Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

Gość Rafia
Jassssne...;) tylko który facet na to sie zgodzi...;)

Przynajmniej dwóch mężczyzn musi się zgodzić. :D Jeden nie da rady zrobić trójkąta. :D

Gość mihkaaaduuo
ja kiedyś spytałam mojego męża co o tym myśli on powiedział, że noo w sumie, jakby każde z nas się zgodziło i nie rodziło to później negatywnych odczuć no to ja mu powiedziałam, że właśnie on, ja i jakiś wysoki umięśniony blondyn i go zatkało powiedział, że nieee że to chyba jednak kiepski pomysł :D na co mu odparłam, że może zapomnieć o trójkącie ja i on i tyle, z nudy możemy probowac wszystkiego, ogladac razem pikantne filmy ale trzeciej osoby nie wpuszczę do łóżka a co do tematu żony kolegi Twojego męża to jakby mój mąż mnie zdradził to bym nie ratowała tylko kopnęła go w tyłek co ja jestem jakaś maszkara głupia żeby dbać o faceta, który mnie nie szanuje?

Przynajmniej dwóch mężczyzn musi się zgodzić. Jeden nie da rady zrobić trójkąta. chyba ze intensywnie cwiczy jogę albo jest anatomicznie wyposazony w dwa czlonki :D

Może być również fakirem z wibratorem. :D Taki mi do głowy przyszło. :D

a fakir to ten co polyka noże chodzac po szkle z plonący mi posladkami? moze byc :D

Tak, Czizas. :D To on. :D Gorące usta i płonące pośladki oraz miecz twardy jak stal. :D

hahah a jezeli ma scyzoryk? z takimi fakirami lepiej uwazac i zrobic wstepna selekcje :D

Scyzoryk, scyzoryk tak na niego wołają. :D Na bezrybiu i rak ryba. :D

a rak jak wiadomo specjalizuje sie w korzystaniu z odwloka wiec to moze byc ciekawe doswiadczenie :D co to bylo z tym scyzorykiem? liroy? heh :)

Chociaż połykanie miecza jest nieco dwuznaczne. zwlaszcza wlasnego :D

Gość forumowy erudyta
Czizas teraz to mi tylko przychodzi do głowy jak można wykorzystać fakira zajętego mieczem. :D Tylko do tego potrzebny jest inny fakir. :D

Ciasno się robić zaczyna. Dwóch fakirów z mieczem. :D A gdzie miejsce na niewiastę? :D

Oby tylko nie poległa pod ciężarem odpowiedzialności. :D

Gość forumowy erudyta
Płomień ich wyzwoli. :D

Trojkat? Nigdy. Jesli facet naprawde kocha kobiete to sie na niego nie zgodzi, Trojkat to przeciez zdrada

kurcze cos mi sie wydaje ze bede dzisiaj ogladac miasteczko twin peaks. Brum rozochocilas mnie :) ja bym sie nie doszukiwala zdrady miedzy dwoma fakirami lykajacymi miecze i krazaca niewiastą, to juz byloby absurdalne :D

Dobrze, z nie nie naszła Cię ochota na praktyki z dwoma fakirami. :D Chyba łatwiej będzie film załatwić niż dwóch połykaczy mieczy. :D

Gość Rafia
nnno prosze,ja tu imprezka sie beze mnie zrobiła;) tez powiedziałam mojemu facetowi o trójkacie dwóch panów-w tym on ;) -i ja,ale powiedział nie,że to co innego zupełnie niz dwie panie i on....;) na moje stwierdzenie-że to przeciez zdrada,odpowiedział,że jesli wszytscy sie na to zgadzaja to nie jest według niego zdrada..... :/

Gość Rafia
mihkaaaduuo "a co do tematu żony kolegi Twojego męża to jakby mój mąż mnie zdradził to bym nie ratowała tylko kopnęła go w tyłek co ja jestem jakaś maszkara głupia żeby dbać o faceta, który mnie nie szanuje?" DOKŁADNIE,JA ZDRADY NIE WYBACZAM.....JESLI KOCHAM-A KTOŚ TO WYKORZUSTUJE JAKO MOJA NAIWNOŚC-TO PO CO MAM DALEJ GRAC JUZ JANIE IDIOTKĘ?...... ale mój facet ppwiedział: no to jest miłośc,ta kobieta to kocha.... masakra,porażka.....