Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość hej kafeterianie
bohemas1 - dawaj adres szkoły do której uczęszczasz albo jakiś namiar :classic_cool:

jesteście pojebani, tamten ciul nie zna się na żartach, mi tez w szkole czasami dokuczali i nikogo nie wyzywałam, nikomu nie groziłam ;/

Gość do hej kafeterianie
Owszem spuścimy pierdol autorowie, jego koleżance i całej tej popierdolonej klasie!! Zostawimy tylko tego prześladowanego chłopaka a na jego miejsce weźmiemy kingusie:)

a może tak klasa tego chłopaka zwróci się przeciwko niemu, zróbcie mu obciach aby później nie mógł się pokazać ze wstydu w szkole. Na przykład jak na wf będzie ćwiczył to zabierzcie mu ubranie, a potem jak będzie szukał to zdejmijcie mu spodenki, niech w majtkach po szkole chodzi i wstawcie film na internet :)

Gość hej kafeterianie
kingusia - tzn żeś cipa. Tak się nie żartuje-to głupie tłumaczenie się rozpieszczonych bachorów.

Gość do hej kafeterianie
Kingusia a ty zamknij pysk bo tobie też wpierdolimy!

Gość Kingusia_124,
Dodam, ze mo chlopak-dresiarz pewnego razu wymyślił genialny pomysł znęcania się nad naszą ofiarą w postaci wyszydzenia jego ubioru popierając to argumentem, iż modne są tylko dresy :classic_cool: ))))

Gość Jeżeli to nie jest prowokacja
to cała ta klasa powinna mieć sprawę przed Sądem Rodzinnym.

Gość ten prześladowany chłopak
również?

Postawa,taka,że komuś przeszkadza,że ktoś inny idzie sobie w swoim kierunku powinna być wypalana bardzo brutalnie. Temat ten jednak jakąś ściemą zalatuje.

Teoretycznie tak,ale myślę,że w jego przypadku Sąd by umorzyłby postępowanie.Jeżeli to jednak jest prawdziwy temat,to cała klasa zasłużyła na to,żeby mieć w papierach jak pewną nauczkę,przynajmniej zastosowany przez Sąd dozór odpowiedzialny rodziców.

Gość fasds
Temat to pewnie prowokacja ale kto wie :/

Gość to że jest pedałem to nie powó
d by klasa tak go traktowała.

Gość a ja bym radzila komus
kto sie zna na zidentyfikowanie adresu kingusi i podanie go tu. juz byla taka sytuacja ze dziewczyne rozebrali i dali film do netu; skonczylo sie jej samobojstwem (14-letniej Ani z Gdanska). byla wielka afera o to, a tutaj przychodzi taka szmata kinga i jeszcze sie chwali takimi przestepczymi pomyslami :o

no wlasnie zeby takie "rady" przestepcze dawac; niezle trzeba miec za przeproszeniem nasrane w glowie i ciekawe ile ta patologiczna kinga ma lat?

a może tak klasa tego chłopaka zwróci się przeciwko niemu, zróbcie mu obciach aby później nie mógł się pokazać ze wstydu w szkole. Na przykład jak na wf będzie ćwiczył to zabierzcie mu ubranie , a potem jak będzie szukał to zdejmijcie mu spodenki, niech w majtkach po szkole chodzi i wstawcie film na internet to jest naklanianie do razacego przestepstwa. ile lat za to grozi maksymalnie??

Gość przecież ma w nicku
124 lata :D

Gość co jak co ale
co jak co ale bachory by miały w kartach wszystko zapisane i by miały solidną nauczkę

Gość Kingusia_124,
błagam was na kolanach, nigdzie tego nie zgłaszajcie, dam wam w zamian całą blaszkę światecznego ciasta zakalca :classic_cool:

Gość i jak czy ktos
juz wzial sprawe w swoje rece?

lepiej cos zrobic z tym topikiem, oni chcą go jeszcze bardziej pogrążyć (mobbing z czasem staje się coraz ostrzejszy), teraz chcą z niego zrobić potwora:o a to oni powinni dostać karę! sprawiedliwość musi być! jest tu ktoś kto umie namierzać IP (autora i kingi)?

Gość ten temat jest prowokacja
znajac zycie - wiele bylo tematow o pluciu dziewczyn - byl temat nawet ze chlopak uderzyl chlopaka plecakiem Ciekawe dlaczego autor i Kinga znikneli? pewnie to jedna i ta sama osoba:)

Gość Kingusia_124,
ponieważ myślę więc jestem :classic_cool:

Gość skąd macie pewność
a jeżeli to nie jest prowokacja? ?

jesli to nie jest prowokacja to moze dojsc do czarnego scenariusza... jak juz pisalam mobbing przyjmuje z czasem coraz to ostrzejsza postac... jak te potwory skorzystaja z "super-radY' kingi odnosnie rozbierania go itd, to on moze samobojstwo popelnic juz na pewno a oni beda pieprzyc ze sa niewinni i pewnie jeszcze im się może upiec:o w realu by pewnie wtedy autor klamal ze niby sie nie pastwil nad kolega, ale ma malego pecha- bo w internecie napisal prawde (ze zrobili z kolegi ofiare) sam tytul topiku o tym mowi...