Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość Kinga 124
Uważam, iż zasługuję na miano towarzyskiej ze względu na rekordową ilość kur& #173w w każdej z moich unikatowych i tryskających refleksem wypowiedzi :classic_cool:

Gość kingusia ale atakujesz tego
biednego chłopaka.

Gdyby sytuacja byla tak jak przedstawia autor to przyznalabym temu chlopakowi racje i jeszcze dalabym tej suce po ryju. I czemu wyzywasz tego chlopaka od bucow?

bo dla mnie każdy chłopak który ma czelność mówić takim tonem do dziewczyny to buc, czemu się na niej wyżywa. Za moich czasów też był w szkole taki chłopak, jemu wszyscy dokuczali, ja nie dokuczałam. Ae on nigdy nikogo w taki sposób nie traktował.

Gość param param cziki bom bom
Jezeli to nie prowo, to chlopak zachowal sie prawidłowo w stosunku do tych ofiar patologii domowej czyli autora i niejakiej kingi..

A ja uwazam ze w pewnych sytuacjach mezczyzna ma prawo nawet spoliczkowac kobiete. To jak nazwiesz dziewczyne ktora w ten sposob odnosi sie do chlopaka?

sam jesteś ofiara patologii domowej, tak nie zachowuje się grzeczny i spokojny chłopak. Coś czuje że on takiego tylko udawał a tak na prawdę jest zły do szpiku kości. Żaden chłopak nie ma prawa traktować kobiety w taki sposób, choćby ta kobieta by go biła.

Jestes lepsza niz myslalam. Czyli kobieta moze nawet zabic faceta a ten nie moze jej nic zrobic, wpier... Ci za taki tekst.

Kobiety sa rowne z mezczyznami! A Ty chcesz ponizac tylko faceta bo chcesz miec pewnosc ze ci nie odda. O nie moja droga, nie ktore baby az prosze sie oto by facet je uderzyl(ty jestes jedna z nich).

do Kinga 124 ty jak chcesz żeby cie faceci prali to proszę bardzo, ale ja sobie nie dam i nikt nie wmówi mi iż jestem w błędzie

Ja nie pomiatam ludzi a to ze chlopak zwyzywal dziewczyne to w tym jednym przypadku nie widze nic zlego i w dupie mam godnosc pseudo-kobiety. Ten chlopak ma przynajmniej rodzina(matka i brata)ktorzy go bronia. Jak mozesz krytykowac matke ze bije inna osobe w obronie swojego dziecka?

* ludzmi I wyzywasz biednego chlopaka od bucow! A ja bede wyzywala autora od bucow a ta dziewczyne od suk:D tylko ze ja robie dobrze a ty robisz zle.

ps. Kinga wpierdolilabym ci za te wszystkie slowa ktore tutaj wypowiadasz przeciwko osobie ktora sie broni. Do autora Lepiej ty i ta dziewczyna przeproscie tego chlopaka.

a jakie prawo ma ta kobieta do bicia obcej dziewczyny, jej córka, wychowała żeby biła ? gdyby ciebie jakaś schizofreniczka zaatakowała i uderzyła to co ?

a dlaczego broni się w taki agresywny sposób, nie mógłby łagodniej. Nie może się poskarżyć tylko musi stosowac przemoc psychiczną. Nie jest lepszy od tych co mu dokuczają. Później socjopata będzie bił swoje żony i dzieci.

Bo ta dziewczyna atakuje jej dziecko! Kobieta nie jest lepsza od mezczyzny i mezczyzna ma takie samo prawo uderzyc ja w twarz, oczywiscie tylko w twarz, nic wiecej. Widocznie juz nie wytrzymal i ja trzymam kciuki ze on bedzie myslal o zemscie na tych skurwysynach.

Gość nie które osoby doprowadziły
go do takiego stanu. On powinien w szkole zostac a tamci do poprawczaka!

Gość Kingusia_124,
za słowo suka w naszym przedszkolu dzieci idą do kąta kleczec na grochu, nie moge wybaczyc temu chlopcowi tego, ze mu sie upiekło :classic_cool:

Gość Kingusia_124,
w ramach zemwsty na tymże chlopcu opracowałam szczególowy plan szpiegowania tejże ofiary na trasie dom-przedszkole w dniach 2 i 3 sierpnia włącznie z powrotem do miejsca zamieszkania :classic_cool:

nie podszywaj się pode mnie dziecko drogie, idź się pobaw klockami a za półtorej godziny wieczorynkę będziesz miała

Gość Kingusia_124,
ponadto zakupiłam równy kilogram rodzynek w czekoladzie w celu dyskretnego wysypania tegóż towaru pod nogi mej ofiary gdy będzie przemieszczała się w miejscu publicznym w przedszkolu, po czym z prędkością początkową 2 m/s przebiegnę do pobliskie toalety aby się schować przed ewentualnymi przedszkolankami :classic_cool:

Gość Kingusia_124,
nie bójcie żaby, opracowałam także plan podkradnięcia mojej ofierze paczki pieluch ze względów oczywistych :classic_cool:

Gość hej kafeterianie
zbierzmy się wszyscy i chodźmy spuścić wpierdol temu gnojkowi-autorowi! Niech poczuje na własnej skórze jak to jest kiedy większość będzie się nad nim znęcała:classic_cool: a niech tylko spróbuje coś odpyskować albo uderzyć plecakiem to założymy nowy wątek na kafe :D🖐️