Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8londynka6

7 milionow Londynczykow a mi i tak brakuje towarzystwa

Polecane posty

Gość 8londynka6
aha, no i jeszcze zeby nie bylo ze jestem taka ''easygoing'' i ''flexible'' ( anglicy to jednak maja idelane okreslenie na wszystko ;-) to chcialabym z gory nadmienic moja zacna osoba ,ze nie jadam chinszczyzny ;-)

Nandos! :) czasem tam chodze by zjesc cos ostrego i podrzec gębę z bólu, bo zawsze przesadze z sosem. Jedzenie maja super! Ogolnie to fajne miejsca zaproponowalas, wiekszosc z nich znam oprocz tej wloskiej knajpki. Ale jakbysmy sie chcialy spotkac gdzies w centrum, to Covent Garden to moj faworyt! Pelno tam przytulnych knajpek oh! A bylyscie moze kiedys w BBQ express? Jeden jest na Leyton. Pyszne jedzonko maja:) jesli lubi sie grilowane. To jak dziewczeta? Ja wolna bede dopiero od przyszlego weekendu:(

Gość lillylose1234
W centrum byloby super :) covent garden albo piccadily, bez roznicy! na stradford tez swego czasu jezdzilam, ale za bardzo nie kojarze okolic, poza parom a ulicami. w ten w-end tez za bardzo nie moge, ale w przyszly jestem wolna wiekszosc czasu, takze dziewczeta, jak najbardziej zorganizujmy sie i zrobmy cos fajnego! :-D pewnie w sobote i niedziele byloby najlepiej?

Gość 8londynka6
Hej ! Co tutaj tak cicho??? 😴 W takim razie niech i bedzie Covent Garden. Ja akurat w ta sobote bede miala goscia ,wiec nie bede mogla przyjsc,a w niedziele jak juz pisalam -pracuje 😭 . Jak dla mnie to moze byc: sobota 22.01 sobota albo niedziela 29 i 30 .01 bubble and squeak - zagladasz tu jeszcze???? donkapatke- no przykro mi ,zostaje ci tylko albo przeprowadzka do Londynu albo dalsze poszukiwanie jakies fajnej osoby gdziekolwiek mieszkasz ;-)

Gość bubble and squeak
hej jestem jestem :) ja raczej soboty i niedziele mam wolne, mi bardziej pasuje Stratford i te okolice, ale jak sa osoby z innych czesci Londynu to moze byc i Covent Garden :) jak cos ustalicie dajcie znac, ja sie dostosuje

Gość lillylose1234
Ja niestety wyjezdzam 21go na 11 dni - takze te 2 w-endy mi nie pasuja :( jestem wolna w ciagu tygodnia tez az do wyjazdu, wiec jakis wieczor by mi pasowal, ale tu chyba wszyscy preferuja weekend.. no trudno moze kiedy indziej. x

Gość Marina 102
Czesc ! Ja rowniez szukam fajnej kolezanki. W tym wielkim miescie, wbrew pozorom wcale nie jest łatwo znalezc dobra kolezanke . Wiadomo wiele osob jest zabieganych i zapracowanych w tym takze ja. Mieszkam w zachodnim Londynie . Mam czas w ta sobote i moglabym sie spotkac na kawe i pogaduchy zarowno w zachodnim Londynie- Acton , Ealing jak i w centrum, Covent Garden moze byc. Jesli ktos jest chetny - prosze sie odezwac . Pozdrawiam :-)

Gość Marina 102
Mam tez czas w ten piatek 14.01 po poludniu i wieczorem . Jednak widze ze ktos rozkrecil ten temat wczesniej a teraz cisza...

Gość lillylose1234
sorki, przysypiam troche :) jestes z moich okolic, super! mam czas w ten w-end wiec jak najbardziej mozna by cos zorganizowac. odezwe sie jutro rano jeszcze

Gość 8londynka6
a juz myslalam,ze topik zginie smiercia naturalna :-) Marina- no wlasnie topik sie rozkrecil a teraz jakos pustawo tutaj. cheek- jestes tu jeszcze ???? lillyrose- to szkoda ze wyjezdzasz,ale mam nadzieje,ze bedziesz sie dobrze bawic. chetnie sama wzielabym kilka dni wolnych .....

Gość lillylose1234
No wlasnie tez nie bylam pewna czy ktos tu jeszcze zaglada! jak pisalam mam tylko ten w-end wolny przed wyjazdem (plus jakies dni powszednie), wiec Marina ( i inni) mozemy sie gdzies spotkac, a jesli nikomu innemu nie pasuje, to moze po powrocie (jesli topik nie umrze to tego czasu :-)

Gość lillyrose1234
A propos zle napisalam swoj nick wczesniej, mialo byc rose :)

Gość Marina 102
Hej ! Tak jak pisalam wczesniej mam czas jutro i w sobote . Przyszły weekend mam zajety. Jak cos to pisz na moj nr gg 6955773

Gość lillyrose1234
Mi sobota tez pasuje, wiec napisze na GG pozniej.

Gość margora99
Hey czy tu jeszcze ktos zaglada ? Ja tez jestem ze Stratfordu i szukam kolezanek. Co prawda mam synka i meza ale to nie przeszkadza w szukaniu znajomosci , ktore tutaj znaczenie sie zredukowaly. Ja jestem chetna na babskie spotkanko w ta niedziele lub sobote 22/23 stycznia -jest ktos chetny???

