Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltatulipanka

Moja matka uważa że razem z mężem nie powinnysmy iść na sylwestra bo...

Polecane posty

Gość ancinna
Plosiak Pepa--Niestety,żle sie dzieje gdy matka od swego dziecka ucieka do pracy lub nauki.

ancinna Ty jakaś nienormalna jesteś xD albo żeś jeszcze nie otrzeźwiała po szampanie :>

Gość ancinna
lolitatakajestem nie przesadzaj,dziecku na pewno nic sie złego nei działo. Ale jednak wybor pomiedzy opieka nad swoim 4 tygodniowym dzieckiem ,a spedzeniem sylwestra na parkiecie jest dziwny. Madry rodzic,wybrałby dziecko i spedzenie w rodzinnym gronie tej nocy.

Gość ancinna
Jestem Happy:) dziecko,neinormlna to ty jestes.

Gość lolitatakajestem
ancinna!!! popieram Cie nie karmić dziecka cyckiem . szukać opiekunki do dziecka jak ona była jeszcze w ciąży i zostawiać dziecko codziennie z opiekunką a ona lata z niewiadomą czy zagojoną cipk* po mieście ciekawie czy seks już uprawia........ jak myslisz ancinna

Ancina, to jak coś to sobie kołek do tyłka włożę i będę śmierdzieć na odległość, bo kąpiel i chodzenie do wc świadczą o tym, że ze mnie wyrodna matka, bo uciekam od własnego dziecka i zaszywam się w kiblu.

Gość ancinna
Plosiak Pepa widac ,ze ciebie to podnieca.

Gość to żalosne
nie zostawilabym tak malego dziecka z nikim, jako babcia tez nie zostalabym z noworodkiem, jako niania nie podjelabym sie opieki nad takim malcem i jako matka noworodka nie poszlabym na sylwestra bo przeciez jestes w pologu kobieto i byle co moze ci zaszkodzic. a nie boisz sie ze dziecku moze cos sie stac? tylko matka ma instynkt ktorym wyczuje chorobe , kaprysy itp.

ancinna przede wszystkim kto Ci powiedział, że matka, która wraca do szkoły jest stwierdzeniem bliskoznacznym do uciekania od dziecka? xD Z tego wynika, że ja nie znam chyba żadnej normalnej matki ;( Każda albo pracuje, albo studiuje.... a ich dzieci tylko udają szczęśliwe ;( Och! Jakie to smutne!!!! Ja np. teraz nie pracuję. Zajmuję się domem a moje dziecko jest w przedszkolu codziennie od 8.15- 14.30 i też zaraz powiesz, że taka zła jestem bo dziecko oddaję w cudze ręce zamiast się nim zająć...

Gość ancinna
Plosiak Pepa a czy ja pisąłm,ze jestes wyrodna? Po prostu stwierdzam fakty i niestety taka prawda,ze czesto kobiety nie musza pracowac,bo męzwoie dobrze zrabiaja,takz ekobeity nei robią jakichś niesamowitych karier,a i tak idą do pracy ,bo wolą spędzic 8 h czy nawet więcej niż zajmować sie dzieckiem.

Gość ancinna
Jestem Happy:)--To,ze oddałas dzieci do przedszkola gdy nie pracujesz ma dwie str.medalu. 1-dziecko w przedszkolu nabywa nawyki ,ktorych nie nabyło by w domu,szczegolnie gdy w otoczeniu podworkowym nie ma za wiele dzieci. 2-gdy nie ma dzieci w domu,to po prostu odpoczywasz od ich obecnosci.

Ancina i ta od waginy, to chyba jedna osoba. Gdyby autorka tu była, to by ci napisała, czy już ten seks uprawia i byś zaspokoiła ciekawość. A tak, się biedaku męczysz.

Gość ancinna
Plosiak Pepa Czy ty dobrze sie czujesz? Jaki seks ,w ogole o czym ty piszsesz.Ja nie ejstem jakas tam osobą o której myslisz.

