Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

Witam :) Kicia nie ma za co dziekowac po to tu jestesmy aby pomoc dobrym slowem rada i aby wesprzec :) Z kazdym dniem bedzie lepiej zarowno fizycznie i psychicznie choc u mnie dochodzenie psychicznie trwalo dluzej i nadal trwa ... Bylam juz u lekarza zrobili badania po nowym roku do kontroli, na polku zimno -10 stopni a jeszcze troche do zrobienia mam :O

Witajcie dziewczynki :) i ja dołączam do Was. Chociaż jak widzę i tutaj pomarańcze bywają :( Więc mi jak na razie się udało, chociaż nie jest kolorowo :( zaś mam śluz zabarwiony krwią :( :( strasznie się boję, chociaż lekarz mówi, że jest ok, że to od stanu zapalnego. Brałam clotrimazol i czekam na reakcję. Odolnie to mam tonę leków :) :) ale staram się myśleć pozytywnie, a to dopiero 8 tydzień. Pozdrawiam wszystkich...

Hejka dziewczynki. Witamy Kate31 w klubie wystraszonych zaciążonych. Ja dziś mam usg połówkowe, jak zwykle trochę nerwowo przed badaniem, ale taki to już nasz los.

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............17... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............17... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.....................8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN....... Wpisałam się chociaż jakoś niechętnie na razie to czynię, ale co tam :)

Kate31 witaj bardzo sie ciesze i gratuluje :) szybciutko tobie sie udalo :) teraz tylko duzo odpoczywac dbac o siebie i jak najwiecej spokoju :) migrenko to juz polowa ciazy jak ten czas leci :) daj znac jak bedziesz po badaniach :)

Groszkowa mam za co dziekowac bo najwiecej daja wlasnie dobre slowa osob ktore to rozumieją bo same to przeżyły..myślę, że nikt inny nie zrozumie tego bolu...i prawda jest taka, że psychicznie się dochodzi o wiele gorzej...napisałam w innym swoim temacie o tym - nie chcę drugi raz tego pisać więc wkleję o co chodzi...bo przez to nie mogę dojść do siebie... Najgorsze jest to, że ja teraz w domu moim byłym czyli u matki i siostry z chłopakiem "przeczekuję" aż trochę dojdę do siebie fizycznie..bo niestety psychicznie się nie da...otoz.. Mam 25 lat a moja siora ma 35 i miesiąc temu urodziła pierwsze dziecko...jej się udało w tak późnym wieku, ja nie mogę tego znieść...bo ona jest straszną matką...wyzywa to dziecko kiedy płacze a ja nie moge juz tego wytrzymac...ile bym dała, żeby było odwrotnie..przeciez takie jak ona nie zasługują na dziecko..jak można mowic do własnego dzieciatka "Ty durniu zamknij sie" ? czy przesżłoby Wam to przez mysl? Bo ja płacze jak to slysze..razem z tym małym...tyle ze nie na głos..takze psychicznie jest tu masakra ....marze o tym, zeby juz sie stad wyprowadzic ale na razie nie mamy gdzie Ta dzidzia mojej siory ma podobno kolki jelitowe i przez to tak płacze...a ona go zostawia w łozeczku...ja rozumiem, ze nie ma sensu uczyc od małego jakiegoś noszenia bo potem dziecko to wyczuje i zacznie wykorzystywac ale do diabła..ja bym go miala na kolanach i tuliła do siebie a nie siedziała obok i miala gdzies to , ze tak płacze...to jest nie do zniesienia uwierzcie mi..jeszcze w takiej sytuacji, ze się straciło swoje wlasne dzieciatko... Szkoda słów na to wszystko...co Wy na to? Aha i czy ja też mogę się znaleźć na tej Waszej liście? Tylko, że nie wiem jako kto? Mój wiek to 25l, miejscowość: tymczasowo Gostyń a strata dziecka nastąpiła w 9 tygodniu ciąży...na razie nie będę się starać o drugie...bo ta pierwsza ciąża była wpadką, z której jednak się cieszyliśmy i to bardzo...ale wiem, że drugi raz teraz bym nie przeżyła kolejnej straty a stres na razie się tak szybko raczej nie skonczy więc będę czekać...

