Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anakondzia

PODSUMOWANIE ROKU 2010

Polecane posty

Gość janusz palikot
zostalam Mam

GINJAL daj mi troche ze swojej wiary w lepsze jutro bo ja takowej nie posiadam. Poprosze jeszcze o pare kilo pewnosci siebie ;) I jeszcze szczypte nadziei ze kiedys bede szczesliwa :) I ze nie każda moja przyjaciółka bedzie dla mojego faceta lepsza ode mnie ;)

Gość hhehhehehe
1. do końca stycznia napisać pracę 2. do końca marca schudnąć 3. zacząć nowy kierunek zaocznie 4. znaleźć pracę --ale tu będzie trudniej 5. jak znajdę pracę i zarobię to:przestać się bać samochodów, zrobić prawo jazdy i kupić jakiegoś używanego poloneza--zrobić z moim M. objazd po Polsce 6. najlepsza by była stała praca to może kredyt wziąć, kupić jakąś klitkę, wziąć ze schroniska kota ( to plan długoletni :) 7. chciałabym znależć kogoś --przyjaciółkę- bo troche samotna jestem 8. nauczyć się tańca brzucha 9. Od września na kurs instr. fitness 10. Codziennie ćwiczyć i pozbyć się celulitu 11. Codziennie doskonalić język angielski i włoski ( chociaż po 15 minut) 12. Wyleczyć wrezcie uczulenie skóry 13. aha i zdrowiej jeść W sumie wiele zależy od znalezienia pracy ( chciałabym chociażby taką za 1400 na rękę-mi to na razie wystarczy) Uhh nie mogę o tym myśleć bo mi się smutno robi...Bo jak nie znajdę to w sumie zostaje mi z braku kasy tylko pkt. 1,2,7,8.10,11

moim życzeniem na 2010 ok było znalezienie w końcu swojej połówki - ale i tak dupa z tego wyszła poza tym nie jest źle - przeszła mi uczucie do kogoś - po naszym rostaniu ponad rok o nim myslałam dzień w dzień - na początku roku obroniłam licencjat i to na 5 :classic_cool: - utrzymałam się w pracy mimo zwolnień i z nikim nie spałam żebyście nie myśleli :P - zapisałam sie na angielski w empiku - zaczełam chodzic na aerobik i siłownie - dostałam sie na studia mgr na taki uniwerek jaki chciałam - poznałam troche nowych ludzi - zaczełam bardziej dbac o siebie, staranniej dobieram kolory, ubrania, kosmetyki..juz wiem co mi pasuje a co nie mam 24 lata i w kolejnym roku tez marze zeby kogos poznac i sie zakochac z wzajemnoscia

- straciłam pracę (albo raczej nie dostałam jej przez kurwa nepotyzm ;( ) - straciłam chęć w szukanie pracy - nigdzie nie pojechałam , nic nie zobaczyłam - przez cały rok w zasadzie siedziałam i nic nie robiłam tylko piłam piwo od czasu do czasu - nie zdałam jednego egzaminu i muszę go poprawiać na 3 roku - nadal nikogo nie mam - jestem samotna. 0 przyjaciół, znajomych dosłownie paru - kolejne sylwestra spędzam w domu (mam 21 lat i tylko raz byłam na imprezie sylwestrowej więc nie wiem czy mam się śmiać czy płakać) - moje życie jest zajebiście bezwartościowe

hehehehe - no to postanowienia sa od jutra do dziela, a za rok relacje poprosze z realizacji ;) moje postanowienie: - wygram w totka 20 mln - jak juz wygram to kupie chałupe, super bryke, zrobie sobie metamorfoze rodem z programu "chce byc piekna" - wynajme jakiegos żigolo, co by nie byc samotna - jak bede miala kupe kasy to i "przyjaciele" sie znajda - i w ten sposob pokaze mojemu bylemu i tej pizdzie ze jestem fajniejsza 😭

Gość hhehhehehe
anakonda - nie musisz nic nikomu pokazywać -jesteś fajniejsza chociażby z tego powodu że nie zdradziłaś ani faceta ani przyjaciólki

Gość hhehhehehe
też chciałabym wygrać....

