Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anakondzia

PODSUMOWANIE ROKU 2010

Polecane posty

echhh - no to widocznie ten twoj nie byl ci pisany, widocznie twoje przeznaczenie i druga polowka dopiero czeka na odkrycie ;) Widzisz z wczesniejszych postow jak mnie nienawisc zmotywowala :O jest masakra :O

DAGA odpisalam mu jakis wierszyk :/ dobrze ze jeszcze ona nie przyslala zyczen bo bym chyba walnela :/

Gość warszawski policjanttt
awansowalem z sierżanta na st sierżanta( 20 zł podwyżki) jak nie miałem znajomych tak nie mam założyłem sobie internet zacząłem intensywnie pogłębiac mój angielski nie miałem postępowania dyscyplinarnego w pracy oddałem telewizor lokatorowi z mieszkania spędzam sylwestra sam w mieszkaniu nie mam kobiety i nie sadze zebym miał i do tej myśli sie przywyczaiłem

warszawski policjant - ale podwyzka byla - zawsze to jakis pozywtywny punkt ;) rozdajesz telewizory? przydal by sie mi nowy :P p.s. jeszcze postanowienia noworoczne dopisz ;)

warszawski policjantp- może na mandaty zaczniesz podrywać, mnie kiedyś dwóch takich zaczepiło za niechodzenie po pasach a uliczka taka była ze tam pasów nie uświadczysz :( no w sumie jeden był sympatyczny ale jego kolega straszny mruk :P

it is me - kobieto czy to ty sie uzalalas ze nikt obcy na ulicy cie nie zagaduje? hmmm kłamałas :D 2 H 52 MIN hurra :O

anakondzia, mam nadzieje że jeszcze mnie coś czeka, bo po ideale nie zadowolę się byle czym :P w ubiegłym roku chciałam się oderwać i przestać o nim myśleć i wspominać no i podsumowując w większej części mi się udało ;)

anakondzia to się nie liczy bo to policjanci na służbie a w spotkaniu 2 na jedną byłam z góry przegrana :D

oj liczy sie liczy ;) ale no policjanci to ponoc sami dupcyngiele wiec niewielka strata, ze nie zapoznalas blizej :P kurde a jak to zrobic zeby zupelnie zapomniec? :O poza tym moj oprocz tego ze okazal sie ostatnim chujem i zlamasem, a to ze sie spotykaja wyszlo przypadkiem :O bo wciskal mmi kity az milo :O to oprocz tego tez byl idealem :( myslalam ze to ten, ze juz na zawsze, ze mam za soba randki, poszukiwania, poznawania.. a tu zonk teraz jak pomysle nawet o randce z jakims obcym to mi niedobrze :O ale ponoc czas, czas, czas

postanowienia noworoczne -nie stracic stanowiska w pracy jeszcze wiecej szlifowac angielski( min 1.5 godziny dziennie) kupic samochód telewizor miał 14 cali i był stary co do kobiet to nie jestem przystoojny, podobno kojarza mnie z matką boską

Gość farba mi spływa
wklej swoje zdjęcie nie umiem sobie wyobrazić tego...

nie był ideałem skoro Cię zdradzał i skrzywdził. Uwierz mi, ze są prawdziwi faceci na tym świecie tylko ciężko na nich trafić bo zazwyczaj mają poukładany świat i żyją pracą, albo jeszcze jakimś hobby. Mój mógł godzinami siedzieć dzień i noc i robić projekty dopóki mnie nie poznał, a potem tradycją było że mu w nocy przeszkadzałam robić te projekty. Ale miał taki zapał potem ze robił ten projekt nawet w ciagu godziny :D

warszawski policjant - jak to z matką boską? :D TA DAGA...też tak myślę, ze od kontaktu zależy, z jednym masz dobry i spontaniczny, z innum jakaś stresówka na spotkaniach , wymyślanie tematów do rozmów itd

gdy dziewczyny zobaczyły moje zdjęcie to mówiły "o matko boska!!!!"

DAGA, ale nad polskim morzem zimno :( nie lepiej gdzies, gdzie cieplutko? :) kurde szkola policyjna... tylu przystojniakow ;) warszawski policjant co do kobiet to nie jestem przystoojny, podobno kojarza mnie z matką boską ze.. yy,,, he?? hahahahaha ja dziewczyny to juz nie pamietam jak randka wyglada.... ostatnio bylam pewnie z 5 lat temu :O ale oczywiscie musza bys te dwa czynniki: - super sie musi rozmawiac, czyli dobrze bezstresowo czuc sie w swoim towarzystwie - i musi byc chemia ;) to cos co sprawia ze po powrocie do domu czekam z niecierpliwoscia na telefon ;)

anakoondzia pamietam te niecierpliwe czekanie na telefon, spotkanie...ach jaka wtedy szczesliwa byłam, a od tych 2 lat to wydaje mi sie ze jestem bardzuej gorzka, ciekawe czy znów kiedys to poczuje

Ja w zasadzie juz dawno nie zastanawialam sie nad soba, nad przyszloscia. Ja siedze na kanapie, jem batony, siedze na kafe i od pewnego czasu nie mam głębszych przemyslen. Dzis mnie tak wzielo na smuty.... :/ W każdym razie wydaje mi sie, ze nie bede juz nigdy taka spontaniczna, radosna, no wiecie... Teraz wszystko kakluluje na zimno, bez zadnych emocji. Mało rzeczy mnie wogole "rusza". Na chwilę przed odlotem Wśród ptasich stad W zawiłym horoskopie Na tysiąc lat W otwartym nagle oknie W cieniu za firanką Wśród ludzi na przystanku W słońcu i we mgle - Szukaj mnie Cierpliwie dzień po dniu Staraj się podążać moim śladem Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę. Wśród siedmiu dni tygodnia Jednakich tak W tańczących deszczu kroplach Zawodu łzach Po lustra obu stronach W nowych wciąż marzeniach Gdzie jestem, gdzie mnie nie ma Już nie bardzo wiem Szukaj mnie Cierpliwie dzień po dniu Staraj się podążać moim śladem Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę. właśnie na tvn usłyszałam i mi sie przypomnialo ;)

ja tez ogladam ale z laptopem na kolanach ;) no no mi juz goraco po szampanie... juz prawie caly poszedl ;)