Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtgtwgr

CIEZARNE MYSLA ZE MOGA WSZYSTKO BO SA W CIAZY

Polecane posty

Gość matacz ,,,...,
z jakiej racji ta w widocznej ma miec pierwszenstwo ! to ze obrzarła sie jak wieprz nie znaczy ze jest w 7 miesiacu np. ta w niewidocznej moze byc w 9 miesiacu - i co teraz napiszesz madralo.

Gość Iman @@@
podsumowujac- autorka to zwykła kretynka

Gość hfgufggfgh
Rubinowa, czy mówi Ci coś wyrażenie "zwrot grzecznościowy"?

Gość sdadssdadsadaddss
chyba was pogielo. dlaczego autorka ma nie stwac w kasach pierwszenstwa? chyba po to te kasy sa, a jak przychodzi ciezarna to mowi "przepraszam ja w ciazy" i idzie bez kolejnki. kuźwa kobiety czy wy az tak porabane ejstescie????????????????

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
ciążę widac nie z powodu obrżarstwa matacz. zaczynam wątpic, ze masz zone, ktora az dwa razy była w ciazy... znasz sie na ciąży jak ja na balecie

Gość Ech autorko
popiszemy tutaj za 10 lat, zobaczymy czy bedziesz wtedy tak uparcie obstawać przy swoim zdaniu. Jak ktoś już tu wcześniej wspomniał to kwestia kultury tylko i wyłącznie, ale jest druga strona medalu - beznadziejnie tępe i prostackie społeczeństwo, które nie ma ni krzty wyrozumiałości dla ludzi potrzebujących wsparcia nawet podczas robienia durnych zakupów.

to nie wina kraju , ze ma tak ograniczone społeczeństwo, szczególnie młode "gówniarstwo" które myśli że wszystko im wolno,

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
matacz, to moze pownny wg twjeje meskiej logiki pokazaywac sobie usg, zby ustalic, ktorapierwsza? ta z bardiej, czy ta z mniej widoczna

Gość Iman @@@
otóz to

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
ide sta, bo juz mi się krew wzburzyła do tego stopnia, ze literki gubię:)

Gość matacz ,,,...,
no musze cie zmartwic , jedne kobiety przybieraja na wadze w cizay do około nawet 30 kg a inne zaledwie 8 kg i teraz w zaleznosci od tuszy jak i ubioru , a piszemy o kolejce w okresie zimowym , ciaze owa moze byc widać , albo nie widac jej wcale ! wiec prosze mi nie zarzucać czegos co sobie zarzucic powinnas

Tak mowi ja mogłaby powiedzieć przepraszam jakbym szła na początek kolejki żeby mi miejsce zrobili:) A nie przepraszać bo pierwsza stanę jak mi się należy wkońcu kasa otworzono z myślą o matkach

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
matcz to ja musze cię zmartwic, bo to z jedna przytyje 30, druga 9, to nie nzacyz, że ta co przytyła 30 się obżerala, tylko że tyle WODY MA W SOBIE, PO PROSTU NAPUCHŁA. no ale jestes tylko meskim podgatunkiem, skąd maiłes wiedziec, ze niektore kobiety puchną w ciąży, skoro twoj była taka wygimnastykowana, ze biegala do autobusu.. pachnie fantazja, albo glupota twojej zony

matacz, ****przeczytaj sobie na głos temat topiku, a wtedy zrozumiesz

A całej tej kłótni by nie było gdyby nie królewny z podejściem "Bo mi się należy". Gdyby te baby pamiętały, że ciąża owszem, uprawnia do płacenia bez kolejki, ale z kultury nie zwalnia. Jak ze starszymi osobami - wiek uprawnia do roszczeń o ustąpienie miejsca, ale nie zwalnia z zachowania kultury osobistej. Niezależnie od sytuacji, wieku, stanu fizyczno - psychicznego wpychanie się w kolejkę bez słowa jest buractwem i podejściem "Bo mi się k... należy!!!". Za paręnaście lat dziecko tej ciężarnej też nie przepuści nikogo w kolejce. Bo jak mamusi się należy to jemu też.

