Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtgtwgr

CIEZARNE MYSLA ZE MOGA WSZYSTKO BO SA W CIAZY

Polecane posty

Gość gregtgtwgr

Wkurzylam sie strasznie!!! bylam w AUCHAN w krakowie, i tam jest pare kas, z pierszenstwem dla kobiet w ciazy ze nie musza stac w kolejce. Kolejki jak nie wiem, wiec stanelam juz w jednej bo wszedzie sa takei same dlugie, stoje juz chyba z 15 minut, goraco jak nie wiem, i nagle podchodza dwa malzenstwa, dwie babkiw ciazy z mezami!!!!! i wchodze do kolejki i zaczynaja wykladac rzeczy. ZADNEGO 'PRZPRASZAM, CZY MOGLABYM, DZIEKUJE!!' NIC!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez to jest zwykle chamstwo;/ rozumiem, mialy do tego prawo ale do cholery jasnej chyba kultura wymaga powiedziec glupie przepraszam czy prosze? wspomne ze ja mam 17 lat, a one mialy z 30! wiec niech nikt nie mowi ze ludzie w moim wieku sa nie wychowawni;/ w dodatku kurr.. jak sa w ciazy a na oko to byl tak 7-8 miesiac. to niech siedza w domu, bo skoro byli z nimi mezowie to one mogly isc usiasc a oni by staneli w kolejce i zaplacili!!!! co innego jakby byly same;/ CHAMSTWO JAK NIC.

Gość maleńskadhf
A niby dlaczego kobieta w ciaży ma siedzieć w domu ???? Albo godzinami czakać na ławeczce koło kasy (sama pisałaś, że było bardzo duszno) ? Będziesz w ciąży, to pogadamy ;)

Gość MojaŻonaJest i NieMusiSięPytać
jebnij się w łeb głupia małolato !

Gość bezimienny Zenon
ciężarne przeginają, miały orgazm i jeszcze narzekają

Gość wrehsrjyj
jak suce duszno to niech sobie przebije teleb nożem to jej ulży - ja takim to poronien zycz e

Gość gregtgtwgr
chodzi mi o to ze skoro tak barzdo njei mogla wytrzymac ze nie mogla stanac w kolejce, to mezowie mogli a one by poczekaly przed kasami? nie mowie ze maja siedziec w domu;/ ale dobra jak juz nie chcialy siedziec, to chyba mogly powiedziec zwykle przepraszam albo prosze, a pozniej DZIEKUJE;/ i to jest wlasnie chamstwo! i brak wychowania;/ w dodatku ludzie w kolejce nie wiedzieli co ejst grane ze sie tak wpychaja bez slowa! i dopiero ktos z ludzi powiedzial ze tu jest taka kasa, a oni wszyscy milczeli zamiast cos powiedziec;/

Gość gregtgtwgr
maleńskadhf skoro wybraly sie do tak duze supermarketu, to godzily sie ztym ze bd duszno, a siedzac na lawce byloby im napewno wygodniej niz rozpakowywujac te zakupy z wozkow;/

Gość gregtgtwgr
a to ze sa w ciazy to oznacza ze juz nie umieja powiedziec glupiego przepraszam?

Gość jak stajesz w kolejce
do takiej kasy to licz sie z tym, ze to ty jestes tam niemile widziana :P Czytac nie umiesz prostaczko? :P

Gość wrehsrjyj
ja takie nadmuchane lochy to bym w teleb kopła

Gość gregtgtwgr
do kazdej kasy byly takie kolejki, i wszyscy ludzie w niej byli nieswiadomi tego;/ a napisane jest malym druczkiem kolo kasjerki mi nie chodzi o to ze one weszly do tej kasy, to jest ICH PRAWO. tylko o to ze sie slowem nie odezwaly, a co jak co kultura chyba tego wymaga;/ ale jak widze to kultura dla was nie jest taka wazna;/

Gość gregtgtwgr
dorsz w butelce napisalam chyba ze nie mowie ze jak sie jest w ciazy to tzreba siedziec w domu, nauczcie sie czytac ze zrozumeiniem a nie to co byscie chcieli pzreczytac;/ mumi - dokladnie! cale szczescie ze chociaz ty to napisalas, bo juz zwatpilam w ludzi jeszcze raz napisze NIE CHODZI MI O TO ZE NIE POWINNY WEJSC DO TEJ KASY. tylko o to ze zachowaly sie chamsko bo porpostu weszly w kolejke i zaczely wykladac towary bez zadnego slowa!

Gość praaaaaaawda
masz racje poprostu sa nie uprzejme ale nie wszyscy ludzie tacy sa wiec nie zlosc sie tak bardzo. jak bedziesz w ciazy to nie bedziesz sie tak zachowywac a pomysl sobie ze za rok beda sie w tych marketach z bachorami uzerac i zmieniac pampersy :D a ty bedziesz piekna i bedziesz sie bawic na baletach :) pozdrooo

Ale za co miały przepraszac i o co prosić? To była kasa pierwszeństwa dla matek z dziećmi i kobiet w ciąży więc sama nazwa wskazuje Trzeba patrzec gdzie się staje Typowe polskie

Gość cc cwk cwks legia
gregtgtwgr-całkowicie się z Tobą zgadzam kochanieńka! A te pizdy, co ci tu pociskają i się z tobą nie zgadzają to pewnie same są w ciąży. Ciężarne kobiety to kurwy, które nie dość, że dały dupy to jeszcze uważają, że to chwała. Co do kas dla ciężarnych to uważam, że to głupi pomysł!!!! Ciąża to nie choroba!!!!!!!