Gość lolitatakajestem
no właśnie ancinna dobrze mówisz. Autorka ma kasę na opiekunkę żeby przychodziła pomagać jej przy dziecku. Pewnie dobrze się ustawiła skoro ma męża starszego od siebie o 5 lat pewnie facet na poziomie i ma kasę co daje jej bezpieczeństwo materialne i dlatego tak szybko doszła po ciąży stroi się żeby jej nie odszedł... ale skoro jest od niego młodsza to nie powinien.

to żałosne hmmm a jak kobieta po 3ech tyg dostaje okresu a po połogu ani śladu to pójdzie do piekła? :( Bo ja się tego tak boję! Może powinnam od razu podciąć sobie żyły??? Dziewczyny wy na prawdę popadacie w jakieś skrajności! Dziewczyna poszła na sylwestra, nie zostawiając dziecka bez opieki, nie chleje dzień w dzień, całymi dniami zapewne też nie łacha tylko zajmuje się dzieckiem. Matka nie powinna z siebie robić niewolnicy i cierpiętnicy! Raz na miesiąc każdemu czlowiekowi się należy gdzieś wyjść. Dziecko przez to nie będzie ani nieszczęśliwe, ani niekochane. Jedyne co, to będą się polepszały i pogłębiały relacje między rodzicami! A to jest tylko i wyłącznie na plus dla tego dziecka! Ponadto matka na 100% miała przy sobie telefon, więc w razie jakiejś niebywałej histerii dziecka opiekunka ( zaufana) mogła po matkę zadzwonić!

Gość to żalosne
[zgłoś do usunięcia] Jestem Happy:) kalinka_to_ja@tlen.pl'; to żałosne hmmm a jak kobieta po 3ech tyg dostaje okresu a po połogu ani śladu to pójdzie do piekła? Bo ja się tego tak boję! Może powinnam od razu podciąć sobie żyły??? zle mnie zrozumialas, nie chodzi mi o zadne pieklo tylko o to ze polog to okres w ktorym kobieta jes tbardziej narazona na rozne choroby i powiklania a tance itp zabawy to tez chyba zbyt duzy wysilek tym bardziej ze jest zima, mysle ze wiesz o co mi chodzi bo nie chce mi sie wymieniac wszystkiego po kolei.

Gość lolitatakajestem
żal mi tego dzieciątka że ma matkę lafiryndę która po miesiącu lata po mieście w połogu i uprawia seks z mężem budzący przy tym dziecko...

to żałosne... jeżeli kobieta jest zdrowa jak ryba to nie ma powodu, żeby siedziała w domu na dupie i nosiła maskę przeciw zarazkom, żeby przypadkiem infekcji nie złapać -.-

Gość to żalosne
a ten moj nick moze budzic zastrzezenia , ale nie jest na uzytek tego tematu , tylko udzielilam sie nim wlasnie na innym topiku do ktorego pasowal, wiec zeby bylo jasne wcale nie uwazam ze zalosne jest pojscie matki 4 tygodniowego dziecka na sylwka , ale nie poszlabym( mowie tylko za siebie) w wyzej opisanych przeze mnie powodow

Gość to żalosne
bardziej mialam na mysli krwotok jesli ktos sie za bardzo rozbuja niz infekcje typu katarek

Jak jest zdrowy jak ryba i wszystko jest w porządku to krwotok nie grozi xD

Gość lolitatakajestem
a jak wrócili to pewnie obydwoje najebani!!!! ciekawie czy podeszli zobaczyć jak tam ich dziecko:?:?:?

Gość to żalosne
moze i nie grozi , nie wiem bo nie jestem lekarzem, tylko ze z jakis powodow okres pologu trwa 6 tygodni, co prawda ja po 4 tygodniach juz go rygorystycznie nie przestrzegalam, ale nie mialabym sily i ochoty na zabawe w nocy bo moje dzieci spac mi nie dawaly i jakby zdarzylo sie ze mam wybor sen lub sylwester to skorzystalabym z pierwszej opcji ktora nie powtorzyla b y sie predko :)

co Ty! Na bank do dziecka nie podeszli! Poszli się gzić, bo przecież to wyrodni rodzice! Ja to już nawet do prokuratora zadzwoniłam, żeby im dziecko odebrać! Sama będę je wychować a oni niech chleją i uprawiaja sex całymi dniami xD

Gość lolitatakajestem
dobrze że ja nie jestem wyrodna matką

Gość lolitatakajestem
uprawiałabyś seks przy dziecku co ma 4 tygodnie jak ona??