Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
mogli byście cos zrobić z tą wariatką co skacze po tematach i udaje kochankę? Serio jej trzeba kaftan, ambulans na sygnale i do Tworek albo juz nawet zróbcie sciepe na chippendealsa niech ja zerż...e raz a dobrze by przestała nieustannie jechac z palca i wrzucac tu kolejny syf. Staropanienstwo jest chyba gorsze od raka prostaty:)

Gość gość
Też ciągle widzę te jej tematy , Chryste , to trzeba naprawdę brać coś ciężkiego

Gość gość
19:36 Może nie ma z tym problemu? Kochanka nikomu nic nie przysięgała. Może sobie odpuścić żonatego, ale nie musi, absolutnie nie ma takiego obowiązku.

Gość gość
A co mnie obchodzi co sobie myśli jakas tam kochanka , zadaniem tego typu ludzi nie ma się co sugerować bo oni nie zasługują na posłuch

Gość gość
gość dziś 19:36 Może nie ma z tym problemu? Kochanka nikomu nic nie przysięgała. Może sobie odpuścić żonatego, ale nie musi, absolutnie nie ma takiego obowiązku. xxxxxx Ale co jej daje spotykanie się z żonatym (oprócz seksu)? To wolnych nie ma na świecie?

Gość gość
gość dziś A co mnie obchodzi co sobie myśli jakas tam kochanka , zadaniem tego typu ludzi nie ma się co sugerować bo oni nie zasługują na posłuch xxxxx Hahahaha Piątka !!!! Dokładnie!

Gość gość
Pierdzielenie... zdradził bo chciał i mógł, jest/była kochanką, czy jak tam inaczej kur.wą bo chciała, bo mogła..mieli chciejstwo sięgnęli po nie oboje świadomie z egoizmu, każde z osobna dla własnego ja. Czy mają wrzody na sumieniu? Zapewne...czy załują, że zapragnęli czegoś tylko dla siebie i to dostali, raczej nie

Gość gość
Czasem zakazane smakuje lepiej. Poza tym jak sie nie chce stalego zwiazku, to z zonatym bezpieczniej. Jak sie znudzi to latwiej go zostawic, bez zbednych tlumaczen..

Gość gość
gość dziś Pierdzielenie... zdradził bo chciał i mógł, jest/była kochanką, czy jak tam inaczej kur.wą bo chciała, bo mogła..mieli chciejstwo sięgnęli po nie oboje świadomie z egoizmu, każde z osobna dla własnego ja. Czy mają wrzody na sumieniu? Zapewne...czy załują, że zapragnęli czegoś tylko dla siebie i to dostali, raczej nie xxxx Nie maja wyrzutów. On powie, że zdradził, bo mu było źle, brakowało mu czegoś w małżeństwie i żona się nie starała A kochanka powie, że ona ma czyste sumienie, nmikomu nie ślubowała, a żonaty jakby sam nie chciał to by z nią nie sypiał. Brr, brzydzę się ludzmi o takich postawach.

Gość gość
oczywiście że nie żałują ale jak ktos jest mentalną k...ą,egoistyczną szmatą to jest to normalne u tego typu osobników - zrozumcie że to są poniekąd ludzie z zaburzeniami,socjopaci co nie potrafią uszanować cudzych uczuć i sie z nimi liczyć. Może jakieś tam wyrzuty sumienia mają ale czy całkowicie żałują - nie oszukujmy się,ludzie potrafią być podli,małostkowi,uprzedzeni,złośliwi i zazdrośni. Z tym że jak widac stare wartosci zawsze będą w cenie. I znów zacytuję niesmiertelnego Pazurę tym razem jako kaprala Wiadernego z "Krolla": "W wojsku wszystko jest proste. Żony są w domu a k...y za płotem". Koniec kropka.

Gość gość
Dokładnie...jakby sam nie chciał, czy ona nie chciała. ich wybory, decyzje, z którymi się muszą borykać i konsekwencje, które muszą znosić całe życie. Przedłożyć własne ja, własne potrzeby, wyłączyć choć na chwilę świat , gdzie istniejemy tylko dla innych, czuć tylko swoje uczucia...jest okazja budzi sie egoizm