Gość kociakKaja
moze dlatego sie tak zachowuja bo sie chca zemscic na wszystkich za to ze sa takie paskudne i maja tak przesrane :D dlatego sa takie chamskie i zlosliwe, bo beda sie z dziecmi meczyc hahahahah :D:D:D:D

Gość gregtgtwgr
RubinowaDamaTwoja - nie przepraszac za to ze chca wejsc do kolejki tylko powiedziec to glupie pzrepraszam w sensie grzecznosciowym ale widac ze duzo z was nikt nei nauczyl kultury i najlepiej wejsc na chama bez slowa dzieki dziewczyny! wiem ze nie powinnam sie tak zloscic ale cisneinie sie samo podnosi jak ktos tak robi:D cc cwk cwks legia - dokladnie w domu nie chca siedziec, rozumeim, ale do supermarketu isc na wielkie zakupy to maja sile!

Gość gregtgtwgr
kociakkaja to samo powiedziala kolezanka z ktora tam stalam haha bo juz wiedza ze zaniedlugo im sie skonczy, i beda staly w tych koeljkach wielkich a dzieci beda krzyczaly ze sa glodne albo siku im sie chce! hahaha

Gość kociakKaja
w matki z dziecmi was tez tak wkurzaja??? kiedys mi taki bachor jogurt na nowe buty wylal w markecie powinni dla nich takie kasy w klatkach wprowadzac zeby nie biegaly wszedzie! jak kasy ciezarnym :D bez kolejek!!! ahahh

ubinowa- myślę, że powinny przeprosić chociażby za to, że -jak rozumiem- 'wepchaly się' przez innych, stojących tam wcześniej ludzi- a w takiej sytuacji należy się 'przepraszam' z czystej grzeczności, nie chodzi o 'przepraszam, że tu przyszłam' a o 'przepraszam, chciałabym przejść'

Gość 6404548903489040-54-054
hehe nio w sumie to tez nie to wqrwia bo jak ja stane w tej kolejce a mam powiedzmy lekki stopien inwalidzwta:po czyli ze widac jak chcdze a nie jak stoje to te ciezarowki zaraz do mnie sapia :P kiedys we wroclawoiu podciaglam spodnie zeby pani kasjerce pokazac ze jestem niepelnosrpawna bo nie chciala mnie obsluzyc;p kurwa z poduszka pod bluzka bede chodzic to nikt nic ie powie pbo widac ze ciezarowa:P i sie kasjerki wtedy boją:P

(ups... mam spóźniony zapłon :) ale przynajmniej wiem, że umiem czytać ze zzrozumieniem :P )

Gość klapska
alez zlosliwa z ciebie baba autorko. Za kilka lat czeka cie to samo. Zobaczymy czy bedzie ci sie chcialo przepraszac czy prosic jak zobaczysz takiego bazyliszka jakim jestes teraz, ktory robi miny i wywraca oczami na ciebie. Nie wiesz jak to jest byc w ciazy wiec nie masz pojecia o czym piszesz.

Gość kociakKaja
to byl by faszyzm hahaha a ja jeszcze kiedys mialam akcje w samolocie :D bo lecialam na lotnisku do samolotu taka wielka kolejka wiecie jak paszporty sprawdzaja i ja sie jebnelam jak bilet bukowalam to sobie tytul wybralam MR zamiast MISS i dodatkowo priorytet wykupilam no ze pierwsza do samolotu wsiadam i byla taka baba z niemowlakiem i chciala wejsc przedemnia celnik ja cofna ze ja mam ten priorytet i ona ma na koniec spieprzac glupio mi bylo ale poszlam pierwsza :D ale moral z tego taki ze za granica ciaza i bachor to nie choroba ale jak by ona byla uprzejma to ja i ten celnik by ja przepuscil i nie bylo by problemu ale zrobila jazde wiec poniosla konsekwencje a mi na tym wcale nie zalezalo zeby wsiac bo to byla pomylka niestey za zle zachowanie i chamstwo sie pozniej a nie w durnych kolejkach w marketach heheh

Gość gregtgtwgr
hahaha kociakkaja i bardzo dobrze!! ja tez jak tylko ktos jest uprzejmy to moeg z przyjemnoscia wpuscic i wgl! ale jak ktos 'ze jemu sie nalezy bo jest w ciazy czy z malym dzieckiem!' i zaczyna sie wyklocac, to to juz maskara. no ale i tak niektorzy beda mowic ze jej zachowanie bylo normalne;d predzej ta kase powinni zrobic dla osob starszych im by sie bardziej nalezalo niz tym kobietom ciezarny w dodatku jak przyszly z mezami!! cooo ciekawe czy mezowie tez w ciazy:D

Gość gregtgtwgr
bo jak taka babcia 70-letnia ma stac w takeij dlugiej kolejce, to moglaby przejsc! rozumeim to, ale kurde kobieta wychodzac z mezem na zakupy godzila sie na to;d ale juz dobra trudno, sa ludzi i parapety jak to sie mowi;d zycze jej milego wychowywania bahorka hahahah

Gość proooooooooooooooooooobA
jak moja mtaka byla ze mna w ciazy z bratem na rekcha ni bylo zanydch kurwa kas pierszenstwa i jakos zyje:P