Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiedza o przeszłości

Czy wasi faceci wiedzą, że uprawiałyście wcześniej seks bez związku?

Polecane posty

Gość eeee yyyy ale ja tylko z nim
Owszem, jest :) Ja na przyklad nie mam nic przeciwko seksowi, poki kogos nie rani. Nie szanuja sie ludzie, ktorzy nie wiedza czego chca, robia cos wbrew sobie, krzywdza siebie i innych.

Gość Stary zniszczony prawik
Poza tym to obrzydliwe, jak dziewczyna kogoś nie kocha, a robi mu loda

Bazienka;);) Powiem Ci, że czasami się zastanawiam jak to jest przespać się z kimś i potem zachowywać się jakby nigdy nic. Jak dla mnie byłaby to strasznie głupia ikrępująca sytuacja, no ale dla niektorych to jest na porządku dziennym:)

eeee yyyy ale ja tylko z nim a ile masz lat?

Duzo mam lat :) Wenus, a o jakie panie lekkich obyczajow Ci chodzi? Jesli o prostytutki, raczej nie robia tego w zgodzie ze soba, ale slabosc / lenistwo podpowiada im ten sposob pracy. Jesli o panie, wyrywajace facetow na dyskotekach, to raczej wyraz ich slabego charakteru, kazacy im szukac potwierdzenia swej atrakcyjnosci. Zazwyczaj wiaze sie to z krzywda innych osob. Wiec, w swietle mojej definicji - nie szanuja sie

A o to znaczy zachowywac sie jak gdyby nigdy nic? I w swietle jakiej definicji po sexie bez zwiazku ludzie zachowuja sie jakby nigdy nic? No i jeszcze - czym jest dla Was sex bez zwiazku?

Co to znaczy dużo? Chyba nie przespałaś się z przyjacielem będąc nastolatką?

Tak, jak mowie - ludzie sa rozni ;) to, co dla Was jest szczesciem, niekoniecznie jest nim dla kogo innego

Skąd wiesz co myślą kobietkivpuszczające się w klubach ? Bo ja mam znajomą która jest prześliczna i o tym dobrze wie, ma wielu adoratorów.. A jednak się puszcza jak głupia:o a dlaczego? Bo po prostu to lubi:o - do tej pory nie rozumiem co można w tym lubić:D A co do prostytutek też nie wiadomo co mają głowie, my mozemy przypusczac :) Ale dla mnie te panie stojące przy ulicy i machające do każdego i śmiejące się są zadowolone z tego co robią.

Teraz z nim sypiam. Bedac nastolatka nie sypialam z nikim. Uwazalam ze na to za wczesnie :)

Mysle, ze wiem, bo rozmawialam z wieloma takimi osobami... " Skąd wiesz co myślą kobietkivpuszczające się w klubach ? Bo ja mam znajomą która jest prześliczna i o tym dobrze wie, ma wielu adoratorów.. A jednak się puszcza jak głupia a dlaczego? Bo po prostu to lubi" - dla mnie to wyraz jakiegos kompleksu.

Ale mimo wszystko twierdze, ze osoba, sypiajaca z wieloma pzygodnymi partnerami moze byc bardziej godna szacunku niz z jednym... w pewnych warunkach :) :P

Gość phiiiii
a jak laska ma gorący temperament, lubi seks a na oku żadnego fajnego kolesia to ma zęby w ścianę. Jak dla mnie "szanowanie się" ma mało wspólnego z seksem. Naprawdę uważacie, że laska która trzymała dziewictwo do ślubu, nie ma własnego zdania, robi za sprzątaczkę, kucharkę i kochankę dla pana i władcy czyli swojego męża to ona się szanuje? Bo nigdy z nikim nie uprawiała "seksu bez zobowiązań". Albo laska która ma faceta i on ją zdradza, ona o tym wie ale przecież on ją kocha, i dlatego ona z nim jest. Czy taka dziewczyna "się szanuje". Albo dziewczyna która ze swoim chłopakiem robi w łóżku rzeczy które jej zupełnie nie odpowiadają a wręcz powodują obrzydzenie, ale robi to bo boi się, że żaden inny jej nie będzie chciał.

phiiiii to spytaj facetów czy marzą o dziewczynie, która wcześniej uprawiała seks bez zobowiązań albo przygodny?