Gość niezalogowana furgonetka
JA ZAWSEZ STARAM SIE BYC MIŁA I MNIE JAKOS TAKIE NIEPRZYJENOSIC SIE NIE ZDARZAJĄ...NIE ROZUMIEM WAS CIĘŻARNE

Gość matacz ,,,...,
sdfghjkl;.,mnbvc matacz, to moze pownny wg twjeje meskiej logiki pokazaywac sobie usg, zby ustalic, ktorapierwsza? ta z bardiej, czy ta z mniej widoczna ------------------------------- piszesz tak idiotyczne posty ze az sie nie chce odpisywać , to nie ja tutaj wyjechalem z propozycja , ze ta w widocznej ma pierwszenstwo sugerowalem i myslalem , ze to logiczne , ze jezeli kobieta w ciazy podchodzi do kasy uprzywilejowanej to staje w kolejce ktora do niej jest , a nie pcha sie do przodu , bo byc moze jest tak ! ze pzred nia tez stoi w tej kolejce co ma prawo kozystać z kasy uprzywilejowanej , np. kobieta w ciazy mniej widocznej , albo inwalida jakiś , honorowy dawca krwi itd. stad jak jzu powinno nastapic to co autor sugeruje , owa kobieta powinna pzreprosic i zapytać czy osoba pzred nia też uprawniona stac w tej kolejce ,a nie pchać sie jak swinia do koryta bo ona jest w ciazy .

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
no tak twierdzi matacz, ze jego zona zawsze biegla do autobusu w ciazy... kogos fantazja poniosla

Gość Iman @@@
czyli matacz ma zone kretynke

Gość Idź ty lepiej
chłopie na piwo albo pomajsterkuj w garażu, bo tutaj raczej temat nie dla Ciebie. Wypowiadasz się o rzeczach , o których nie masz zielonego pojęcia.

matacz a może to nie twoje dzieci i nie twoja żona, pomyśl człowieku co Ty tam robisz, może to nie twój dom

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
matacz, te twoje propozycje wszechstronnej uprzejmosci i dopytywania wszytskich stojących w kolejce, czy sa uprzywilejowani sa troche nierealne, nie uwazasz? chyba, ze ty to praktykujesz

Gość matacz ,,,...,
dokladnie tak było - zdarzało sie jej dobiegac do autobusu ! co w tym niezwykłego ! moze zdarza sie coraz zadziej , ale i pamietajcie , ze kobiety bywały w 9 misiacu ciazy a na polu kartofle kopały jeszcze , to nie jest zadna moje fantazja , takie sa fakty ! ale rozumiem czasy sie zmieniają , jednak prosze mi nie zarzucać fantazjowania

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
kopalay ziemniaki w polu, a potem rodzily takie dzieci jak ty:/ OMG

Gość kociakKaja
zyjcie sobie swoimi durnotami dalej jak swiata nie rozumiecie paru osobom oczywiscie zwracam honor tez co sa w ciazy i co nie sa i maja ludzkie podejscie!!! reszta do gazu spadam

Gość matacz ,,,...,
sdfghjkl;.,mnbvc matacz, te twoje propozycje wszechstronnej uprzejmosci i dopytywania wszytskich stojących w kolejce, czy sa uprzywilejowani sa troche nierealne, nie uwazasz? chyba, ze ty to praktykujesz --------------------- smiesz zartowac teraz , czy zgrywasz głupa po prostu sugerujesz , ze jak jest kasa pierwszenstwa , to kobieta podchodzi do niej i pcha sie do przodu ? wybacz ale jesli pzred nia stoi też kobieta w ciazy w dodatku nerwowa to ta kobieta zwycxajnie dostaje z liscia jak jeszcze powie cos glupiego :)

Gość zbulwersowany10000
Pojeby jedne obrazajac kobiety w ciazy obrazacie swoje matki, babki, siostry, ciotki, gdyby nie ciaza to by was nie bylo,!!!!!!! Ciaza to nie choroba, ale ogromny wysilek dla organizmu, puchna nogi, zmienia sie krazenie, obciazenie organizmu jest tak duze jak przy wysilku fizycznym, dlatego ciezko jest stac w kolejkach, autobusach itp. To najpiekniejszy stan w zyciu kobiety i nie musza za nic przepraszac o nic prosic a tym bardziej siedziec w domu. Fakt kiedyc nie bylo takich kas, ale nie bylo tez kompow komorek i innych. Troche zrozumienia najpierw a potem zabierajcie glos. Jak czytam wasze wypowiedzi to jestem za aborecja. Wyzabijac gnoji ktorzy nie szanuja ciezarnych.

Gość Iman @@@
kociak- miłego zagazowywania sie w takim razie

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
nie rozumiem twojego dziwnego toku myslenia. ale napewno nie jest tak, ze stoi sie w kolejce i pyta w atmosferze milosci i pokoju kazdego po kolei czy jest uprzywilejowany. poza tym na litośc boską, ciężanych kobiet nie jest tak duzo, by jedna po drugiej, dziesięc na raz stało w jednej kolejce