Gość gość
Moja dalsza kuzynka, lat 35 , jest kochanką, Zapytałam kiedyś, jak się z tym czuje (mnie akurat w to wtajemniczyła bo ich kiedyś wudziałam razem i widać było, że to nie tylko kolega), to mi powiedziała, że ona wyrzutów nie ma, bo męza nie posiada, nikogo nie zdradza i nikogo nie krzywdzi. A jej (powiedzmy) Paweł, sam chce, jakby nie chciał, to by żony nie zdradzał i to on ma nieczyste sumienie a nie ona. Że to on jest winien, ona nic takiego nie robi. Normalnie mnie wtedy zamurowało. Ciotka z wujkiem zawału by dostali jakby wiedzieli, że córka 5 lat się zadaje z żonatym kochasiem. Na szczęście nie mieszkają razem, ona im co jakiś czas mówi, że kogoś ma ale zwykle po paru miesiącach się "rozchodzą", bo coś jest nie tak, więc rodzice nigdy jeszcze nie spotkali "zięcia :) Zastanawiam się, czy to się kiedyś wyda i czy rzeczywiście rodzice niczego nie podejrzewają.

Gość gość
Już to przerabialam milion razy , osoba która się kurffi zawsze znajdzie winnego swojego kurestffa , wszyscy winni tylko on /ona pokrzywdzeni , cały świat się uwzial

Gość gość
Najlepsze jest ze zdradzajaca menda, zawsze ale to zawsze zwala wine na żonę albo męża :D to już jest kuriozum bezczelności , a jak powiesz takiej zgnilej gnidzie, ,żeby się rozwiodla to zawsze znajdą jakiś powód żeby tego nie zrobić :D takie karaluchy moralne

Gość gość
gość dziś Już to przerabialam milion razy , osoba która się kurffi zawsze znajdzie winnego swojego kurestffa , wszyscy winni tylko on /ona pokrzywdzeni , cały świat się uwzial xxx Racja. I te tłumaczenia z d**y. Rzygać się chce, ona biedna niewinna, on ją zmusił do spotykania się z nim, siła do łóżka zaciągnął, kazał się seksić. Normalnie tak ją nachodził i nachodził i tak jej prawił słówka, że biedna normalnie musiała ulec, ona niewinna.

Gość gość
gość dziś bla bla bla - tłumaczenie z dooopy, wie że rozbija komuś rodzinę,dzieciom zabiera ojca. Ma swiadomosć że tez nie jest czysta. Zrozumcie jedno - osoby zajętę to są osoby zajęte. Ja jestem wolny a i tak wiem że gdybym miał żonę kochankę to rozwalałbym cudze małżeństwo. Takze takie usprawiedliwianie się że ja jestem niewinny/a bo to nie ja posiadam rodzinę jest bez sensu. masz wolną wolę mimo to i umiesz odróżniać dobro od zła. A skoro udajesz że tego nie widzisz świadczy to po prostu o Tobie:) Sorry bądźmy dorośli.

Gość gość
gość dziś gość dziś bla bla bla - tłumaczenie z dooopy, wie że rozbija komuś rodzinę,dzieciom zabiera ojca. Ma swiadomosć że tez nie jest czysta. Zrozumcie jedno - osoby zajętę to są osoby zajęte. Ja jestem wolny a i tak wiem że gdybym miał żonę kochankę to rozwalałbym cudze małżeństwo. Takze takie usprawiedliwianie się że ja jestem niewinny/a bo to nie ja posiadam rodzinę jest bez sensu. masz wolną wolę mimo to i umiesz odróżniać dobro od zła. A skoro udajesz że tego nie widzisz świadczy to po prostu o Tobieusmiech.gif Sorry bądźmy dorośli. xxxxxxx To ja od tej kuzynki. Wiesz, że to samo jej powiedziałam kiedyś, a ona do mnie z krzykiem: widać nigdy nikogo nie kochałaś i nie wiesz co to jest prawdziwa miłość. Iże zrobiłabym to samo jak \bym się w żonatym zakochała. Znowu mnie zamurowało a po kolejnych takich atrakcjach ograniczyłam kontakt do raz w roku na święta a i to za dużo.

Gość gość
Racja , masz odwagę się kurffic , miej odwage przyznać że to twój świadomy wybór a nie zwalaj na osoby które mają w tym najmniej winy , co to jest za argument "bo on / ona nie chce się kochać " to jest żaden argument , bo z taką osobą sie rozwodzi /odchodzi i dopiero zaczyna nowe życie z kimś innym

Gość gość
gość dziś Najlepsze jest ze zdradzajaca menda, zawsze ale to zawsze zwala wine na żonę albo męża smiech.gif to już jest kuriozum bezczelności , a jak powiesz takiej zgnilej gnidzie, ,żeby się rozwiodla to zawsze znajdą jakiś powód żeby tego nie zrobić smiech.gif takie karaluchy moralne xxx Bo on czy ona wcale nie chce się rozejść ale mieć tylko seks na boku, a po wszystkim - do domu i do rodziny.

