Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.....

Sonda: Czy zdradziłaś/ zdradziłeś kiedykolwiek swojego męża/ żonę?

Polecane posty

Gość jajjonnaa
Zdradzałam,zdradzam i będę zdradzała.

jedyny sensowny to nie jest tak, że kobiety zdradzają, a faceci nie i na odwrót. Obie płcie zdradzają. Ale zawsze jest jakiś powód. Gadałam ze zdradzanymi kobietami - wiesz, wielki lament, rwanie włosów, histeria, spakowane walizki. Po jakimś czasie, gdy emocje ustały zaczęło pomału wychodzić - a to nie chciała się z nim kochać ok. pół roku, a to wydawała na PIERDOŁY 2/3 dochodu rodziny, a to poniżała go w oczach swojej mamusi. Każdy kij ma dwa końce - pamiętaj.

Gość Masz rację, nie układa się
tak jakbyśmy chcieli. Więc cóż... zdradziłam. Staż razem ponad 6 lat, mąż od niedawna. Powodów nie podam, to nieważne.

Ja już sama nie wiem. Oczywiście, zdrada jest godna potępienia, ale czasem trzeba pochylić się nad zdradzającym.

ja nikogo nie oceniam i nie osądzam, tylko potem wiem jak kobity cierpią. a powody są ważne. Bo najłatwiejszą zdbyczą dla don juanów są znudzone męzatki. Później cierpią podwójnie :) mąż kapeć a kochanek ma je w dupie - wiecie ile jest takich babek? Im człowiek starszy tym więcej ;)

Masz rację, też już mam pewien stosowny do refleksji na życiem wiek. A kobiety bardzo łatwo się zakochują:)

Gość onaTaka
A jeśli nie ma powodu? Mam super męża, który robi w domu wszystko... udane małżeństwo ... Jestem bliska zdrady, mam taką ochotę na kogoś innego !!! Trzymam się siłą, żeby tego nie zrobić ... Będę tego żałować, bo albo będzie super i będę chciała to powtórzyć, albo będzie beznadziejnie ( to chyba w sumie jest ta lepsza opcja :-P ) i będę żałować, że nawet nie było warto ... Ja kocham męża, czemu chce mi się innego ?????????? By to wszystko chudy byk ... :-(

Jeśli powodu jako takiego nie ma - mąż nie zdradza, nie pije, nie bije, szanuje, warto jednak się powstrzymać. to jest tylko chwila przyjemności, za która można zapłacić całym życiem szczęścia. Nie warto.

Gość meza nie
ale narzeczonego albo chlopaka to i owszem, oblubienica? :D

Gość onaTaka
Nie pije, nie bije, kocha na maksa, sprząta, gotuje, robi wszystko. Jesteśmy razem kilkanaście lat i nigdy wcześniej nie miałam na innego ochoty :-(. Ja wiem, że będę żałować, ale czuję się jak ćma przyciągana do światła ... Jeszcze daję radę, ale nie wiem, jak długo :-(. To jest koszmar jakiś !

Gość onaTaka
niestety tak :-(, co gorsza on tez ma mnie na myśli i też jest żonaty :-(

a teraz sobie wyobraź, że twój mąż się dowiaduje i cię zostawia (bo tylko kobiety wybaczają zdrady) i co? Zostajesz sama, z kochankiem, który ma żonę.

Gość meza nie
czyli nie zdradzilas meza, bo jeszcze nie byl twoim mezem? :D

Gość onaTaka
no właśnie sobie wyobrażam ... żeby było gorzej to ja doskonale znam jego żonę ... to taki banał, dwie znajome pary ... i ogromna chętka :-( .

Gość niepodam swojego nicka_
hmm ja kocham mojego mężą wkurwia mnie czasem do nieprzytomności a ja jego ale to chyba normalne kazdemu zdarzają się gorsze dni... seks mamy naprawdę super... w sumie niczego mi nie brakuje .... ale ona mną zawładnęła a najgorsze jest to że ona nie zwraca na mnie uwagi ma swoją kobietę (mieszka ona w innym mieście) a tutaj ma koleżanki i kolegów i ja wcale nie jestem jej najlepszą koleżanką... gdyby tak wszystkich podzielić byłabym gdzieś w 2-3 rzędzie ... ehhh ale ja mimo wszystko nie mogę przestac myśleć o niej ... a co gorsza myślałam co by się stało gdyby doszlo do czegoś w realu i tak myslalam że poddala bym się temu.... nie nei chodzilo mi zeby isc do lekarza zeby to wyleczyć tylko zeby pogadac.... potrzebuję się wygadać a nie mam komu...

za dużo ryzkujesz :) ale ty nie chcesz tego czytać :) chcesz, żeby ktoś cię popchnął do działania, ktoś kto by cię usprawiedliwił :) nie koleżanko, ja ci zezwolenia nie daję, bo to głupiej est. Ja też miałem i mam chętki, ale może ja poprostu mam prawie idealną żonę :) i nie zrobiłem jej nigdy czegoś takiego :)

Gość onaTaka
ja też własnie chciałam się tylko wygadać, bo wciąż walczę ze sobą i daj boże może wygra mój rozum, a nie chuć :-P. też mam udanym częsty seks. wszystko mam udane i nawet mój mąż jest przystojniejszy niż tamten on ... kurcze, baby to są jednak głupie :-(.

Gość onaTaka
jedyny sensowny, nie chcę przyzwolenia ... chcę żeby m ktoś nakopał do dupy :-( i żebym przestała marzyć i rozpływać się na widok jego oczu (gdy patrzy na mnie TAK :-( ) .

Gość jajjonnaa
jedyny sensowny nie masz prawie idealnej zony,tylko po prostu boisz sie skoczyc w bok. Tak samo kobiety,one sie boja i to było by na tyle.

meza nie sprawa wygląda nieco inaczej:) A ja przecież nie muszę się tłumaczyć ze swoich spraw sercowo-majtkowych:)

Gość meza nie
oczywiscie, ze nie musisz ale sama wchodzisz w taki temat to nie dziw sie pytaniom tym bardziej, ze bawisz sie slowami, tak, zeby fajniej wyszlo niz jest :D

miłośc wymaga poświęceń,a nie tylko przyjemności ja nie zdradze bo jestem uczciwa,a zdradzając ukochanego zdradziłabym nie tylko jego,ale także siebie,swoje zasady i zdrade uważam za brak szacunku przede wszystkim do samej siebie