Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia zosia

Do wszystkich prawiczków !! Zacznijcie cos robić ze swoim życiem

Polecane posty

Są bardzo fajne swetry dla mężczyzn, w zestawienu z dżinsami wygladają bosko :) to lepeij żeby zasuwał w dresach i bluzach z kapturem? Litości... Faith -- mój mail amaretto89@poczta.onet.pl :)

Ten na zdjęciu nie jeest wcale brzydki. Ma bardzo przyjazną twarz i wydaje się być miłym facetem.

masz wiele racji asdafsdgdf, główny problem to charakter ale nie popadajmy w skrajności wystarczy nieco spokojniejsza natura i niezamiłowanie do imprez i już ciężej kogoś poznać a osoby które opisałeś na końcu długo prawiczkami i dziewicami nie pozostają :P

Tak się tylko może wydawać, że włąsnie tak mogą wygładać niedoświadczone osoby. Pozory mogą mylić :)

Faith -- jeśli wyślesz fotkę, daj znać ;)

Gość asdafsdgdf
@DRT oj moga, mogą i to bardzo ;) Ja osobiście nie uprawiałem dotąd sexu, gdyz nie chciałem tego robić z byle kim (choc okazje byly), a tak ułożyło że miłości wielkiej nigdy nie spotkałem :) Mam żal tylko do niektórych kobiet o to, że właśnie nie doceniają tego, że to poniekad z szacunku do nich nie jestem teraz doświadczonym 24 latkiem, a mimo wszystko na mysl o prawiczku uwazaja takich za łamagi, cioty, sieroty itp...

Gość theboyfromnowhereeee
DRT ---> to może jeszcze mnie oceń. Ja nie lubię siebie , swojego wyglądu i co najgorsze charakteru.

Ni mam wiadomości od Ciebie jeszcze. Jeśli wogóle wysłałeś :)

Oceń też mojego penisa

Gość asdafsdgdf
moze wyslales na adres z odstepem w slowie @onet.pl czyli np. @o net.pl

Faith -- Spróbujesz jeszcze raz? Właśnie, przepraszam nie zauważyłam, że napisałam ze spacją. Podaję raz jeszcze : amaretto89@poczta.onet.pl

Wysyłam wiadomość bez spacji a pokazuje ze spacją ;/

asdafsdgdf -- to mnie zaskoczyłeś :) pozostaje mi jedynie pogratulowac Tobie wytrwałości i szacunku do kobiet :)

Wow!! Nie wierzcie Faithowi kiedy mówi, że jest brzydki!! :) W życiu bym nie pomyślała, że jest niedoświadczonym mężczyzną :) Wygląda na zdecydowanego, pewnego i władczego faceta :) Faith, czy wolisz bym szczególy napisała w mailu?? :)

theboyfromnowhere -- to naprawdę Ty? Sorry że pytam, ale Ciebie nie kojarzę ;) Więc powiem tak. Potrzeba Wam mega kopniaków w tyłek, najlepiej ode mnie ;D żebyście zrozumieli, że nie jeste tak jak uważacie, jest super dobrze !! :):)

Tak to naprawdę ja , ale niczego to nie zmienia. Ja nawet na randce nie byłem nigdy.

Faith -- napisałam Ci coś na maila :) Wybacz, że tak długo to trwało, ale rozpisałam się bardzo :) Miłej lektury :)

theboyfromnowhere -- masz bardzo niewinną urodę :)

I to mój największy problem. Mimo już 28-mio lat mam mało męskie rysy twarzy. To moje przekleństwo. Niewinną urodę to może mieć , ale kobieta a nie facet.

Gość ale jajca hahahah
th znajdzie predzej dziewczyne niz darker :D:D:D:D