiącego - cech ani negatywów. Jesteście ludźmi zatem nimi pozostańcie? Właśnie takimi których kocham najbardziej! Z dobrem i złem w wnętrzu osobowym, z charakterem ciężkim i nieprzetworzonym! Gdyż pięknem jesteście takim jak pozostaliście stworzeni ... Cóż ja będę mógła później do Was pienić? Gdy każdy z Was będzie ideałem. No bo chciałabym pisać, o dobru i złu w nas samych ... Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów, w postaci cech charakteru, Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha. Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne! Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego! Zdrowia by móc w nimi brnąć dobrego ducha wiary i myśli w dni 2011.

ewwwa :) wyjeżdżam do rodziców jutro także ominą mnie przygotowania świąteczne :D uffffff mieszkanko posprzątane, jeszcze trzeba się spakować i jutro w drogę :) Groszkowa ❤️ pisałam do Ciebie...:( nie odezwałaś sie

Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!

Witam wszystkie Kobietki bardzo serdecznie ... Katie ❤️ wczoraj miałam urwanie głowy poza tym na nic nie miałam ochoty dzis tez nie mam ale co zrobic takie jest zycie ...

Super ze u Marylki wszystko ok oby tak dalej :) Bardzo mnie to cieszy :) Nadzieja nadziej nadzieja mniód na nasze serducha :)

marcelina kraqers uwielbiam czytac wpisy kobiet ktore nosza dzieciatko pod swoim sercem dajac nam tym nadzieje ze my tez bedziemy tak szczesliwe jak WY teraz :D ❤️ 👄

Oooooooooooooo teraz ja dostałam swiatecznego sms z zyczeniami chyba od takiego jednego kochanego janioła :) :p