Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tu i tam

Pytanie do za szczuplych trzydziestek! Zauwazylyscie oznaki starzenia?

Polecane posty

Gość i tu i tam

Pytam tylko kobiety po trzydziestce : co zaobserwowalyscie apropo waszego ciala ,twarzy,wlosow? Jamam 34 lata . Na trzydziestke zauwazylam pierwszy raz - ze mam oponke na brzuchu :( - to byl poczatek. Teraz oponka przy pochylaniu sie smutno mi zwisa :( Potem pojawily sie zmarszcki wokol oczu i wiotka skora. No ale zakola na czole to juz ogromna przesada, chyba zaczynam sie sotro starzec, szczerze mowiac wcale mi sie to nie podoba. Mam znajoma ,ktora dobiega 45 roku zycia , nie ma ani zmarszczki , ani rozstepow, najszczuplejsza nie jest i to ja chyba ratuje - cialo jest jedrniejsze. A ja? Coz tgeo ,ze cale zycie mialam figure modelki jesli teraz powoli jestem wziotczala. Moze mnie ktos w te swieta pocieszy ,co? Jak jest z Wami?

Gość No ja mam 33 lata i lekka
nadwage i nie mam zmarszczek, ale chyba nie z powodu nadwagi , a z powdu tlustej cery. Za to jako nastka mialam wysyp pryszczy

Gość pobambii
ja mam 30 przy odpowiednik swietle widze drobne linie przy oczach, zaczatki zmarszczek widze takze zaczatki bruzd nosowo-wargowych, zastanawiam sie nawet czy za 1 lub 2 nie wypelnic ich sobie jakims wypelniaczem jestem bardzo szczupla, nie mam oponek, brzucha, celulitu itp. cialo praktycznie takie samo jak mialam lat 17, z tym, ze pupa i piersi i generelnie miesnie mniej jedrne

Gość pobambii
za 1 rok lub 2