Chcialam Was jeszcze o cos zapytac... Bo dostalam dzis wypis ze szpitala i mam napisane tak: W jamie macicy pęcherzyk ciążowy o zatartych obrysach, FHR minus, DG ciąża obumarła 9 tydzień. Ja poszłam na zabieg bo już coraz gorzej się czułam mimo, że przed Sylwestrem miałam isć ale mi spadało HCG na łeb na szyję...spadło tak, że miałam 46tys najwiecej a po 3 tygodniach zrobilo sie 18 tys, po 2 dniach juz 12... ja chcialam spytac czy HCG mowi ze juz nie ma zadnych szans? Bo to ze FHR minus to wyczytalam w necie, ze niektorym dopiero w 10 a nawet 11 tyg dopiero widac ze bije serduszko...ciagle mam jakies watpliwosci..ale lekarze robiacy usg a bylo ich 4 co patrzeli w monitor jednoznacznie stwierdzilo ze ciaza sie nie rozwijala prawdopodobnie od samego początku..czy aby napewno nie za wczesnie ten zabieg? :( Mnie to spadajace tak szybko HCG przekonalo, zeby jeszcze przed swietami zrobic, wszyscy mi kazali isc juz bo mowią jakby cos w swieta mialo mi sie stac to lepiej miec to z glowy...sama nie wiem czy nie bylo juz zadnych szans? Raczej jak tak spada HCG to chyba jest jednak niestety jednoznaczne z brakiem rozwoju płodu tak? :( Chcę się upewnić bo...ja tak chciałam tego dziecka i przyzwyczailam sie do mysli, ze bedziemy juz we trojke :( Zastosowane leczenie to: Cytotec, Dolcontral, Buscolysin, Lorafen, Doxycylina. Tez takie leki dostawalyscie w szpitalu?

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3..................................3 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............17... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

Witajcie w mrozny poranek :) Wpadam na chwile bo zaraz jedziemy do tesciow :) Kicia jestes w tabelce jesli cos zle napisalam to przepraszam - poprawi sie :) Przykro mi ze przez to przechodzisz i jeszcze sytuacja z siostra i tym dzieciatkiem - cos strasznego :( Ja po zabiegu nie dostalam zadnych lekarstw wystawili tylko zwolnienie i kazali byc pod stala opieka swojego ginekologa. Wyniki histo nic nie wykazaly tyle ze byla ciaza i nic poza tym zadnych wad itd ... Z ciekawosci zrobilam dzis test ciazowy ktory wykazal jedna kreche takze czekama na @ ktora ma przyjechac okolo niedzieli no chyba ze jest zawczesnie bo dzis mam 25 dzien cyklu zobaczymy ale niestety raczej czekam na @ :O Kochane życze Wam udanego Sylwka i Szczesliwego Nowego Roku oraz spelnienia marzen i powodzenia w kazdej dziedzinie zycia i oczywiscie rozowych upragnionych bobaskow :) Dla Was moje Slonca ❤️ 👄

Dziekuje Groszkowa za wpisanie mnie na liste, wszystko ok jest. Ja też wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku i udanej zabawy w Sylwestra i oczywiście spełnienia każdych marzeń! Pozdrawiam

Kicia - nie myśl o tym Kochana. Lekarze z pewnością nie mylili się. Tym bardziej że jak piszesz widziało to 4 lekarzy.... A po za tym spadało hcg.... Serduszko ja np. widziałam bijące już w 6-7 tygodniu. tak więc w 9-tym na pewno powinno już mocno bić! Ten kształt pęcherzyka też nie świadczy o tym że było dobrze.. Sorki, ale to prawda. Twoja dzidzia odeszła. Musisz żyć dalej! Przykro mi, że masz tak sytuację w domku. rzeczywiście musi Ci być ciężko. Sama nie wiem co bym zrobiła, gdybym była w podobnej... Trzymaj się jakoś! NIe daj się! I pamiętaj nie każda ciąża kończy się tak samo!!! Strach nam będzie towarzyszył zawsze, ale to nie znaczy że mamy się jemu poddać! Słyszysz? Będzie dobrze. Głowa do góry :)

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............17... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............9... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

życze wszystkim udanej zabawy sylwestrowej i oby Nowy Rok zaobfitował w piękne zdrowe DZIECI:) 👄

hejka - no to jestem pierwsza w Nowym Roku!!!! Wszystkiego najlepszego Słońca!!!

