Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

o cholera muszę bardziej się pilnować ale mam usprawiedliwienie rano palił się mój blok i lekko się przyczadziłam:D

Zaprzeczam jakobym popychała kiedykolwiek Luśkę. :D

"o cholera muszę bardziej się pilnować" musisz, czy chcesz? zreszta na jedno wyjdzie, nas w kwestii swych lojalnych i glebokich uczuc skierowanych w pewne kafeteryjne rejony nie oszukasz :P ostatnio wlasnie sie zastanwialam, jak do tych pozarow w ogole tak czesto dochodzi. ja nie znam ani jedngo pogorzelca, a juz troche po tym padole chodze :)

Brmka, a to jakies zaprzeczenie z wyprzedzeniem? Bo na razie to nie bylo takich insynuacji, jedynie pytanie, czy Regrs cos tam Ciebie ;-)

a widzisz lusia mój blok pali się tak często, że nie zdziwię się jak kiedyś spali się zupełnie jak w białymstoku coś się pali to znaczy, że u mnie:D a co do tego nie oszukasz to mogłabym skłamać , że masz rację ale ja zawsze piszę prawdę

Rzuciłam okien, wypatrzyłam: "Luśka", "Brum", "popychać" i stworzyłam sobie teorię ale doczytałam i czar prysł.

brum jak dlaej bedzie cie regres popychal,to zajdziesz w ciaze i urodzisz pierwsze dziecko.Liska pisalas do mnie,jak chcesz moge upublicznic nasza korespondencje:)

To byłoby nawet ciekawe. :D Z tym pierwszym dzieckiem. :D

Ike, skoro zyjesz w srodowisku dzieci z zapalkami (co zapewne jest tylko jednym z przejawowo malej odpowiedzialnoci, braku wyobrazni i ogolnego slabego zyciowego modelu), nie dziwi, ze tak czesto uciekasz do nas na kafeterie ;-) zawsze prawde powiadasz... tez postanowilas moim wzorem miec teraz minimum dwa oblicza?

Antonio, jezeli odpowiedzialam zdawkowo na jakas Twoja zaczepke, to nie nazywaj tego od razu pisaniem do ciebie, OK?? :)

PS. nie ma pojecia kto jestes zas, ale upubliczniaj sobie co chcesz, nawet w formir pasmietnikow, skoro tak skrupulatnie przechowujesz me cenne slowa.:)

Gość Psedłonim___
Luśka? A gdzie Ty aktualnie przebywasz?

Gość Psedłonim___
Jakby wpadł Ci do głowy pomysł, żeby stworzyć "trujkont" to ja się zgłaszam do tego interesu łącznie z kolego ... no wiesz, z jakim kolegą. :-) Zdobędziesz się na śmiałość?

Pseldo, mam Ci przypomniec pewne zasady?? Ike, znam slowo wszechstronny i nie tego terminu chcialam uzyc! :P Antonio, ale po co te tlumaczenia sie, przeciez wszyscy umiemy czytac ;-)

Pseldo, jezeli do mnie to pytanie, to juz wczoraj zamiescilam skondensowana opinie swoja na temat trojkatow, wiec jakos inaczej musialbys mnie tutaj zatrzymac (zaraz musze znikac) :)

Gość Psedłonim___
Oczywiście, Palola. Przypomnij. Jakie są zasady tujkonta?

Gość Psedłonim___
Pytanie jest do Ciebie. A że ja dość rzadko tutaj teraz bywam, więc nie bardzo mogę śledzić tok Twoich wywodów. Z łaski swojej, uświadom mnie, o co Ci się rozchodzi.

Rozchodzi sie o to, ze w przeciwienstwie do mezczyzn, ktorzy wykazuja trojkatne zainteresowania w ilosci okolo 99,9%, tylko niektore kobiety widza w tym fun

Gość Psedłonim___
Tylko niektóre? Luśka? A skąd się czerpie Twoja wiedza na ten temat?