Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość smartoonmatli
wiesz co, ja mysle ze on dal jej cynk ze bedzie u Ciebie wiec to moze byc podejrzane jezeli ona napisze do niego, w koncu oboje sie ukrywaja i nie chca sie wydac, kurcze moze odpusc te pisanie

Gość smartoonmatli
druga sprawa ze on jej nr tel moze znac na pamiec wiec tez moze byc klopot

moze rzeczywiscie bedzie lepiej jak odpuscisz to pisanie sledz go i nakryj na goracym uczynku

Gość biznn
A wiesz buziek żądnych bym nie pisała. I z tymi kropkami też bym się zastanowiła. Nie każdy piszę buźki nie każdy to lubi ja np. takich smsów nie wysyłam. I nie kropkuje no chyba, że trzeba, ale nie nadużywam tego, że co słowo. Takimi szczegółami można łatwo wpaść. Ale z drugiej strony to jednak facet mniejszą uwagę przywiązuje do szczegółów więc może na takie coś zleć. Podjara się tylko, że kochanka napisała i nie będzie się zfgłębiał w styl. A i uważaj też na polskie znaki niby w smsach się ich nie pisze, ale ja np je pisze u siebie bo mam tak w słowniku. Powodzenia tak czy siak. Nie wiem czy oczekujesz, ze sie wyda, ze ma kochanka czy wolalabys by to okazalo sie tylko jakims kumplowaniem. Z drugiej strony napisalas dobranoc. Dobranoc to moze nawet napisac zwykla kolezanka moze maja jakies tam swoje tajemnice niekoniecznie dotyczace zdrady moze tu chodzi o cos innego calkowicie

Gość kurde jak w brazylijskim
serialu czekam niecierpliwie co dalej:) ...wiem to nie śmieszne też bym gada pogoniła

poszedl cos ogladac ja jestem w lazience mam telefon w rece i nie wiem co robic :( pomozcie :( teraz opadam z sil chyba zaczyna do mnie wszystko dochodzic podszedl do mnie jak wychodzi i pocalowal mowi zawsze bede przy Tobie jak si ebedziesz zle czula nie gniewaj sie juz ze zrobilem mala aferke nalewam wody do wanny i siedze tu z moim telefonem z wifi wiec jestem i czytam cos piszecie mam chwile czasu moze go poprostu zdemaskowac nadal ma tego esa

ja bym chyba czekała na więcej dowodów nie wiem ....

Gość biznn
pocalowal Cie itd.. moze miec wyrzuty sumienia. A z drugiej strony facet moze i Cie kocha na swoj powalony sposob, ale szuka wrazen u innej i sobie nie wyobraza, ze mogloby Cie nie byc moze napisz po prosty zwykle co robisz? co slychac? jak tam? zobaczymy co odpowie. Bo jak napiszesz mysle o Tobie albo tesknie to moze sie wydac, bo mzoe umowili ise, ze zadnych czulych smsow, albo to jakas kolezanka naprawde cos niezobowiazujacego napisz i ew potem pociagnij rozmowe na dobry tor

Gość poszlas z kompem do lazienki
i sie nie zorientowal i nie spytal po co do lazienki z komepm? ;)

Gość biznn
ale tel ma w kurtce to mzoe nawet smsa nie przeczytac, a ty tak bedziesz siedziec i czekac.

Gość biznn
i zoriblas błąd!! bo skoro skasowalas jej numer i na to miejsce wpisalas swoj nowy no to w wyslanych teraz tamtego smsa bedzie mial nadal i w polu gdzie wyswietla sie nazwa z ksiazki telefonicznej wyswieli sie numer bez podpisu wiec zobaczy, ze cos jest nie tak, ze ta dziewczyna nagle zniknela z jego ksiazki zrozumialas co napisalam? bo moze nizbyt zrozumiale to napisalam ale chyba wiesz o co chodzi. Troche lipa bedzie, bo to latwo jest dojrzec jak zajrzy w wyslane

albo w sumie co ci wisi idź z awantura i niech wypierdziela na mróz w piżamce zdziwiony b y był a tobie by ulżyło i spokojnie byś poszła spać