NICK................WIEK............MIASTO.........CYKL PO STRACIE....CYKL STARAŃ Marylka84...........26........Ożarów Mazowiecki.........9..........................3 moniś1308...........24.............Grodzisk............. .....7.........................3 Groszkowa83.......27...............B - B ....................6..........................2 nerwusek26.........26...........Radomsko................. .6..........................4 lidzia1................28.............Ch*jna............. .......4.........................2 Katie84..............26.............Kraków.............. .....6..........................3 Danusienka ........23.......Newton Aycliffe(UK).........4......zaczynam od Kwietnia Wunia ...............32..............Nisko.....................5.. ...............zaczynam monia_aa............23..............o/Kalisza............ ... .....6..................3/przerwa ida272...............27...............Pisz............... .......3.................nie zaczęłam magduha799........31..............s-ca................... ....4.................nie zaczęłam gosia 34.............34..............O-E....... .......6.........nie zaczęłam, chyba kwiecień ??? marta2387...........23..............Gliwice.............. .....3...........................................4 Kate31...............32..............B-g................. .......2......zaczynam od listopada abi 66................34............K-e...................... ...4..... ............nie zaczęłam Eterno...............30...........Poznań................ ......4......nie wiem...moze wiosna martaxxD ...........39........Nowy Sącz ....................1.................nie zaczęłam agniesiulka..........30..........Poznań................. ......2.................może teraz Kaem357.............30.........L-k (Irl)...............2..............1 ewwwa.............25........... o/Mielec..................2..........zaczynam styczeń lub kwiecień aannuullaa8844.....26.............Tychy.................. ...0...............nie wiem kiedy gunia 1988.........23............o/ Warszawa.......... dedi.................36.......Sosnowiec.................. .1. ..........nie wiem, wkrótce???........... anka 23 ...........23..............o/Krakowa...............0........ ..zaczynam po 3 gagatek22b.........22..........okolice:Lublina........... ...8.........................4 załamana 2...........32.........Warszawa....1.............może w lutym ada11 .................22 ........... szczecin......2 Kicia1985 .............25............ Gostyń ..................0 ............nie wiem kiedy PRZYSZłE MAMUSIE: NICK..............WIEK...........MIASTO.............TC... .......KTÓRY CYKL PO STRACIE martta............26.............Kraśnik..............7. ............18 cykl po stracie PaulinaKiss.......23.............Kraków.............20.. ..........7 cykl po drugiej stracie Ewka77............33............Malbork.............18... ................9 po stracie Migrena73........37...........Warszawa...........20...... .............4 po stracie anieani............29............Białystok...........16. ...................9 po stracie. kraqers...........28..............Cz-wa.............17... .................5 po stracie marcelina13.........29.............Kce...............11... ...................4 cykl po stracie Serce_1976.........34...........Płock..............10... ...................7 po stracie Erisss.............26............Konstancin...........6.. ..............2 cykl po stracie Małgosia84.........27...............Nowa Sól...........4...............6 dorota83............27...........Koszalin..............14 ...............10 Kate31..............32............B-g.................... .8.................4 SZCZĘŚLIWE MAMUSIE: NICK..............WIEK..........MIASTO...........IMIĘ... ..DATA PORODU....SN/CC....TC Kasia W............34.............Kalisz............Oluś......29. 10.2010r........SN.......

Kicia-przez przypadek tu weszłam i przeczytałam o dziecku twojej siostry -jak możesz na to pozwolić, piszesz że płaczesz razem z nim i nic nie robisz???????? pozwalasz na to żeby go zostawiali w łóżeczku???? kolka dla takiego dzieciątka to koszmar! ono płacze z bólu i jedyne co można zrobić to go utulić żeby mu pomóc. Wyzywanie dziecka- to się nadaje do prokuratury! jestem wstrząśnięta twoją wypowiedzią, aż mi serce żal sciska że są takie matki. płakać mi się chce, błagam zrób coś z tym. nie rozumiem dlaczego zadna z piszących nie zareagowała na twoją wypowiedź (tak mi sie zdaje), jakby jej nie było. szok . POMÓŻ TEMU DZIECKU!!!BO NIE MA NIKOGO INNEGO!!

Gość znajdz mnie po ip
a co ona moze zrobic??poza tym pamietaj ze jest przewrazliwiona po stracie zazdrosna ze to nie jej diecko a mama malego moze jest sama z tym wszystkim moze nie ma sily moze moze moze latwo oceniac jaks ie siedzi po drugiej stronie komputera prawda?

a w którym zdaniu ja ją oceniłam??? ja ją tylko proszę żeby coś zrobiła-a co może zrobić? choćby ponosić dziecko kiedy ono wyje z bólu!

