Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.....

Sonda: Czy zdradziłaś/ zdradziłeś kiedykolwiek swojego męża/ żonę?

Polecane posty

Gość Pytająca.....

Proszę o krótkie odpowiedzi, bez obelg i niepotrzebnych kłótni. Pytam z czystej ciekawości....

Gość żonka nie żonka
tak w podzięce za jego zdradę:D

Gość Pytająca.....
Możecie dodać jaki jest wasz staż....

Gość Pytająca.....
ogólnie pytam o ten staż. Zastanawia mnie czy młodym małżeństwom też zdrady się zdarzają .....

Gość krakowiankaaa
mi leci 3 rok małzenstwa i jest fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślę ,że się zdarzają .Bo chodzi o ludzi , a nie o staż :)

Gość ja jestem 4 lata po ślubie....
i zdradziłam męża i mam zamiar dalej go zdradzać....

Gość krakowiankaaaaaa
do ja jestem 4 lata po ślubie. to po co z nim jestes????????????

ja tylko udzieliłam odpowiedzi na pytanie. Nie chcę mi się opisywać tutaj mojego nieudanego, spartaczonego życia. Teraz jest mi dobrze, mam kogoś dla kogo jestem ważna....

Niestety nie jest to takie proste..... Kurcze czemu to życie jest takie popieprzone? Dlaczego nie może być łatwiej? Dlaczego człowiek mądrzeje dopiero po czasie????

Gość taka jedna33
ja zdradzam, bo mąż mnie nie zaspokaja , brakuje mi w łóżku takiej namiętności jak kiedyś, a rozwodu nie chcę bo go kocham, uwielbiam jako człowieka tylko już nie partnera do łóżka

Gość Pytająca.....
Może jeszcze się ktoś wypowie?

Gość niepodam swojego nicka_
3 lata po ślubie fizycznie nie zdradziłam męża ale cały czas myślę o swojej kolezance cały czas chce ją doknąc, pocałować... ona mi się nawet śni ... ciągle mam ochotę choćby na pocałunek z nią niestety ona ma dziewczynę i jest strasznie w nią zapatrzona

Gość Hftgdhv
Zaraz homo? Moze jest bi, jak wiekszosc kobiet:)

Gość Pytająca.....
Pytanie do mnie???? Zastanawiam się nad tym....

Gość niepodam swojego nicka_
hmmm zdawałam sobie sprawe że podobają mi się kobiety tak było zawsze, jednak jeśli chodziło o łóżko nigdy się nie odważyłam a nawet mialam w głowie taką myśl że jak łóżko to tylko z facetem ( mój mąż jest moim pierwszym i jedynym mężczyzną) do tego mieszkamy w małym mieście i hmmm wolałam tego(tego co czuje do kobiet) w sobie nie roztrząsać i iść dalej od 16 roku życia jestem z moim mężem i jakoś tak przestałam o tym myśleć... jednak na ulicy zawsze jeśli się obejrzałam to za kobietą.. czasami mialam jakieś sny itd ale dopiero gdy ją poznałam ( podobała mi się od pierwszej chwili ładna szczupłą długie brąz włosy taka naturalna ... a kiedy jeszcze powiedziała mi że jest lesbijką (po ok 3 msc znajomości) nei mogę przestać o niej myśleć... chciałabym choćby się z nią pocałować, spróbować tego.... na jawie o seksie nie myślę ... jednak w nocy czasami śni mi się jakas scena erotyczna z naszym udzialem.... to chore już myslalam żeby iść do jakies lekarza

niepodam swojego nicka_ - nie zazdroszczę ci sytuacji:o To wykańczające. Tak sądzę. Takie duszenie siebie w sobie:( Lekarz ci nie pomoże:) Homoseksualizm to nie choroba.

i co? Forum ma ci dać odpowiedź, że dobrze robisz, że robią tak wszyscy i to jest normalne? chcesz usprawiedliwienia? po co ci to? Bo mąż zrobił się nudny? Bo znalazła się mloda krew?

jedyny sensowny - wyluzuj:classic_cool: Forum jest po to, by dyskutować. Na różne tematy. Przecież ona tu nie rozgrzeszenia szuka...

ale kobiety chcą się w ten sposób usprawiedliwiać :) nie lepiej zastanowić się nad sensem tej mśli, skąd się wzięła, po co oszukiwać, czy samemu chce się być oszukiwanym?

Gość Pytająca.....
Ja się nie usprawiedliwiam..... zresztą niczego jeszcze nie zrobiłam, przeszło mi to tylko przez myśl. Życie nie zawsze układa się tak jakbyśmy tego chcieli. ...