Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia zosia

Do wszystkich prawiczków !! Zacznijcie cos robić ze swoim życiem

Polecane posty

theboyfromnowhere -- myślę, że robisz sobie żarty, bo wątpię by ktoś z taką urodą miał kompleksy z tego powodu.

Czas pokaże, że nie warto było narzekać :)

Gość theboyfromnowhereeee
DRT ---> uwierz mi , że to ja. Właśnie każdy reaguje tak jak Ty. Nie może uwierzyć , że taki ktoś nie ma dziewczyny. Twarz to nie wszystko. Ja jestem szczupły i nigdy tego nie lubiłem. Całe życie z tym walczę , a efekty nie są takie jakie bym chciał. Ja nie lubię się fotografować z tego powodu.

Gość Czytam was ja25 k
ja doświadczona 25 poznałam go prawiczka 24.i po tygodniu był już mój:-)a z wyglądu tez bym nie powiedziała,że prawiczek! (w łóżku tak-ale powoli powoli idzie lepiej )Dla mnie to bardzo wartosciowy człowiek i skarb! Dobranoc:-)

Gość taki sobie prawiczek
"Grunt to fajne, towarzyskie życie" nie posiadamy i dlatego jestesmy prawiczkami nieudacznikami

Gość do Czytam was ja25 k
tak szybko z nim poszlas do lozka?

Gość mojtek
jestem gotowy

Gość mojtek
spicie dziewczyny?

Gość mojtek
jeednak spicie

A na co mi życie towarzyskie?" pokolenie młodzieży X boxów,internetu i Playstation jest samowystarczalne :D,więc nie dziwi mnie stwierdzenie takiego Darkera że nie potrzebuję towarzystwa ... Zupełnie inne wychowanie a raczej jego brak sprawiły ze tacy ludzie od małego są wychowywani i kształtowani przez komputer Brak więzi z ludźmi,niechęć poznawania kogokolwiek,świat wirtualny jako świat ten najlepszy sprawia że takie darkery,creamy czy inne loosery to skrzywieni ludzie netu ;)

Tylko, że ja nie mam Playstation ani Xbox'a. Internet ma za to niemal każdy. "Zupełnie inne wychowanie a raczej jego brak sprawiły ze tacy ludzie od małego są wychowywani i kształtowani przez komputer" Ja jestem rocznik 1984. Nie miałem komputera aż do 18 roku życia. Strzelaj dalej ze swoimi teoriami :D

Darker troszkę nie zrozumiałeś :D Nie chodzi mi o to ze jako 3 latek siedziałeś juz przed kompem,ale chodzi mi o to ze komp to twoje życie :D

I co z tego, że całe moje życie? W realu mi nie wychodziło a tutaj wprost przeciwnie.

Darker dlatego własnie nie potrzebujesz towarzystwa :) bo komp daje ci cos czego nie miałes w Realu ;) akceptacji,szanowania,atrakcyjnosci, polotu i brania Najzwyklej na swiecie uciekłeś i poszedłeś na łatwiznę ale, Twoje życie , twoja droga :D Nikogo tym nie krzywdzisz , i skoro ci tak dobrze to sobie tak żyj minie ci 40,50 lat a ty zawsze możesz mieć w tym życiu 20 lat :) w komputerze wszystko jest możliwe Tylko zadaj sobie pytanie Czy i kogo oszukujesz takim życiem najbardziej ? To na tyle w temacie

Dokładnie, komp daje mi to czego nie miałem w realu. Trudno mówić tu o pójściu na łatwiznę - widziałem po wielokroć jak łatwizną dla innych było nawiązywanie kontaktów z innymi w realu. Cóż... nie wszyscy rodzą się na tyle fajni a jakoś życ trzeba. "Czy i kogo oszukujesz takim życiem najbardziej ?" Podobno jesteś dużo starszy a dałeś tekst tak głupi jak z jakiegoś forum dla nastolatek. Nikogo nie oszukuję. Mam siebie za mniej niż zero i dawno mi już przeszło zdziwienie, że wszystko co było do zjebania w realu to zjebałem. Mam dalej katować się widokiem innych ludzi, lepszych ode mnie w wielu dziedzinach życia jakby od niechcenia? To nie jest miłe. Nie potrafiłem znaleźć sobie miejsca w tamtym świecie a Ty mi tu z takim wieśniackim tekstem wyskakujesz. Żeby on chociaż coś znaczył...

Mam siebie za mniej niż zero " a to przepraszam :D myślałem ze jesteś inteligentniejszy i madrzejszy od tych wszystkich creamów,loooserów i korjonosów Tak mi sie zdawało po tym co pisałeś na różnych tematach...ale widzę że taki sam żeś przegraniec jak reszta offermowej watahy czyli rozumiem że słowa mobilizacja,zmiana,asertywność są ci obce ? rozumiem także że zaakceptowałeś siebie jako totalne zero i skazałeś sie na banicje netową :D Ok rozumiem nie mam nic więcej do dodania w temacie 🖐️ Ty już wybrałeś darker i przekonywanie cie o innej drodze życia będzie tutaj Walka z Wiatrakami :D

Gość buhah ha ha hah ah
Regres = 13302 postów Darker = 2306 postów i kto tu jest skrzywiony :classic_cool:🖐️

no pewnie ze ten ćwok Regres sama ilość odwiedzin na kaffe mówi jednoznacznie kto przegrał życie :D

"a to przepraszam" Wybaczam. Nawet nie zapytam czego w zmian się spodziewałeś... :D "myślałem ze jesteś inteligentniejszy i madrzejszy od tych wszystkich creamów,loooserów i korjonosów " Hmmm... Loserowi marzy się dziewica konsekrowana, Cream podrywa na roznosiciela ulotek, Korjonos ma na to wyjebane... Jakby na to wszystko nie patrzeć nie gramy w jednej drużynie. "czyli rozumiem że słowa mobilizacja,zmiana,asertywność są ci obce ?" Nie są mi obce. Ale zobacz co Ty robisz; próbujesz coś wysoce nieracjonalnego czym jest kobiece zauroczenie mężczyzną zamknąć w ogólnikowo brzmiących pojęciach. Mobilizacja, zmiana, asertywność? A jak to się ma do tego, że ktoś się po prostu podoba i nie musi zgrywać żadnego samca alfa? "rozumiem także że zaakceptowałeś siebie jako totalne zero i skazałeś sie na banicje netową" Bądźmy szczerzy, mam 10 lat do nadgonienia jeśli chodzi o całe te uwodzenie and shit. Nie mam fioletowego pojęcia jak to zrobić skoro wracam z roboty (teraz jestem na zwolnieniu lekarskim) i ledwo mam siłę doczłapać się do łóżka? :D Podstawówka minęła, liceum to samo, studia też i mimo najlepszych chęci i MOBILIZACJI przegrywałem z innymi. Dziewczyna o którą staram/starałem się od 5 lat wybrała gościa co zakłada sobie śmietnik na głowę gdy ma dobry humor... "nie mam nic więcej do dodania w temacie" Powtarzasz się.

Ktoś kto goni za dupą 5 lat raczej nie jest zrównoważony psychicznie Na wiecej nie odpowiem Darker bo tak jak wspomniałem "walke z wiatrakami" możemy tutaj toczyc przez 10 lat ... ja swoje ,ty swoje Wybrałeś życie zera , twoja sprawa Powtórze jeszcze raz a zarazem ostatni :D nie mam nic więcej do dodania :D 🖐️ bo to nie ma najmniejszego sensu w twoim przypadku

"Ktoś kto goni za dupą 5 lat raczej nie jest zrównoważony psychicznie" Ufff... to całe szczęście, że mieszkamy daleko od siebie :D "Wybrałeś życie zera" Nie pamiętam innych opcji :D

Gość zamiast stawiać tarota
Bo posiadanie dziewczyny od razu daje życie (jakie jest przeciwieństwo zera?) jedynki? nieskończoności? setki?

albo się ma "to coś" albo się tego nie ma gdyby wszyscy mieli "to coś" to w ogóle nie byłoby tego pojęcia, bo wszyscy by to mieli i nie trzeba by było go tworzyć - a zatem część osób nie posiada "tego czegoś" i stąd jest sama czy wzięcie się za siebie może spowodować powstanie w nas "tego czegoś" co zauroczy płeć przeciwną? chyba, że "to coś" to po prostu widoczne mięśnie, wypracowane na siłowni

Gość rada 100%
to "coś" to mają tylko zawodowe jebaki. Czyli kilka %. Reszta nic nie ma ale i tak sobie kogoś znajdzuje.

Gość pffffffff
Darker! Juz myslalam ze umarłeś:) Dawno nikt nie narzekał i nie marudził... ciesz sie ze jestes:) Swoją postawą czynisz ten swiat kolorowy i różnorodny :]