Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztoff34

Czuję wstręt do żon po porodzie

Polecane posty

Gość nie powiem co
może ma depresje poporodowa, no nie wiem. Mnie po porodzie jakoś się chciało zadbac o siebie. Byłam u fryzjera a po domu chodziłam w jeansach i koszulkach (może tez nie za pięknie ale wygodnie). Co do makijażu - nawet bez wygladałam ładnie. Nie wiem co poradzić. Niech idzie do dietetyka i tyle, i niech się weźmie za siebie.

Gość 8947839847
Facet wolalby zeby jjego dziecko sie nie urodzilo, bo zona ma luzna pochwe i narzeka, nic nie robi przy dziiecku sam... Jak ona ma depresje poporodowa, to co ma autor?

Gość Ciekaewe
to idz do kochanki sukinsynu..........

Gość kobiety po SN są luźne
dlatego ja namawiam swoją na CC tylko cesarka wchodzi w grę! nie zamierzam potem użerać się z wiadrem ani szukać kochanki

"Dlaczego tak się zmieniła,z wszystkimi kobietami ta to wygląda po urodzeniu?" NIE, tylko u tych, które nie mają wsparcia w mężu.

"luźna pochwa to jest problem" A może pochwa jest ok, tylko siur za mały? Miło by ci było, jakby ci to żona wypominała? Wszystko da się dopracować, ale nie od razu.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaa
no właśnie , moze cycek za mały ? Moze zona przez to ze masz małego czuje wstręt do ciebie ???

"Mam wrażenie e kobiety które mnie tu tak wyzywają same mają takie problemy" Ja cię co prawda nie wyzywam, ale problem miałam, fakt, jak mój syn miał ok 7-9 m-cy było najgorzej. Prawie miałam załamanie. Mój ex też "pracował" nawet "gotował" i "sprzątał". Nie wiem czego zabrakło. Nie wiem ile rzeczy robił źle (ale dość sporo), ale okazało się, że po rozwodzie świetnie radzę sobie z utrzymaniem domu i wychowywaniem syna. Schudłam 10kg. Zmieniłam pracę na lepszą i mam mnóstwo adoratorów, choć obecnie nie chcę z nikim być. Wszystko przyszło samo. Wystarczyło tylko rozstać się z udającym dobrego i egzekwującym małżeńskie obowiązki człowiekiem. Może daj jej odpocząć tydzień w samotności w SPA. Weźmiesz urlop i masz 2 babcie do pomocy. Dlaczego jeszcze tego nie zrobiłeś OŚLE?

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaa
rowódka wychodzi na to ,ze byłas w zwiazku z toksycznym człowiejiem , który podcinał ci skrzydła i zabierał energie a co do autora to moze do niego cos dotrze , choc raczej uwazam ,ze nie , nie jestem pewna czy temat to nie jest czasem prowo , a temat załozyła jakas baba

Gość kobiety po SN są luźne
rozwódkaaa -> nie wyzywasz go s to "osle"? ale z ciebie fałszywe stare babsko , lepiej nie otwieraj ryja jak masz tak pieprzyć, facet napisał że on zapieprza a baba nawet nie chce jak proponuje opiekunke i dwie babcie do pomocy! naucz sie czytać ślepa KROWO!

a tam... było minęło Ja myślę, że to nie jest prowo, Po prostu facet to zwykła pierdoła i nie umie znaleźć własnego topiku :)

oooo, a jednak znalazł swój topik tylko teraz podpisał się "kobiety po SN są luźne" i już wiadomo jaki jest naprawdę.

Gość qweqweq
facet napisał że on zapieprza a baba nawet nie chce jak proponuje opiekunke i dwie babcie do pomocy! naucz sie czytać ślepa KROWO! Przeciez wiele osob uwaza wrecz, ze kobieta absolutnie nie powinna opuszczac dziecka do czasu az skonczy te trzy lata... Ja uwazam, ze decyzja nalezy do kobiety, ale jak mozna ja potepiac, ze nie chce zopstawic go z opiekunka? I ma racje, ze teraz najwazniejsze jest dziecko. Przeciez to niemowwle, wymaga stalej uwagi. Szamujacy sie facet bylby mile polechtany raczej tym, ze jest jedynym zywicielem rodziny. Mooim zdaniem to pisala jakas frustratka ten caly topik....

Gość cfcvfgvgfbv
haha to było trzeba zarobić pieniążki dla żonki na operacje, liftingi itd. to by wyglądała lepiej, a nie mieć później takie z dupy pretensje, tylko debil nie zdaje sobie sprawy z tego, ze kobieta po porodzie może wygladać gorzej i że zachodzi w niej wtedy wiele fizycznych zmian

a nawet jesli mi naubliżacie to tylko o was świadczy, facet napisał, co napisał, może nawet tak myśli, ale przecież sam z dzieckiem nie został na tydzień to co on wie? G...O Chwali się tylko i gucio się zna. Babcie pewnie są do pomocy, ale jak moja teściowa mi pomagała to tylko gorzej było. Nie dość, że zrzędziła, wytykała duży brzuch, bez przerwy cos mówiła, aż mnie głowa bolała to jeszcze wszystko w domu poprzestawiała, a dziecku słodycze podtykała zamiast obiadu. Wam się wydaje, że jak ktoś kobietę przez godzinę wyręczy to ona ma już go pod niebiosa wysławiać. Ale, że ona potem musi przez 2 godziny poprawiać to już się nie domyślicie, tylko łykacie tępo co wam ktoś napisze.

