Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molalola

płaska

Polecane posty

Gość molalola

jestem ze swoim chlopakiem juz bardzo dlugo i niedawno zaczelismy ze soba wspolzyc (mamy po 17 lat). robilismy to juz pare razy i mam glupie wrazenie ze nie zadawala go moje cialo. mam male piersi i glupio sie czuje rozbierajac sie przed nim.. co myslicie o tej sytuacji?

Mysle, ze uwazasz, iz masz male piersi i glupio sie czujesz rozbierajac sie przed nim.

Gość molalola
no blysles inteligencja

Gość uyjkhk
a nie możesz się zapytać go wprost?? pewnie i tak skłamie że mu się podobają, cóż takie zycie.

Gość trzeźwomyślący raczej 32
spokojnie daj sobie z pół roku bierz pigułki po których cycki zawsze rosną i jeśli nie urosną ci po tym czasie conajmniej do rozmiaru D ( wskazane więcej) to proponuję psychotropy całe opakowanie na noc - nie poczujesz kiedy pojdziesz do nieba; a jeśli pomimo małych cycków on nadal z Tobą będzie (w co wątpię) to szybko po zgode do rodziców i bierz ślub bo drugiego takiego może być ciężko znaleźć bo każdy facet lubi normalne ( rozmiar D) lub duże piersi ( E, F) mniejsze (mis C) dla facetów z malym pisiorem. PS miseczka A i B to wogóle nie piersi - to zanikająca cześć ciała o facetów z piśkami.

Dzieki :) P.S. blysnalem - zeby komplement byl pelny i poczucie mojej wartosci wzroslo ;)

Gość 17 lat i to wstyd
seks jest niebezpieczny

Gość _Misiek__
Każda potwora ma swego amatora... Wygląd to nie wszystko. Liczy się intelekt i wzajemne poszanowanie. Że piersi są małe... jak będziesz "przy nadziei" to same urosną do rozmiaru D. Więc przestań się nimi przejmować.

Gość trzeźwomyślący raczej 32
"przy nadziei" gadasz jak moja babcia. ciąża to nie nadzieja to fail.