Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabliczka kochana

uwazajcie na Jestem Happy!! To kłamliwa kretynka!

Polecane posty

Gość no prosze prosze
haha,teraz zauważyłam:D

Jezus, maria, One nadal sie zachowuja jak dzieciaczki... wlasnego zycia One to nie maja.. JestemHappy Buziaki i pozdrowionka ;***

Gość no nie moge hahah
JJK...dwa posty wow....:D:D:D:D Jestem happy ile jeszcze nickow sobie zaczernisz? :D

Gość no nie moge hahah
zauwazcie sposób pisania....tubulubu,happy i JJK...IDENTYCZNY!!!!

mam jeden nik zaczerniony i tylko z niego korzystam, ale wy i tak wiecie lepiej xD

a co w tym "nadzwyczajnego" ze ma dziecko z gwaltu? powinno sie chwalic takie osoby ze dzwignely ten trud poza tym co nigdy nie slyszalyscie zeby ktos zostal zgwalcny w wyniku czego poczelo sie dziecko? i jakby ktos czytal ze zrozumieniem to wiedzialby ze jestem happy dopiero od niedawna jest mezatka a jej corka ma 4,5 roku juz

Jestem Happy, dlaczego nie odpowiedzialas namoje pytanie? Pisalas na innym topiku ze masz dziecko z gwałtu? to prawda?Bo cos mi sie wydaje, ze to sciema na potrzeby topiku:O

Hahahah ale One sa PUSTE !! Ja pierdole co za internetowe szmatki bez faceta !! i szukaja przyjazni a nawet milosci!! JestemHappy ma jednego nicka a Ja zalozylam nowy idiotki tepe a to ze piszemy podobnie to kurwa nie wasza sprawa zajmijcie sie soba!! Przyjacióleczki sie kurwa mac znalazly internetowe a za monitorem grube pryszczate bez szczescia tylko morda potrafia szczekac ;) proponuje dla was pewna stronke www.spikeria.pl to dla was tepe zdziry bo wlasnego zycia to wy nie ma cie !!! Zegnam , a po drugie piszcie ile wlezie pionkami , i klawiatura to my nie mamy zamiaru sie przejmowac CYA! ;-)

no o to mi chodzilo :O bo na innym topiku Jestem Happy napisala: " 12:43 [zgłoś do usunięcia] Jestem Happy:) kalinka_to_ja@tlen.pl'; ale małpiszon Nie... zostałam zgwałcona jeśli aż tak Cię to interesi"

RubinowaDamaTwoja - WOW ! skad Ty to wzielas czyzby JestemHappy przez USB zakomunikowała ???!! wiesz co tak zmyslac to kazdy potrafi.

malgosia www Tobie dziwko juz pekla na pizdzie ;) prostytutko juz pisalam zajmij sie swoimi przyjaciólkami z kafe których nawet kurwa dobrze nie znasz ;)

Gość Ja tam do niej nic nie mam
ale troche wkurzaja mnie te znaczki usmiechnietej geby --> ^^ ktore wkolo umieszcza w kazdym poscie. Na co tyle tego kawaii? To takie niedojrzale i nudne.

malgosia www W tym pustym lbie Ci po przewracalo , wymyslaj, krytykuj a sama pewnie lepsza nie jestes i nie raz do zycia w dupe dostalas samotna latawico . Powodzenia na kafejce .

Gość no nie moge hahah
ciekawe ze jak pisze JJK to nie pisze Jestem Happy:D:D:D:D:D:Dciekaweeeeee:D

Gość no nie moge hahah
JJK TUBULUBU JESTEM HAPPY to ta sama popierdolona kretynka!!!!!! hahahahahhahahaahhaahahha:D:D:D:D:D

Gość Ja tam do niej nic nie mam
Na co tyle emotow :> :] :* ^^ ?

Gość no nie moge hahah
kazdy sadzi według siebie gruba maciorko:D:D:D