Gość gość
Twoja kuzynka to psycholka nadająca się do leczenia , ona cierpi na jakąś chorą psychoze, miłość to wybór , pozbawiony egoizmu wybór , to co ona czuję to silna chemia seksualna i to z miłością nie ma nic wspólnego , ona nie zna słowa miłość i nie pozna bo skrajni egoisci nie są w stanie jej nigdy poczuć

Gość gość
gość dziś Twoja kuzynka to psycholka nadająca się do leczenia , ona cierpi na jakąś chorą psychoze, miłość to wybór , pozbawiony egoizmu wybór , to co ona czuję to silna chemia seksualna i to z miłością nie ma nic wspólnego , ona nie zna słowa miłość i nie pozna bo skrajni egoisci nie są w stanie jej nigdy poczuć xxx Fakt, normalne to nie jest. Ale ma 35 stara baba, co ją będę uczyć, z resztą jak piszę znacznie ograniczyłam kontakty bo mi gadaniem działała na nerwy. Z resztą zawsze miała coś nie tak z facetami, pamiętam jak byłyśmy młodsze, jeszcze przed 30ką, wystarczyło, że gdzieś się wyszło czy pojechało na wakacje i jakiś facet się do niej uśmiechnął, zagadał to ona już uważała, ze na nią leci. Mówiła np: pamiętasz tego bruneta ze spływu? Całe 3 dni się na mnie gapił, szkoda mi go aż było, widać, że mu się podobałam. ( tego bruneta to akurat do dziś pamiętam, za przeproszeniem ****ał by wszystko co na drzewo nie ucieka, dziewczyny od niego uciekały, ale ta cała w skowronkach).

Gość gość
Większość osób idących w takie układy to nie reformowalni socjopaci, człowiek który ma ludzkie sumienie zdradzi raz a później będzie płakał po kątach i miał wyrzuty sumienia , socjopata bez uczuć nie będzie czuł żalu ani kaca moralnego , bo oni nie znaja jak smakuja uczucia wyższe , socjopaci posiadaja jedynie instynkty zwierzęce jak popęd płciowy , osoba która nie jest socjopata nie zdradza , bo uczucia wyższe na to nie pozwolą

Gość gość
Znaczy twoja kuzynka to zakomoleksiona gęś jak moje koleżanki atencjuszki , pokroić by się dały żeby się tylko każdemu podobać , co za ludzie , aż mi ich szkoda

Gość gość
gość dziś Znaczy twoja kuzynka to zakomoleksiona gęś jak moje koleżanki atencjuszki , pokroić by się dały żeby się tylko każdemu podobać , co za ludzie , aż mi ich szkoda xxxx Czy ja wiem czy zakompleksiona, nie ma na co narzekać. Ładniejsza ode mnie z twarzy to na pewno, ma ładniejszą figurę, umie flirtować , taka zawsze wesoła w stosunku do mężczyzn i wygadana. Ubrana dobrze, zadbana, włosy, paznokcie, obcas - nie przyczepiłbyś się do niczego.

Gość gość
Mój brat fizyk kiedyś powiedział ,że im bardziej tepa kobieta bym bardziej odstrzelona i wymalowana , on sam swojej żonie zabrania się malować bo mówi że piękna kobieta nie potrzebuje a brzydkiej nie pomoże ,,mogę cię zapewnić że raczej mało inteligentni faceci lecą na plastiki , tacy z rozumem wolą nawet takie w dżinsach i koszuli w kratę ;)

Gość gość
Z resztą im bardziej inteligentny człowiek tym mniej przykłada uwagę do ubioru , Marc zuckerberg albo inny wybitni twórcy albo fizycy wyglądają jakby się ubierali na bazarze ;)

Gość gość
wiadomo,ogólnie średnia nie krzykliwa uroda jest najlepsza - jak jest odstrzelona to widac że to jakaiś tępy plastik,bazylem też być nie może,ogólnie rozmiar medium jest najlepszy

Gość gość
Nie popadajmy w skrajności, nie każda w jeansach i t-shircie to członek mensy i nie każda w szpilkach i żelowych paznokciach jest głupia - bo byście się zdziwili.

Gość gość
Nie.Bo śpi w osobnym pokoju.Ma dwuletnie dziecko i ciężko mu je porzucić

Gość gość zza miedzy
To Wyście chyba nie widzieli seksownej kobiety w jeansach i koszuli w kratę.... Aż się człowiek zastanawia, czy inni widzą, że się na nią lampisz.