A kto mowi ze wszystkie osoby ktore uprawialy sex bez zwiazku "puszczaja sie na prawo i lewo i aktualizuja baze wirusow"? Tak moze myslec tylko bardzo ograniczony umysl. Dziewczyna majaca 20 partnerow od bezpiecznego sexu moze byc zdrowsza, niz dobra zona, dziewica do slubu, ktora maz zdradzil z prostytutka. Nie wszystko jest czarno-biale. Stary zniszczony prawik - teoria swoje, praktyka swoje.

Nie wyobrażam sobie, że mógłbym być szczęśliwy z dziewczyną, która miała 10 partnerów

Jak juz powiedzialam, zycie nie jest czarno-biale. A uprawianie sexu bez zwiazku nie oznacza, ze sie wczesniej mialo 10 partnerow. Mozna miec ich mniej, niz kobiety ktore uprawialy go w "zwiazkach". Co wiecej, mozna ich bardziej szanowac :D Wracajac do Twojej teorii - ktory facet chcialby miec kobiete z 10 exami - gdyby dajmy na to taka Angelina Jolie stwierdzila, ze chce sie ustatkowac i zmienic, nie mialaby chetnych? Mimo wielu bylych mezow, i dzieci na dodatek? Atrakcyjnej kobiecie mezczyzni wybaczaja kazda przeszlosc. Moze nie wszyscy, ale wielu.

Chyba faceci, którzy sami mają swoją bujną przeszłość. Poza tym wypicowana lala z dyskoteki z dużym biustem, ładną buzią, zgrabnymi, długimi nogami, która uprawiała seks z obcymi też może być uznana za bardzo atrakcyjną kobietę, a nie sądzę by każdy chciał z nią być i wybaczyłby jej przeszłość lodziary

Pisze Ci, ze ludzie sa rozni. Ku mojemu zdumieniu,znam kilku tzw. porzadnych facetow, ktorzy zakochali sie w takich kobietach, jakie opisujesz ;-) Przyznasz, ze kobiecie nie potrzeba 100 facetow do zwiazku, wystarczy jeden

Gość a robcie co chcecie
byle innym to nie szkodzilo. Po co mowiec o tym facetowi, zwlaszcza jak nie pyta. Kobiety zawsze chce sie wyspowiadac, a to niepotrzebne. Czy Wy naprawde o to pytacie? A jesli tak , to po co? Jesli kogos sie kocha, jesli chce sie z nim byc, to czy to jest takie wazne? Nie sadze. A jesli to wlasnie tym razem, to wlasnie TY jestes tym wlasciwym lub wlasciwa osoba, ta jedyna , wyczekana - ale niestety nie pierwsza, to jakie to ma znaczenie? - zadne!

Ja sobie nie wyobrażam życia z blacharą po zawodówce

Dla mnie przeszłość kobiety jest bardzo ważna, bo jestem prawiczkiem

{ Jesli kogos sie kocha, jesli chce sie z nim byc, to czy to jest takie wazne? } No w miłość od pierwszego wrażenia to ja przestałem wierzyć jeszcze jak miałem 14 lat.

Ja mowie... ;)

Gość a kto mowi
o milosci od pierwszego wejrzenia? milosc wymaga czasu i cierpliwosci. Rozumie, ze jesli chlopak jest prawiczkiem, to jest to dla niego wazne, z tego czy innego powodu. Nie bardzo wiem, jak Wy o to pytacie, bo ja nigdy sie z tym jakos nie spodkalam.

Biedra ile masz lat? I prawiczki też są zacofane od razu?