Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia zosia

Do wszystkich prawiczków !! Zacznijcie cos robić ze swoim życiem

Polecane posty

Gość wypowiedź prawiczka
co mu się sperma na mózg rzuca a nick ściągnął od jakiegoś machera macho. :classic_cool: Co za żal. To ty chciałeś w boże narodzenie iść laski wyrywa? Jak w tym wieku nic to nick, ani chodzenie nic ci nie pomoże.

"Darker! Juz myslalam ze umarłeś" Gdzie tam, nawet jak na czerwonym świetle przechodzę to nikt we mnie nie chce wjechać...

"Hmmm... Loserowi marzy się dziewica konsekrowana, Cream podrywa na roznosiciela ulotek, Korjonos ma na to wyj**ane... Jakby na to wszystko nie patrzeć nie gramy w jednej drużynie." Darker - pozdrowienia! (jak zwykle trafiłeś w sedno). A ja jak Korjonos - też mam wyjebane na to :D

"a co nam po życzeniach? nam trzeba c*pki do zerżniecia a nie życzeń!" Sperma mózg komuś zalała...

Gość mystery frustrat
udajacy podrywacza

Sublimacja to przeniesienie popędu, potrzeb, motywów z celu, którego nie można osiągnąć zgodnie z przyjętymi zasadami, na cel akceptowany społecznie. Często mówi się o sublimacji popędu seksualnego, czyli wykonywaniu różnych czynności, które mają zastąpić seksualne spełnienie, może to być np. jeżdżenie szybkimi samochodami czy ekstremalna wspinaczka.

"jeżdżenie szybkimi samochodami czy ekstremalna wspinaczka." A masz na to kasę? :D

zawsze sobie możesz poszukać jakiejś małolaty lub znudzonej mężatki w necie Mystery jak masz takie parcie

Gość wojownike al sadra
a może Ty Milena "pomożesz" Mistery ;)

Gość wojownike al sadra
zrobisz dobry uczynek,prezent człowiekowi w potrzebie;) święta za pasem trzeba komuś dać prezent ;)

Gość TH is IT KT
Mi wczoraj dziewczyna napisała, że jestem przystojny i wyglądam na władczego. Ciekawe czy szybko to się przełoży na pełny stosunek z ładną dziewczyną.

Gość wojownike al sadra
Mystery za bardzo rozmyślasz o tym. Mówiłem o jednorazowym seksie z Mileną.

"Czy ogladanie TV i spanie liczy sie jako ta sublimacja?" Ja robię tak samo, więc chyba tak.