Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 9, 2011 a ja nie mam dalej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 9, 2011 Oj przyjdzie na pewno :):) wg mnie u Ciebie ciąża jest na pewno wykluczona, pewnie Ci się przesuwa ze stresu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Czesc dziewczyny ;) u mnie bez zmian. Dalej czekam... 11 dni..;/ no moze 10 . Czuje sie.. dobrze. spałam 13 godzin ;OO . ale rano znów wróciły te czarne myśli. Kurcze, jakies pogrzeby osób zywych mi sie snią.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 9, 2011 Jejku to masakra jak pogrzeby, ja tyle nie śpie na szczeście... Ej wszystko bd OK, serio :) uwierz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 A ty jak tam sie czujesz ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 9, 2011 Ja narazie okej, nic mnie nie nie boli, i sluz jest taki jaki powinen byc... mam podwyzszwona tem do 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 jak śnią się pogrzeby to co tam było że w psychice coś jakby obumarło czy coś takiego, a jak że jakieś właśnie takich żywych trupów to że też coś z podświadomością. :p moja siostra zawsze sprawdza te sennik, wierzy w to wszystko dajcie spokój ;p nie raz też tak poczytam ale to już z ciekawości ;p ale 13 godzin to ja bym nie dała rady spać, bez kitu. :D skoro podwyższona to się pojawi na pewno. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Mam jakies schizy ostanio w nocy.. czesto sie budze ;/ Wiec wychodzi na to ze musiałam odespac ;) Ja juz chce jutro.. (coraz blizej do sukcesu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 9, 2011 dziewczyny, dostalam okres! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Dziwne, przecież na bank miała być ciąża :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 9, 2011 ;D wmawiałam sobie :D jedno jest dobre z tej calej sytuacji :D mam wieksze piersi o rozmiar :/ dziwne ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 A wiesz, że można być w ciąży nawet mając okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 9, 2011 Nie mozna miec okresu ;) I nie strasz mnie :] mozna miec jedynie plamienia.a u mnie 1 dzien,gdzie w sumie zawsze mialam skapy okres to juz dzis jest obfity ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amanda 0 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Capricornus no chyba Cię pogięło???? Okres w ciazy??? hahahahahahahahhaahahahahah :D idz sie podszkolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Behehe, czekałam na panikarską reakcję :D Skoro można sobie wkręcić ciążę bez penetracji :D to....... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Przeciez sa testa , ktore wykrywaja ciaze juz po 2, 3 dniach po stosunku!!! Na co wy czekacie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 9, 2011 testy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Jak to na co? Na porady z for internetowych i ćwiczenie autosugestii: "na pewno jestem w ciąży, chociaż miałam dni niepłodne, użyliśmy gumki, a facet nie wszedł we mnie i doszedł na zewnątrz". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cza cza 0 Napisano Styczeń 9, 2011 test nie wykryje ciazy 3 dni po stosunku. ani beta, przeciez najpierw musi dojsc do zaplodnienia,a potem do zagniezdzenia (do7 dni) i dopiero zaczynaja byc wydzielane hormony, ktore w odpowiednim stezeniu sa wykrywane przez test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Czemu nie wykryje? :D Jeśli da się uwierzyć w zapłodnienie bez penetracji i wytrysku do pochwy, to wszystko jest możliwe! :D Dla niekumatych: moja ironia jest zamierzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Ja to was nie rozumie.. Po co nas tu obrazacie i krytykujecie ?? Wątek jest od jakiegos tygodnia, inci takiego nie usłyszałam od zadnej - do tej pory oczywiscie. Na tym forum wymieniamy swoje opinie na ten temat a nie cos wmawiamy !! Hello ! Tu nie chodzi o terorie ksiązkowe tylko takie przypadki z zycia wzięte.. Ja np jestem jeszcze gówniara i nie wiem na czym sprawa polega dlatego pytam. I nie widze w tym nci złego. Tyle co chciałam powiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Ok, ok, tu nie ma co się unosić :D Po prostu to, co pisze tutaj większość, jest absurdalne i same sobie wmawiacie na siłę problemy, które z biologicznego punktu widzenia są NIEREALNE! Radzę poczytać opracowania medyczne o cyklu miesięcznym i zasięgać opinii ginekologa, jako bardziej miarodajnego źródla niż panikarki z for. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Nikt sie nie unosi... Ja dzięki temu forum troche sie dowiedziaąłm, i jestem wszystkim bardzo wdzieczna. I to co zrobie dalej to jest tylko i wyłącznie moja decyzja.. Być moze dla ciebie absurdelne bo zapewne jestes strasza, bardziej doswiadczona i wiecej znasz zycia... i dlatego nas uświadamiasz w tym temacie ;) proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 9, 2011 Dziewczyny jaa - no widzisz ;) a nie mówilysmy?? Cieszymy sie ;)) Ja jeszcze swoje musze przeczekac, ale jestem na prawde dobrej mysli ^^ Dobranoc kobietki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Nie chodzi o moją znajomość życia, tylko o znajomość zasad funkcjonowania organizmu, nawet ogólnie (pomijam przypadki totalnego rozregulowania się cyklu ot tak sobie). Zresztą mniejsza z tym: zgodnie z "przepowiednią" żadna z was nie jest w ciąży (co było od początku raczej wiadomo), a cuda tego typu zarezerwowane są dla Biblii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 No wszytsko sie okaze w moim przypadki za 10 dni... ale przestałam panikować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 No i prawidłowo. A na przyszłość: zabezpieczenie lub szklanka wody "zamiast" albo inne formy zaspokojenia zamiast stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Zaczynam cie podziwiać.. Ale masz racja...Oj będę pamietac tezpierwszy raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Styczeń 9, 2011 "29 grudnia skonczył mi sie okres i wychodzi na to ze byly to dni płodne. " Nie, to nie były dni płodne i był to stosunek BEZ WYTRYSKU. Zacznij mierzyć temperaturę od jutra do końca cyklu. Trochę się zorientujesz, jak działa twój organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 9, 2011 Czyli nie jestem w ciązy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach