Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość fadsdsads
No i miej na uwadze to ze kobieta jest slabsza i pod wzgledem fizycznym i psychicznym. A na kafe czasem czytam opinie napisane przez kobiety "nie dziwie sie jak mezczyzna czasem spoliczkuje kobiete" dla mnie to szokujace, bys moze ta dziewczyna zrobila zle, ale jej spoleczenstwo nie bedzie tego wypominac a jemu niestety bedzie.

Gość do fadsdsads
Jesteś śmieszna! Czy ty jesteś w jakiejś zabitej dechami wsi na Syberii wychowywana? Co to za jakieś niewydarzone tezy? Teraz podobnie wychowuje się chłopca i dziewczynkę. Przecież psychika ludzka nie różni się tak bardzo (zresztą odkryto, że to kobiety są silniejsze psychicznie), a ty tutaj mówisz, że dziewczyna jest delikatniejsza itp. Nie wiem która, bo jak patrzę na dzisiejsze dziewczyny to od razu widzę, że to pomalowane lampucery. Jak miałam 16 lat to w zyciu bym publicznie nie klęła, pluła, paliła i piła :O Dzisiaj to jest niestety na porządku dziennym i nie widze usprawiedliwienia dla tych dręczycieli! Podłe chamy!

Gość fadsdsads
Ja nieusprawiedliwiam kobiet, ale twierdze ze nalezy im ustapic.

Gość i co z tego że to kobieta
czasami kobiecie należy się ostry wpierdol. Mężczyźnie tego nie wolno, to niech poprosi oto drugą kobiete która z przyjemnością to zrobi.

Gość skoro kobieta pierwsza
zaczyna to musi liczyc sie z odpowiednia riposta.

Gość chłoptasiu napewno ode mnie
nie dostaniesz żadnych pochwał, sama bym ci wpierdoliła.

Gość do autora...........
Życzę Ci żeby Twoje dziecko było tak prześladowane jak ty prześladujesz kogoś:)

Gość Leaiael
Do fadsdsads: Po pierwsze: owszem, normalne jest, że przychodzi z nimi do szkoły. Zauważ, że nie jest to sytuacja, w której chłopak pokłócił się z kolegą i ściąga rodzinę - przeciwstawia się nieuzasadnionej agresji GRUPY, więc wg mnie ma prawo ściągnąć na pomoc nawet tabun przypakowanych kolegów swego brata, żeby zrobili z idiotami porządek. Po drugie: nie wolno wyzywać kobiet NIEZALEŻNIE od tego, co by robiły? Niby czemu? Zgadzam się, że to płeć słabsza i czasem wrażliwsza, ale jak dla mnie osoba, która robi coś takiego, nie jest kobietą, tylko właśnie SUKĄ. Jeżeli ktoś zachowywałby się tak, jak dziewczyna w opisanej sytuacji, interweniowałbym, mając za przeproszeniem w dupie to, że nie mogę. MOGĘ I BĘDĘ, bo jestem człowiekiem i mam swoją godność. O!

Gość suka to delikatne określenie
suka to samica psa, a psy to najlepsze istoty, lepsze od ludzi. A jeśli ta dziewczyna tak atakuje kogoś kto jest o wiele bardziej wrażliwszy to należy jej się takie określenie.

Gość suka to delikatne określenie
powinien nazwac ta dziewczyne gorzej : k u r w o m.

Gość tylko że ten chłopak został
przez was skrzywdzony. I to mocno :( Dajcie mu spokój zanim nie będzie myślał o zemście...:(

Gość na miejscu tego chłopaka
wróciłabym z policją!