Gość hhehhehehe
ale jedyne co wżyciu wygrałam to książeczka kucharska z margaryny Kasia :)

it is me - bo podobno druga połówka sie sama znajduje jak jej juz nie szukamy (wyczytane w madrosciach ludowych :P ), poza tym gratuluje piątki, i gratuluje ze z szefem nie spalas ;), a milosc podobno sama przyjdzie wiec luuuzik ;) no leaf clover - no w szukaniu pracy to ci nie pomoge, bo sama mam problem nawet z przegladnieciem ofert, co do znajomych lepszych paru, niz zadni, tylko uwazaj na zdradliwe suki bo lubia facetow podkradac :O a jak cie pocieszy to moje zycie tez jest bezwartosciowe :O hehehehehe - ale kurwa oni zdradzili mnie wiec cos ze mna nie tak 😭

Gość janusz palikot
mialobyc zostalam mam,czyli rok dla mnie super,teraz tylko zwalczyc ten straszny cellulit na nogach,ale patrze pierwszy raz pozytywnie do przodu

Gość hhehhehehe
to z nimi jest coś nie tak!!!

Gość janusz palikot
mama,niewiem czego nie wybija mi calego wyrazu

DAGA - z tym to nie problem, jeszcze banki istnieja ;) no mi swego czasu tez zegar tykał, ale teraz o tym wogole nie mysle, bo nie pozwole zeby moje dziecko na nowe buty do szkoły nie mialo :O a niestety nie bylabym mu w stanie nic zapewnic poki co :O

Gość hhehhehehe
też mnie wkurwia że wszyscy dostają pracę po znajomośći ( wkurwia dlatego, że ja tych znajomości nie mam:))

anakondzia z ta milościa watpie bo podobno nie mozna miec wszystkiego a u mnie na miłość chyba akurat padło :(

Gość hhehhehehe
mi się ostatnio często śni że mam dziecko --ale nie za młoda jestem i nieustabilizowana jeszcze

Gość hhehhehehe
A mieliście coś dobrego w tym roku?

No ja ostatnią prace dostalam sama od siebie, bez znajomosci, super platna, myslalam ze normalnie jestem najlepsza na swiecie. Do tego mialam super faceta (piekny, madry, bogaty i te sprawy ;) , bande znajomych, ciagle jakies wyjazdy, imprezy, zaproszenia. Wszystkie kolezanki szczaly po nogach na widok mojego. Wogole oz kurde - jaka to ja nie bylam piekna, madra i fajna... Wogole to mi sie wydawalo ze jestem cudowna. I nagle w przeciagu miesiaca JEBBBBBBBBBBBBBBBBB Facet polecial do tej co szczala, znajomi okazali sie nic nie warci, z pracy mnie wyjebali. I spokorniałam..... :O

Gość hhehhehehe
ja miałam mnóstwo takich drobnych i pięknych chwil: np --koncert Wilków - się popłakałam ----wspaniałe wakacje w domu ( spacery wieczorami, nauka jazdy na rolkach ...) ----operacja żylaków na nodze --teraz chodzenie nie boli i jest super ----

Gość aweh;wkahBRkgbwekrjwe
dostalam podwyżkę spotkałam super faceta zamieszkałam z nim rzuciłam palenie przytyłam 4 kg jest naprawdę dobrze, odhcudzac bede sie w 2011

it is me - milosc jest przereklamowana ;) lepiej poczekac i znalezc wartosciowego faceta, niz spedzic pol zycia z kims na zasadzie "bo trzeba kogos miec"

Gość hhehhehehe
widzisz bo nieszczęścia chodzą parami