Gość Oskaritka24
beznadziejna osobowosc

Ale przecież to MAŁŻEŃSTWO. Ona może się uczesać i umalować, tylko co będzie jak nogę złamie? Wylewu dostanie? Jej mąż nie jest nic wart. Kobieta ewidentnie ma problem, a on jej dupę obrabia w internecie i pisze o jej pochwie !!!! A potem bluzga na czerwono, jak mu się opisze sytuację. Możesz mnie krzysiu i krową nazywać i czym chcesz i dynda mi to. Ułożyłam sobie życie i jest fantastycznie. A jak mnie widzisz na ulicy to sobie buty ślinisz.

Gość TEMAT ZAŁOŻYŁA ZAZDROSNiCA
TEMAT PEWNIE ZAŁOŻYŁA ZAZDROSNA I ZDESPEROWANA KOBIETA, KTÓREJ TYKA ZEGAR BIOLOGICZNY A ONA NAWET NIE MA KANDYDATA NA OJCA :D To da się wyczuć hahaha

Gość scf
do matki tez masz wstret? wspolczuje takiego durnia matce

Gość scf
ja luzna nie jestem. a Ty autorze musisz miec bardzo malusi interes skoro ci tam za luzno................wspolczuje malofiutkowosci

Gość nhjejki
AUTOR PEWNIE MA MALUTKIEGO KUTASA DLATEGO NA ZONE ZWALA CALA WIONE ZE GOWNO CZUJE. POWIEKSZ SE FIUTA A BEDZIE CI CIASNIEJ

rozwódkaaa jesteś WIELKA! :-D 🖐️ co do całego topiku, to uważam iż faktycznie napisać to mogła sfrustrowana kobieta, zarówno jako "krzysztoff34", jak i "kobiety po SN są luźne" :-) Proszę cię........ tak naprawdę który facet wie co to za skrót SN??? Już o pomyłkach typu "myślałAM, że to pisałAM" nie wspominam...... Tak że autorce (nie autorowi), należy poprostu współczuć. Z jej tonu jednoznacznie wynika, iż życie póki co, narazie się jej nie ułożyło, przynajmniej w zakresie spełnionego macierzyństwa. Być może właśnie w ten sposób, gardząc młodymi matkami, bluzgając, stara się zwyczajnie zagłuszyć swój strach przed każdym kolejnym dniem i obawę w związku z nieubłagalnie upływającym życiem.....

Gość kikidee
a my już 2 tygodnie po porodzie uprawialiśmy sex mój pomaga mi przy małej mam chwile żeby umyć włosy i sie ogolić,umalować z obiadem też jestem na czas i dom ogarniam jako tako dodam że mała ma kolki i wcale nie chce spać po porodzie jestem ponad 3 tygodnie a wyglądam lepiej niż przed jestem sexownie zaokrąglona i dopiero teraz czuje sie kobietą cipka nie jest wcale luźna jak na razie ale od czego są inne wejścia kobiety dla chcącego nic trudnego a swoją drogą autor to cholerny dupek egoista mój facet nie miałby nic przeciwko gdybym siedziała z tłustymi włosami i milimetrowym zarostem na nogach kuma sytuacje

Gość gość
jasne...kobieta zawsze usprawiedliwiona, facet zawsze egoista nie wiedziałeś, że decydując się na dziecko, tracisz żonę, zyskujesz matkę dziecku?? kobiety tego nioe godzą wbrew pozorom, a nawet jak tak, to i tak sa nade wszystko matkami

Gość gość
luzna pochwa... hmm.... szczerze to ty sam się przyczyniles do takiego stanu zony. sory ale ona sama sobie tego nie zrobila dziecka. a powinieneś być dumny ze dala ci dziecko. czy ty zdajesz sobie sprawę ze nie jest milo być w ciąży. ze nie jest milo rodzic i nie jest milo jak ktoś podczas tych wszystkich badan wsadza c***alce w cipke. wiec człowieku trochę szacunku dla zony .

nikt mu pewnie nie powiedział, że może tak byc, możliwe też, ze ona go namówiła na dziecko, albo była sama nieśwaidoma, ludzie często mają dzieci dla zasady, bez refleksji a propos pochwy- jest takie coś jak plastyka pochwy, można to załatwić, jesli bardzo chcecie

Gość gość
no autorze mi tez sie zona rozlazla po porodzie i w dodatku widzialem porod okropnosc nigdy wiecej krew kupa wrzaski krzyki

Gość gość
Temat stary w dodatku zalosne prowo