Gość mialam duzo planow
A że nie odzywa się do klasy, jest cichy i spokojny, nie bierze udziału w dyskusjach to należy mu się takie traktowanie. szmata z ciebie autorze, szkoda ze to on ci nie przypieprzyl on nie jest chamem tylko sie broni przed idiotami a ty autorze jestes durnym gnojem- nie jest to zadna obraza dla ciebie

Gość mialam duzo planow
a swoją drogą może to i prowo, chociaz jak znam zycie ludzie tak durnych jak autor nie brakuje w spoleczenstwie autorze spadaj stad i zacznij zyc w dzungli- tam jest prawo silniejszego (idealne miejsce dla takiego potwora jak ty)

Gość znałam kiedyś takiego chłopaka
Wszyscy się z niego śmiali, wytykali go palcami ponieważ był z biednej rodziny a teraz ten mężczyzna jest gościem a jego prześladowcy siedzą pijani pod budką z piwem, koleżanki które go gnębiły pracują jako prostytutki. Życie samo wszystko wyrównuje.

Gość może to prowokacja ale
nalezy pamietac o jednym takie ofiary przemocy szkolnej sa bardzo msciwe :P

Gość mozna nawet zemscic sie
przez rzucenie klatwy- zemsta doskonala (nikt o tym przeciez nie wie)

Gość romczys
Dzisiaj w klasie jeden chłopak powiedział do dziewczyny: Ty wredna suko ale moze zrobiłto z pewnej przyczyny ...

Gość dddddddddddddddddddddddddddd
Autorze jesteś idiotą. Skoro powiedział do niej ty wredna suka to napewno miał powód. Ja już dawno zleciłabym komuś jakieś pobicie ;)

Gość fasfaa
1/10 Autor to chooooj.

Gość yyyyyankanka
Przemoc wywieranie wpływu na proces myślowy, zachowanie lub stan fizyczny osoby bez jej przyzwolenia, przy czym wyróżnia się dwa zjawiska: przemoc fizyczną i przemoc psychiczną. Przemoc fizyczna to wywieranie wpływu na proces myślowy, zachowanie lub stan fizyczny osoby bez jej przyzwolenia przy użyciu siły fizycznej. Przemoc fizyczną stosuje się np. czasami przy zgwałceniu, eksmisji z mieszkania, tymczasowym aresztowaniu, zastosowaniu kary pozbawienia wolności. PRZEMOC STOSOWANA PRZEZ WAS Przemoc psychiczna to wywieranie wpływu na proces myślowy, zachowanie lub stan fizyczny osoby bez jej przyzwolenia przy użyciu środków komunikacji interpersonalnej. Typowymi środkami przemocy psychicznej są groźba, inwektywa i molestowanie psychiczne.

Gość yyyyyankanka
I niewidzę w tym nic dziwnego że chłopak przychodzi z matką lub bratem do szkoły. Robi to w obronie własnej, ja na jego miejscu zdolniejsza byłabym do gorszych rzeczy. Nienawidzę takich skurwysynów co poniżają ludźmi.

Gość to że z bratem przychodzi do
szkoły to rozumiem ale po co z matką?

Gość yyyyyankanka
W ten sposób chłopaczyna się broni, z resztą zrozumiałabym go nawet gdyby którego dnia przyszedł do szkoły i wymordował całą grupe która mu niszczy życie bo to na zawsze pozostanie w jego psychice, ewentualnie za ileś tam lat pójdzie na terapie do psychologa bo ciągle to co go spotkało będzie mu siedziało w głowie.

Gość do yyyyyankanka
Masz całkowitą rację. Popieram Cię.

Gość dlaczego tyle ostatnio topiców
o przemocy w szkole? Szkolne ofiary same są sobie winne, ot tak. Nie oszukujmy się.

Gość hę_______
następna krowa się wpisała poprzednicko tępa: napisz swoje imie i nazwisko :p

Gość dlaczego tyle ostatnio topiców
To do mnie? Otóż wymienie dlaczego te ofiary są winne: nieśmiałe, małomówne, unikają ludzi, izolują się od społeczeństwa, nie znają się na żartach.

Gość hę_______
napisz swoje imie i nazwisko, bedzie wiadomo jaka "madra" jestes:o

Gość hę_______
nie znają się na żartach. jak dla ciebie pewnie zabojstwo bedzie "zartem" :o u takich jak wy wszystko mozliwe