Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anakondzia

PODSUMOWANIE ROKU 2010

Polecane posty

zakladam sluchawki na uszy 😭 no u moich sasiadow pewnie jak co roku impreza wiec pewnie ok. 23 zaczna sie spiewy...:O jeszcze rodzina przyszla sie pouzalac ze ja taka biedna sama 😭 i ze pewnie mysle o moim bylym ale zebym sie nie martwila 😭 mamusia mi slodyczy przyniosla 😭 ja pierdziele takie pocieszanie 😭 jestem załosna 😭

Gość hhehhehehe
Głowa do góry Macie zdrowie są gorsze sytuacje , w których nic od was nie zależy np rak- to jaki będzie następny rok jest w waszych rękach

No wlasnie otoz to ze dla kogos kto nie ma jednej nogi nie jest pocieszeniem ze ktos inny nie ma dwoch :O jesli sie straci sile i motywacje i chec aby wstawac rano z lozka to jest ciezko :O a ja nie mam pomyslu jak to zmienic :O

Gość miss_marimekko
Bilans mojego roku: - jestem bardzo wykwalifikowana bezrobotna absolwentką - po powrocie z zagranicy związek mi się posypał -podpisałam umowę o pracę- zaczynam od 1 lutego- za granica oczywiście- stawka jest głodowa- ale nic lepszego nie było -siedze sama, bo chłop wymigał się pracą, a znajomi udają ,że mnie nie znają -przytyłam, nie wiem ile dokładnie ale około 5kg -mieszkam z facetem, ale jak dalej ma tak być to spakuję manatki i wróce do rodziców Mam 24 lata

miss_marimekko ale przeciez ten rok moze byc tylko lepszy, wiec moze szybko znajdziesz lepsza prace a z facetem sie jeszcze ulozy? p.s. w polsce wiekszosc bezrobotnych to wykwalifikowani absolwenci ;)

Gość hhehhehehe
no pewno - zawsze lepiej się poużalać nad sobą niż spojrzeć pozytywniej... wszystko może się zmienić w kilka miesięcy: można znaleźć pracę, chłopa ( jeżeli to konieczne) itd. Napiszczie jak chcecie obecny stan rzeczy zmienić

Gość hhehhehehe
Ja też mam 24 lata ---w tym roku nie wyrobiłam się z magisterską , wielki stres , wstyd, bo w sumie to ja się źle zorganizowałam-do dzisiaj nie powiedziałam mamie- musiałam zapłacić tysiaka i powtarzać rok--teraz na nowo zaczynam pisać ( to znaczy od jutra :) ---szukam pracy od maja ( w krakowie nie ma nic normalnego --tylko telemarketerów chcą a ja nic nie umiem sprzedać)---dalej szukam ----mój chłopak jest mocno zestresowany bo też nie może znaleźć stałej pracy ( bezsenność, itp) bardzo się o niego martwię--mam nadzieję że nam obojgu się poszczęści w Nowym Roku --aha i przytyłam 10 kg--ale to zgubię w 10 tygodni ( I hope...)

hmmm no ja sie staralam zmieniac przez caly rok...i nic z moich staran nie wyszlo....a pod koniec roku to zabraklo sil na te starania... hehee niestety teoria ze wszystko sie moze zdarzyc w ciagu paru miesiecy ...mnie nie dotyczy:) łeeeeeeeee chłopa nie znalazlam :) choc w domu nie siedzielam...doksztalcilam sie , nawet taniec i cwiczenia zaliczylam ........

Gość hhehhehehe
tzn ja też mam często doła --- wysyłam setki CV -a nikt nie odpowiada ---chyba się przeprowadzę do innego miasta a na chandrę pomaga sport ( aerobik, coś z ludźmi) i zwierzęta -gdybym tylko miała warunki na kota :) na razie zadowalam się zdjęciami :) poza tym pracować nad sobą , znaleźć coś co uspokaja, jakieś afirmacje, DZiwne ale zawsze myślę że następny rok będzie lepszy ... Życzę tego wam wszystkim

