Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltatulipanka

Moja matka uważa że razem z mężem nie powinnysmy iść na sylwestra bo...

Polecane posty

to żałosne A no to widzisz ^^ U mnie dziecko budziło się 2 razy w nocy a przed ukończeniem miesiąca ani razu. Po tygodniu od cc wystałam calą mszę w kościele a po 3ech tygodniach gdyby nie to, że miałam jakieś tam "szczątki" mleka w piersiach i jakąś tam bliznę na brzuchu to w ogóle bym chyba zapomniała, że dopiero co dziecko na swiat wydałam. Każda kobieta jest inna. Moja siostra 2 m-ce po sn siadać nie mogła nie wspominając o jakimkolwiek wychodzeniu z domu nawet na zakupy.

Gość to żalosne
[zgłoś do usunięcia] lolitatakajestem dobrze że ja nie jestem wyrodna matką ty wez sie zamknij. co prawda kazdemu wolno pisac i wyrazac swoje zdanie ale ty albo wytrzezwiej albo sie upij i nie pierdziel po proznicy bo ci bozia paluszki poobrywa

O ile bym się dobrze czuła to oczywiście! A co jest złego w uprawianiu sexu z małżonkiem? o.O Nawet kościół tego nie zabrania xD

Gość to żalosne
jasne ze nic alego z seksu byle ostroznie :) i z wyczuciem :)

Gość lolitatakajestem
ja dla dobra dziecka nawet w ciąży nie uprawiałam seksu a po narodzinach dziecka przez rok i to było w porządku wobec niego

Gość ancinna
Jestem Happy:) Ty jednak nie grzeszysz inteligencją gdy wchodzisz w dysputy z lolitką :-)

lolita...współczuję Ci rozumowania :/ na prawdę. Chociaż wg mnie to Ty tu uprawiasz właśnie jakieś żenujące prowo ^^ Bo nie sądzę, żeby istniała na świecie tak pusta kobieta :/

Gość to żalosne
[zgłoś do usunięcia] lolitatakajestem ja dla dobra dziecka nawet w ciąży nie uprawiałam seksu a po narodzinach dziecka przez rok i to było w porządku wobec niego ty dla dobra swojego dziecka to nawet przed ciążą nie powinnas uprawiac seksu . w przypadku tywoich rodzicow to nawet aborcja bylaby wskazana. zmien nick i pisz jak normalny czlowiek

ancinna :D Ty nawet chyba nie wiesz jakie to budujące jak się rozmawia ze starszą od siebie osobą a jednocześnie głupszą ;P to takie nawet trochę budujące ;P

Gość ancinna
Jestem Happy:) :-) czy ty celowo wyraz naprawdę piszesz rozdzielnie ?:-)

Gość lolitatakajestem
Autorka ma kasę na opiekunkę żeby przychodziła pomagać jej przy dziecku. Pewnie dobrze się ustawiła skoro ma męża starszego od siebie o 5 lat pewnie facet na poziomie i ma kasę co daje jej bezpieczeństwo materialne i dlatego tak szybko doszła po ciąży stroi się żeby jej nie odszedł... ale skoro jest od niego młodsza to nie powinien. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a co wy na to??????????????????????????????????

Gość ancinna
Jestem Happy:) oj,żal mi ciebie :-)

Gość to żalosne
[zgłoś do usunięcia] Jestem Happy:) kalinka_to_ja@tlen.pl'; ancinna Ty nawet chyba nie wiesz jakie to budujące jak się rozmawia ze starszą od siebie osobą a jednocześnie głupszą ;P to takie nawet trochę budujące ;P HAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA łO JEZU UMARLAM ZE SMIECHU

ancinna mi siebie nie żal ;P Nawet nie wiesz jak się uśmiałam :D To coś jak kabaret- tam też udają idiotów a mimo to, ludzie z zaciekawieniem oglądają/ słuchają ;P

Gość lolitatakajestem
ja martwię się tylko o to dzieciątko musiała je rodzić 5 albo 6 grudnia tak mi wyszlo jak policzyłąm

Gość to żalosne
[zgłoś do usunięcia] lolitatakajestem ja dla dobra dziecka nawet w ciąży nie uprawiałam seksu a po narodzinach dziecka przez rok i to było w porządku wobec niego 14:58 [zgłoś do usunięcia] ancinna Jestem Happy Ty jednak nie grzeszysz inteligencją gdy wchodzisz w dysputy z lolitką NIE WIEM JAK INNI ALE MAM WRAZENIE ZE TO TA SAMA OSOBA

lolita ten text o tej kasie i starszym mężu był już wcześniej więc daruj sobie ;P Swoją drogą taka z Ciebie cudowna, dbająca i ślęcząca godzinami nad dzieckiem matka.... to co Ty przed komputerem tyle czasu robisz?:D

Gość ancinna
Jestem Happy:) ty tak mądra, a tyle juz czasu spedzasz w tym temacie :-)

ancinna bo szczerze mówiąc nie mam za bardzo co robić. Na sylwestra nigdzie się nie wybierałam, bo mój mąż ma uszkodzony pośladek ( mały wypadek przy majsterkowaniu ) a dziecko u dziadków- mało się z nimi widzi, bo mieszkamy w innym mieście, więc zrobiliśmy jej ferie świąteczne :)

Gość paolawa
Jestem Happy:) ale po co sie tłumaczysz :-) nie chodziło mi sylwestra,tylko o o to,ze w tej chwili udzielasz sie w tym temacie.Napisałas na poczatku co o tym sadzisz i dalej drązysz ten temat ,odp.na głupie zaczepki :-)

paolawa ja się nie tłumaczę ^^ po prostu mam teraz czas to sobie piszę :)

Gość paolawa
Jestem Happy:) z lekka sie tłumaczysz ;-)

Gość paolawa
Jestem Happy:) w tej chwili pisze pod tym,bo akurat na innym piszę. A co do nickow,tomoge sie załozyc,ze miewasz ich mnostwo ,jak kazdy :-)

i tu się mylisz xD mam 1 nik wszędzie ;P w przeciwieństwie do niektórych nie jestem dzieckiem neo ;P

Gość paolawa
Jestem Happy:) wybacz,ale co ma wspolnego posiadanie kilku,/nast nicków z okresleniem dziecko neo? Jak swiat światem,kazdy uczestnik portali forumowuych,nawet raz zmienił nick. I nie musi to oznaczac jakąkoliwek obłudę.Po prostu nicki te pomarańczowe wystukuje sie automatycznie,potem zapomina sie je. A logować sie nie kazdy chce,bo i po co.

Gość paolawa
Jestem Happy:) --nie ,ja nie tłumacze sie w żaden sposob.To tylko moja odp.na twoje stwierdzenie,ze ty piszesz tylko pod jednym nickiem,w co naprawdę nie uwierze,bo na pewno nieraz użyłaś innego(chodzi mi o Kafeterię)