Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohemas1

Skończona ofiara okazała się chamem!!!

Polecane posty

Gość do kinga 124
Ta dziewczyna pierwsza zaczela nalezalo jej sie takie okreslenie i mowie to jako kobieta. Kobieta z klasa!

Gość Kinga 124
a skąd wiesz że to ona zaczęła byłaś tam ! BO mnie coś takiego wkurza, a może to on zaczął ;/ skad wiecie że ta biedna dziewczyna do niego zaczęła, a nawet jeśli zaczęła to ten debil nie powinien się tak zachować ;/

Gość Kinga 124
Kto jego matce dał prawo do bicia obcej dziewczyny, na milicję z czymś takim ;/

Gość bohemas1,
Proszę o wyrozumiałość w sprawie mojego opóźnionego rozwoju umysłowego, co tłumaczę spożywaniem pieczonych udziec indyka nadziewanych terpentyną malarską w czasach dzieciństwa co było konieczne ze względu na zwichnięcie nadgarstka mającego miejsce podczas balu przebierańców w klasie trzeciej :classic_cool:

Gość do kinga 124
Ten chlopak walczy z cala grupa, broni sie jak moze zreszta autor skurwysyn pierdolony napisal ze oni mu dokuczaja. Dlatego przyprowadza matke czy braci do szkoly a dziewczynie powinien dac chlopak po pysku a nie jego matka. Zabilabym ta mala suke.

Gość Kinga 124
i za takie zachowanie wam proponuję zemstę. Nie wiem zdejmijcie mu spodnie i nagrajcie na telefonie, niech się wstydzi. Pewnie jeszcze szczochami śmierdzi skoro nikt go nie lubi i pewnie w ogóle głupi i jebnięty ;/

Gość Kinga 124
I co nie może sobie z klasą poradzić to niech się przepisze do innej ;/

Gość do kinga 124
A niech by sie przepisal. Kinga wpierdolilabym ci za taki teks suko pierdolona, szmato kurewska, wywloko jebana.

Gość bohemas1,
Z przyjemnością wspominam moment w którym chłopiec ten spojrzał na mnie ostrym wzrokiem co odebrałem jako wyszukana forma godów homoseksualnych :classic_cool:

Gość Kinga 124
a spadaj dziwko co ty go tak bronisz co jakiś kochanek ;/

Akurat od niego nie smierdzi:D pisalem juz ze dziewczyna powiedziala mu ze ma pojebana rodzine i jeszcze dodała że on jest śmierdzielem. Cała klasa się śmiała a on do niej z tekstem ty wredna suko że stanąłem w końcu w jej obronie a on wziął i uderzył mnie plecakiem.

Gość do kinga 124
A czemu ty bronisz tej szmaty!!!! Ja bym wyjebala takiej dziewczynie i to z calej sily tak zeby przytomnosc mala gnojowa stracila.

Gość Kinga 124
Zawzięcie poleruję wielbłądzie wory w rytm muzyki Biebera :classic_cool:

Gość Kinga 124
bohemas1 z pomarańczowymi literami nie podszywaj się za prawdziwego bohemas1 z czarnymi literami ;/

Gość do kinga 124
I dziwko to sobie do swojej matki czy corki czy siostry mowic a ode mnie sie odwal stara czy mloda kurewko.

Gość Kinga 124
i chuju nie podszywaj się pode mnie i nie pisz o Biberze ;/

Gość bohemas,
Wypada mi również nadmienić, iż kolekcjonuję włosy łonowe swego kochanka, Łysego Romana, z których zrobiłem już trzy zmiotki do kurzu :classic_cool:

Gość Kinga 124
Wystukuję na moim telefonie numer do poradni psychiatrycznej, celnie plując w klawisze pestkami dyni :classic_cool:

Gość Kinga 124
a suko pie**olona, szmato k**ewska, wywloko j**ana to sobie mów da matki, odpłacam ci pięknym za nadobne ;/

Gość gdasdf
Nawet nie wiecie jak bardzo współczuje temu chłopakowi, i dobrze jej powiedział, powiedział do niej suka bo jest suka.

Gość Kinga 124
Gdy kremlowskie kuranty obwieszczają mieszkańcom Moskwy godzinę dwunastą, zakradam się do restauracji Mc Donald's w Grudziądzu i w tamtejszym WC długo i zapamiętale myję ręce, ciesząc się że mam coś od dużej korporacji za darmo :classic_cool:

Gość do Kinga 124
Tylko w mojej rodzinie sie nikt nie puszczal a w Twojej to pewnie matka miala kazdego dzieciaka z innym chujem.

Gość Kinga 124
Nie rozumiem przerażenia mojej rodziny podczas gdy mielę ziemniaki ogłaszając, iż wynalazłam kamień filozoficzny w postaci gazowej :classic_cool:

Gość no i pani kinga uciekła
:D :D :D

Gość Kinga 124
kogo ja niby gnębiłam ??

Gość Kinga 124
Spitalajcie a ten chłopak do więzienia a ten co się pode mnie podszywa z nim się rozprawię ;/

Gość Kinga 124
Nienawidze takich bucy jak ten chłopak mam nadzieję iż trafi do więzienia niech ma zmarnowane życie ;/