cześć baby Przebrnęłam przez te wasze podsumowania i doszłam do wniosku że ze mną nie jest aż tak źle, nie licząc kilku potknięć -z nikim się nie rozstałam bo nikogo nie miałam -no nie licząc mojej szefowej, ujęłam się honorem i pieprznęłam robote -zaraz po tym znalazłam inną na cała 2 miesiące -międzyczasie umarły mi alimenty albo jak kto woli bozia rozwód dała -rzuciłam palenie bo nie było za co fajek kupić -spędzam sylwka o suchym pysku, z dzieciakami i czekam kiedy pójdą spać w sumie nie było tak źle ale NASTĘPNY ROK MUSI BYĆ LEPSZY czego wam i sobie życzę

Gość hhehhehehe
Aha i co najgorsze strasznie posiwiałam w tym roku będę musiała niestety zacząć malować włosy

- ja nie mam pojecia jak zaczac motywacje, moze zaczne od najbardziej oklepanego postanowienia i przejde na diete?? moze da mi to pozytywnego kopa? - tak tak - ja wiem ze aerobic i cwiczenia i cos z ludzmi pomaga ale ale - do tego potrzebne sa pieniadze, a ja jak napisalam jestem juz na krawedzi.... kasy wystarcza mi na fajki i batoniki.... - ja przyznaje sie bez bicia ze ostatnie pare miesiecy nie robie absolutnie nic zeby zrobic cos ze swoim zyciem, po prostu sie poddalam i zalozylam ze nic mnie juz dobrego nie spotka, ale kurwa jedno mam zycie a spedzam je na kanapie z batonikami i cola :O

Gość hhehhehehe
i celulit mi się zrobił wszędzie

Gość hhehhehehe
nie szkoda ci ostatniej kasy na fajki? wiesz co ja nienawidzę fajek bo gdy u nas w domu cienko było to tato robił awantury że on musi paczkę dziennie - a my na chleb nie mieliśmy Autorko -masz rodziców -pomogą , choć ich nie nadwyrężaj, bo to nie wypada

no ja przy moich plus 15 kg rowniez na brak cellulitu nie narzekam... o jeszcze cos dopisze - chodze w jakis starych szmatach z lumpeksu i po mamie, bo w moje ciuchy sie nie mieszcze, a na nowe mi szkoda bo przeciez i tak nie wychodze z domu :O

Gość hhehhehehe
życzę ci i mi ( i mojemu chłopakowi ) znalezienia pracy- akim jesteś z wykształcenia , bo ja humanistką więc nawet na niewiele mogę liczyć

Gość hhehhehehe
zazdroszczę tego kota

Ja mam już plan naprawczy na 2011 na początek muszę zorganizować sobie jakiś wyjazd chociaż na 2 miesiące za granice. Musze odpocząć od dzieci i kasa, kasa,..

Gość hhehhehehe
ja też chyba sobie spiszę jak swe życie naprawić /polepszyć

ja chce jeszcze pieska - bo zawsze na spacerek mozna z nim isc ;) a mojego cwaniaka moge tylko poglaskac kiedy on mi na to pozwoli :D hehehehe - rowniez ci tego zycze :) ja skonczylam najpopularniejszy kierunek w PL - wiec teraz powinnam zostac jakims prezesem czy cos :P

Gość hhehhehehe
super -prezesów zawsze za mało :)

po przeżyciach podobnych do anakondzia po upływie 3 lat tego syfu śmiem twierdzić że nadchodzący rok będzie dla mnie super, w końcu pożegnałam się mentalnie i psychicznie z facetem który zostawił mnie przed 3 laty, pożegnałam się ze znajomymi którzy przestali istnieć. Wiem że jestem sama i wiem na czym stoję, ale jestem tak bardzo pogodzona ze sobą że nie wierzę że w tym 2011 nie spotka mnie cos radosnego po prostu przeszłam całaa drogę żeby zrozumieć i popracowac nad sobą, byłam sama 3 lata i mam nadzieje że to jest ostatni mój sylwester z kompem i tv, po prostu nie może być inaczej przeszłam swoje i teraz może być tylko lepiej WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ REALIZACJI MARZEŃ I WIARY W SIEBIE :-)