Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.....

Sonda: Czy zdradziłaś/ zdradziłeś kiedykolwiek swojego męża/ żonę?

Polecane posty

ale jest na tyle mądra, że nie prowokuje losu, jajona zejdź już z niej bo jesteś upierdliwa babcia, dziewczyna ma zasady i koniec.

nie,nie boje sie, wlaśnie jestem silna bo nie ulegam pokusie zeby sobie za dużo popić :D mogłabym nie być silna gdybym sie upiła,ale kurcze do cholery ja sie nie upijam więc jestem silna :D

Gość jajjonnaa
I dlatego kontrolujesz ilosc wypitego alkoholu ;-)aby nie dopuscic do atkiej sytaucji w ktorej dałabym ale boje sie,ale jednak czemu by nie sprobowac ;-) No ja etz narkotyklu nie sprobuję,bo nie chcę dopuścić do sytuacji,ze mogłabym się uzaleznic.

no,właśnie sama widzisz,więc to znaczy że nie jesteś silna bo mogłabyś sie uzależnić? moglabyś ale sie nie uzależnisz bo nie masz czym bo póki tego nie robisz Cie to nie dotyczy.

Gość jajjonnaa
Tęczowy Księżyc hihi,no to sobie popij i nie ulegnij pokusie zdrady i wtedy powiesz,byłam silna,bo nie uległąm :-) Ja sobie popije to chłopow odganiam :-)

no i ja mam podobnie tylko z alkoholem.No z narkotykami też i jeszcze papierosami,ogólnie te używki mnie raczej nie dotyczą ;) Ale co ja mówie,może zaczne palić,przed osiemdziesiątką przecież nie moge powiedzieć że jestem nie paląca i odrzucają mnie papierosy :D a Ty co,może jeszcze bedziesz narkomanką. Bo niby czemu nie? do 80 pewnie jeszcze troche

Gość jajjonnaa
Ja papierosow sie brzydze.

Gość jajjonnaa
:-) dobra,spadam,ale tak jak pisałm,nie mozemy byc zbyt pewni swoich poczynan.Zdrada jest nie fair,ale nie jest az tak zła jak np.pedofilswo o ktorym większosc ludzi moze powiedziec,ze nie dopusciło by sie tego nigdy,przenigdy,wiec nikt nie moze byc pewny,ze pewnego dnia nie zdradzi swojego partnera. A i ludzie kochajacy swoich partnerow zdradzaja,bo zdrada nie musi oznaczac braku szacunku.Znam wiele par,w ktorych zaistiała zdrada,a osoba zdradzajaca oproczskoku w bok bardzo dbałai szanowała swojego partnera.

A idź,do jakiejś palarni,powdychaj sobie smrodu i dopiero wtedy powiedz że jesteś silna bo sie nie uzależniłaś,nie uległaś pokusie żeby sobie zapalic,bo jak mniemam skoro brzydzisz sie papierosow to ich unikasz,unikasz smrodu i miejsc dla palących? No bo widzisz,ja unikam sytuacji "zdradliwych" ;)

Gość jajjonnaa
Tęczowy Księżyc :-) miałam rodzicow kopcacych nałogowo.Wdomu miałąm istna palarnie i dlatego mam wstręt do papierosów. Pa,miłego.

Gość smutna-serenada
Ja co prawda papierka nie mam, ale mieszkam juz z moim od 4,5 roku jak malzenstwo. Od jakiegos miesiaca zdradzam go z kolega zonatym, bo mnie mój nie zaspokaja wcale. Jeszcze sie z tym "kochankiem" nie bzykalam, ale byl ostry oral w obie strony i bylo cudownie. Ale my nie jestesmy w sobie zakochani, po prostu przyjaznimy sie z dajemy sobie orgazmy. Przynamniej mój chlopak ma swiety spokój, bo przestalam zebrac o seks co wieczór.

a to co napisalas nie jest jednakowe dla kazdego czlowieka.Kazdy ma troche inne zasady moralne,co innego jest dla niego dobre i złe.Pedofilstwo no akurat jest przez wiekszosc ludzi uwazane za zle ale to nie znaczy ze skoro dla wiekszosci zdrada nie jest zla ( jest zla jesli ktos inny ale oni to sobie mogą) to rzeczywiscie tak jest.Bo to jednak troche co innego,zdrada to nie choroba tylko zasady a pedofilstwo,to zboczenie i choroba.A ja mam inne spojrzenie na szacunek - dla mnie zdrada jest o wiele większym brakiem szacunku od np. spóźnialstwa,nie sprzątania po sobie mimo wielu próśb itp. oczywiscie to tez brak szacunku no ale nieco mniejszy.

Gość gydrhhlgggggggg
4 lata po ślubie i zdradzam....