Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justysia89

brak objawów ciąży

Polecane posty

oczywiscie ze tak :) ja 2x bylam w ciazy i kazda byla inna w 1 mialam mase objawow od samego poczatku a w 2 ciazy zadnych, zrobilam test bo okres spoznilal mi sie 2 dni ale ciazy to ja sie nie spodziewalam ;) no i wyszlo ze jestem w ciazy bolaly tylko piersi i sutki przy ucisku no i brak @

Pewnie,ze tak:)nie martw się na zapas;) Poczekaj jeszcze troszke,czego Ci nie zycze a dopadną Cie mdłości jak w moim przypadku...a zaczeły się ok,7 tyg i trwaja do teraz a jestem w 11:)

ja też nie miałam żadnych objawów (no może poza bólem piersi i ciągle mi się spać chciało) i dlatego ciążę wspominam miło :) ciesz się z tego. lepiej nie mieć żadnych objawów niż się męczyć mdłościami i wymiotami. a przypuszczam, że z czasem i tak pewnie coś cię dopadnie (mnie np. koło 6 miesiąca dopadła zgaga i męczyła mnie do dnia porodu)

Gość ucieszylismy sie
to sie ciesz; ja jestem w 5tym tygodniu i mam mega dola. Chce mi sie plakac z byle dupereli, piersi mnie bola, zmeczona jestem potwornie a w nocy sie budze bez powodu i nie moge usnac:( jak jeszcze do tego dojda mdlosci to chyba sie powiesze

tak z moich obliczeń od ostatniej miesiączki to jestem 5-6ty. ucieszylismy sie bardzo mi przykro że masz aż takie objawy ale ja na twoim miejscu bardzo bym sie cieszyła z nich

a więc usg powinno już wykazać fasolke:)jak idziesz dzisiaj do lekarza to powiedz,ze sie martwisz o to ze nie masz objawów i na pewno powie Ci to samo co my:)niesamowity prezent na Święta:)

wiem ja z natury to jestem panikara i wszystko widzę na nie albo że będą kłopoty i tak teraz było jak zrobiłam test to stwierdziłam że test napewno się popsuł ale mąż mi nie dał zrobić drugiego:(

Justysiu,test jak już to mógłby nie wykazać ciąży,ale jak już są 2 magiczne kreseczki to wystarczy pogratulowac:)

Gość ucieszylismy sie
wierz mi, walczenie ze lzami w pracy bo zaciela ci sie drukarka nie jest fajne. przeciez testy ci wyszly, okresu nie masz wiec czym ty sie przejmujesz? Jestes w ciazy. testy ciazowe sie nie psuja, ja nawet raz zrobilam przeterminowany o 3 mce test i pokazal dobry wynik.

Nie martw się :) na pewno jest dobrze :) nie każda dziewczyna ma typowe objawy ciążowe :) więc bez paniki i gratuluję ❤️

stwierdziła że mam młodszą ciąże niż sadzę że narazie nic nie widać, powiedziała że mam liczne torbiele i guza 5cm na5cm.i tylko mnie nastraszyła nic więcej o ciąży nie powiedziała

no powiedziała że okres może sam przyjść w święta będę się aby martwić:( WESOŁYCH ŚWIĄT:)