Gość 8londynka6
Hej! To znowu ja 🖐️ Pustawo tu znowu 😭 chociaz widze,jedna nowa duszyczke i to akurat z okolicy 🖐️ Ja mam/mialam stomach bug ,a wiec zalewalam robaka............... coca-cola ;-) co mi nie pomogla i ibumpromem max (made in poland) co okazalo sie ,ze tez nie powinnam robic , ale zagladam tutaj dosyc czesto ,tylko widze ,ze nikt nic nie pisze.... Mam nadzieje,ze Wam lillyrose i Marina udalo sie spotkac 🌻 ale licze ,ze sasiadki z East London :classic_cool: tez sie zorganizuja i moze wkoncu sie poznamy? co powiecie na ta sobote 22.12 o 16.00 ? Podaje moje propozycje z poprzedniej strony : ''z okolic Leyton to mi na mysl przychodzi na Stratford -Nandos, K.O. , ta polska kawiarenka Londek, na tylach Centrum handlowego kolo kina jest jescze taki bar/klub/pub . Na leyton to chyba najbardziej ekscytujace jest Pizza Hut , kolo stacji Leyton Overground jest tez taka hmmm......... lodziarnia/snack bar ???? wiecie ,lody i ciastka ,jakas muzyczka tam leci.no i jeszcze taka wloska cukiernia na Leytonstone kolo boots, superdrug, poundland i iceland.'' jakby co to mozecie tez pisac na maila: szaninka86@gmail.com

Gość bubble and squeek
hej dziewczyny, ja caly czas sledze watek i mam ochote sie z Wami spotkac, niestety w ta sobote mam gosci, ale mam nadzieje, ze predzej czy pozniej uda nam sie cos ustalic :)

Gość 8londynka6
Bubble and squeak- fajnie ze sie odezwalas, ale szkoda ze nie mozesz w ta sobote 😭. ja znowu w niedziele ide do pracy ...... a przyszly weekend masz wolny?

Gość bubble and squeak
jak na razie to mam wolne chociaz na 100% bede wiedziala pod koniec tego tygodnia jak ustala grafik w pracy :) ale wstepnie mozemy sie umowic na sobote 29 chyba, ze wolisz niedziele

Gość 8londynka6
bubble- mi sobota pasuje jak najbardziej ;-)

Gość bubble and squeak
super, to sie umawiamy wstepnie na sobote, pasuje Ci gdzies na Stratford czy Leyton?

Wydaje mi sie , ze wiele osob tak ma :) Moje dwie kolezanki, z ktorymi mialam blizsze relacje wrocily niedawno do Polski. Inna kolezanka wyprowadzila sie do innego miasta. Zostala mi tylko jedna osoba, ale ona jest bardziej jak mlodsza siostra, ktora raz na jakis czas musze do porzadku doprowadzic, wiec nie jest to typowa przyjazn. A tak to jest mnostwo znajomych, ale nie sa to przyjaciele.

Gość bubble and squeak
hej 8londynka6, przepraszam za zamieszanie, ale jednak bede pracowac w sobote 22, mam wolny czwartek i niedziele :)

Gość 8londynka6
hahahahaha....no teraz to kazdy widzi jak to trudno jest spotkac sie w Londynie, ja sie dzisiaj dowiedzialam ,ze moj chlopak pracuje w niedziele, wiec niedziela tez mi bardziej pasuje. A wiec: NIEDZIELA! ;-)

Gość 8londynka6
Stratford czy Leyton -wszystko jedna . Get-Ur-freak-on - dzieki za wpis. Wlasnie przypomnialas mi jak kiedys rozmawialam z kolezanka kolezanki ;-) ktora byla w uk kilka miesiecy i wspominala ze poznala kilka osob ,ktore bardzo narzekaly na fakt ,ze takie luzne znajomosci wlasnie dominuja zagranica..... niestety,musze sie z nimi zgodzic.

Gość bubble and squeak
to super :) wybierz miejscowke a ja sie dopasuje, widze, ze lepiej znasz te okolice ode mnie i jakies fajne miejsca ;) a o ktorej godzinie? moze inne osoby sie tez dolacza, bedzie nas wiecej :)

Gość well well well
hej, nie jestem dziewczyna, mieszkam w Londynie, jestem gejem , mam podobne wymagania co do przyjaciol wiec jesli wyrazisz zainteresowanie napisz na forum a jakos sie skontaktujemy

Czesc Dostalam niedawno zaproszenie od jednej nieznajomej,zebym wpadla na to forum,wiec sie zjawilam....ale chyba za pozno...i jak tam? odbylo juz sie to planowane spotkanie?

Gość 8londynka6
Mialam napisac juz wczoraj ale jakos sie nie zebralam - chyba z dnia na dzien staja sie coraz bardziej leniwa :P Weronika- super ,ze sie odezwalas,to ja ci wyslalam smsa. My z bubble and squea to jestesmy w sumie umowione na ta niedziele, pasuje ci? bubble and squeak- ja chetnie wybralabym sie do Londka (ta polska restauracyjka na Stratford) bo juz daaaaaaawno nie jadlam nic polskiego.