cukrówka - ta sprawa z siostrą jest bardziej złożona :( ona ma 35 lat i ja sama przez nią w duzej mierze w dziecinstwie bylam "wychowywana"....ogolnie wszyscy sie jej boja...w tym ja..i nie potrafi sie jej nikt przeciwstawic...mama moja nawet wlasnej corki sie boi...jak bylam mala to mama czesto bywala w szpitalach z powodu owrzodzenia na nodze i przez to ja pozostawalam pod "opieka" tej strasznej osoby...ona mnie tez czesto biła jak bylam mala i ja nie potrafie jej nic powiedziec ani tez zrobic bo to ona rządzi wszystkim i wszystkimi...tym bardziej, że ja już w domu rodzinnym nie jestem zameldowana i nie mam żadnych praw nawet do wypowiedzi...to ona przejmie to mieszkanie i nawet mama czuje się tu jak przedmiot..tak mi żal tego dziecka a pozostaje mi tylko płakac w drugim pokoju jak to wszystko slysze...ona powinna tym bardziej docenic to, ze ma dziecko po tym jak ja je stracilam..ale to jest osoba bez uczuc i emocji pozytywnych...pozbawiona jakiegokolwiek wspolczucia...dziwie sie ze to dziecko jej nie zmienilo..myslelismy wszyscy ze po ciązy sie zmieni jej charakter na lepsze ale niestety nawet ciąza nie pomogła...coś strasznego :( ja pojutrze sie juz wyprowadzam z chłopakiem w ciemno...bo oboje tego nie wytrzymujemy a nie mamy prawa sie tu wtrącać niestety... Dziś się zaczęło dusić chyba przez to, ze tak płakało a ona siedziała w kuchni... i wtedy sie wystraszyla dopiero ze cos sie moze stac a ja chcialam pogotowie wzywac to mnie wyzwala, ze nie ma takiej potrzeby :(

Witam :) Juz jestem na starych smieciach :) urlop sie skonczyl od tesciow wrocilismy a jutro juz do pracy :O no ale co zrobic :) nowy rok niesie nowe nadzieje mysle ze ten rok bedzie dla nas lepszy niz poprzedni czego wam i sobie zycze kochane :) Kicia no nieciekawa sytuacja w domu :O ja bym powiedziala co mam do powiedzenia i szukalabym innego lokum bo tak sie nie da zyc a twojej siostrze moze otworza sie oczy ale jak juz niestety bedzie za pozno :(

Kicia kochana ja nie mogę nawet czytać co dzieje sie z tym dzieciątkiem, to straszne. jak taka osoba jak twoja siostra może was terroryzować?? ile dziecko miesięcy? boże jak mi go szkoda........przecież ono z bólu płacze i potrzebuje tylko miłości.Zajmuje sie nim wogule siostra? przytula je kiedykolwiek, kąpie, pilelęgnuje? a twoja mama? Przepraszam że wypytuje ale nie mogę tego pojąć jak tak można. a ojciec dziecka?

Cukrówka nie dziwię się, że tak zareagowałaś...ja sama jestem w szoku odkąd w tym domu chwilowo jestem na przeczekaniu...dziecko ma dopiero 6 tygodni! Czasem bierze na ręce i tylko szepcze "ciiii" oczywiście pielęgnuje i karmi choć jak moja mama (która wychowała 3 dzieci więc wie lepiej) mowi nie do konca jak nalezy bo nie karmi dziecka regularnie co 3 godziny tylko tak jak sie obudzi bo mało spi a ona nie moze zniesc placzu własnego dziecka co mnie dziwi. Kąpie je około północy co tez moja mame dziwi...ona mówiła, że karmi się regularnie i regularnie wychodzi na spacery w południe a kąpie około 7 wieczorem zeby to miało ręce i nogi a nie tak jak ona...ale nie słucha. Mama moja jest chora cały czas dodatkowo ma reumatyzm i chodzi o kulach, ma juz 62 lata i to u niej dzidzia jest najspokojniejsza ale nie daje juz rady bo ją tez ręce bolą...mama mu śpiewa, tuli i on wtedy jest naprawde spokojniejszy...najgorzej sie czuje w rekach własnej matki i nie tylko ja to zauwazam...moj chłoppak ledwo się powstrzymuje od komentarzy na temat tego co ona wyprawia..ale on to juz tym bardziej nie ma tu nic do gadania :( O ojcu dziecka szkoda gadac...jest jeszcze gorszy od siostry...wyjechał sobie do Holandii i ma wszystko gdzies a pieniedzy nie przysyla...zreszta oni małzenstwem nie są bo on nie ma rozwodu.... ogólnie misz masz... dobrali sie pod wzgledem okropnych charakterów ale to dziecko jest niczemu nie winne i tak mi żal, że ma takich po....nych rodziców... jak ono płacze a ja slysze ze ona jest np w kuchni w tym czasie to tez zaczynam plakac...juz nie wytrzymuje bo ile ja bym dala, zeby miec dzidziusia...czemu takim osobom jak ona Bog "daje" to szczescie a komus kto naprawde się cieszył i chciał dać miłość małej istocie to nie pozwala na to? Nie wiem czy w ogole jest Bog jak na to wszystko patrze...nieraz jak widze małego u mamy na rekach to wychodze i płacze...on ma takie żałosne spojrzenie jakby chciał powiedziec, zeby ktos cos zrobił :( :( :(