Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtgtwgr

CIEZARNE MYSLA ZE MOGA WSZYSTKO BO SA W CIAZY

Polecane posty

OMG co za slownictwo. Bachor. Na was tez matki wolaly per bachor?? wyrazy wspolczucia zatem. Autorko masz 17 lat, nie uwazasz, ze gowno wiesz jak to jest byc w ciazy?? Ja mieszkam za granica, nigdy nie prosilam by mnie przepuszczano, ustepowano miejsca itp. Oststnio bylam w Polsce. Wiadomo przed swietami tlok. Autobus, kobieta w ciazy. Nikt, ale to nikt nie ustapil. Szczerze?? Takim gowniarom jak ty strach cokolwiek powiedziec bo od razu buzia od ucha do ucha. Kultury za grosz, ale do wyzywania pierwsze. Bedziesz w ciazy pogadamy, teraz nie masz pojecia o czym piszesz

Gość kociakKaja
niesety polska juz taka jest :/ ale to wina tego ze mamy za duzo problemow :D jak bysmy mieli lepsze zycia to nikt by sobie nie robil tak na zlosc a w ciazy zycie sie zaczyna jebac na maxa co widac zreszta po postach dzielnych obronczyn tej ciezarowy

Gość kociakKaja
ale przyznasz bello ze tobie ustepowali za granica a jak kogos poprosilas to tez nie robil ci afery??? mowie o zagrnicy

Gość gregtgtwgr
belle tak sie sklada ze ja zawsze jak widze w tramwaju czy autobusie ze kobieta w ciazy czy starsza to ustepuje;/ moj post tyczyl sie tylko kultury bo baba ktora wpycha sie bez slowa pzrepraszam to dla mnei brak kultury. a nei sory ona sie nei wpycha bo pzreciez jej sie nalezy! i nie musi mowic pzrepraszam czy dziekuje;/ jak tobie za granica ustepowali to tez nie powiedzialas 'dziekuje'? mi tylko o to chodzi a wiek tu nie ma nic do rzeczy bo jakos one mialy po 30 lat i na glupie przepraszam ich stac nie bylo

Gość kociakKaja
prawda jest taka ze nie szanujemy sie my jako polacy i to widac i to wkurza a agresja rodzi agresje miejmy nadzieje ze autorka po spotkaniu z kupa tluszczu i bachorem nie zmieni swojego postepowania i bedzie normalna. NIE TRAC WIARY W LUDZI MALENKA ;D

Gość kociakKaja
I powiedz mi jeszcze Bello ze nigdy nikt sam z siebie nie ustapil ci nigdy i nie pomogl. Ty bronisz ogolu a my ogolu nie obtrazamy tylko jedna skuke bo mamy taka potrzebe i juz :D to nie znaczy ze jak zobacze gruba jutro w busie to zaczne ja wyzywac czy specjalnie bede siedziec zeby jej nie ustapic!!!!!!!!!!!!!! PROSZE CIE

Gość kociakKaja
to bardzo przykre ze to ciebie spotkalo ale ja sadze inaczej ze to nie mozliwe albo ty nie chcialas zadnej pomocy :( wiec sama miej pretensje do siebie moze jestes na tyle nie zalezna albo nie mialas takich problemow. a czy ty jestes teraz taka chetna i pomocna dla innych w ciazy???

Gość cztery sery
Autorka wątku ma 1000% racji-one myślą, że jak maja brzuch pod nosem to wszystko im wolno, a jeszcze ta głupia nagonka medialna - to już sklandal, miliony kobiet były w ciąży i nikt z tego problemu nie robił,a tu proszę - niedługo to nie b ędziemy oddychać jak będzie przechodziła ciężarna, żeby jej nie chuchnąć w nos. I zaraz zjedzą mnie tu wszyscy ci którzy w ciązy są lub nie byli a maja najwięcej do powiedzenia - ja też byłam w ciąży i ten stan to nie choroba-to dla ich wiadomości, wręcz przeciwnie wiecęj ruchu pozwala na lżejszy i szybszy poród, a jak ktoś źle znosi ciąże to niech siedzi w domu i dupy stamtąd nie rusza i wkurcza pozostałych.

Gość kociakKaja
wlasnie te pizdy co siedza w domach nas podkurwiaja :D bo nie maja co robic tylko rzra i siedza a potem nie dziwota ze w markecie 10 minut postac nie moze bo taka jest juz rozleniwiona ze tylko mysli jak by tam wrocic hehhh

Gość kociakKaja
no widzisz a jak bys jej ustapila i uslyszala bys od niej ze tak dlugo musiala czekac zanim jej wstalas to bys sie nie wkurzyla??? a jak cie to sopotka to co pod innym nickiem zmienisz zdanie??? BELLO zycie nie jest tylko czarne i biale sa rozne sytuacje w zyciu a taki brak elastycznosci jak twoj nie pomoze ci go dobrze przezyc zacznij dostrzegac drugie dna bo ochujejesz w tym pokopanym swiecie

Gość bukaa
Zauważyłam, że wszyscy wypisują tu, jakie to te ciężarne wstrętne, bo idą bez kolejki w kasie, gdzie mają do tego prawo. Nikogo natomiast nie oburza, kiedy ludzie z wyładowanymi wózkami idą do kas od 10 produktów, albo mlodzi ludzie zajmuja miejsca dla inwalidów. Bo u nas to taka moda najeżdżać na kobiety w ciązy i z dziećmi.

Gość Iman @@@
ja jak podchodziłam do kasy z pierwszeństwem i stały takie młode pindzie to mówiłam im po prostu"wypierdalać" bo udawały,że nie widzą,że tam stoję z brzuchem, a w koszyku same piwka miały

Gość jhkhnbvb
durna gowniara..............czytaj innychz e zrozumieniem a potem ządaj tego samego od innych

Gość Jest zasadnicza różnica
pomiędzy ciężarnymi i ciężarnymi matronami. Są kobiety w ciąży, które czują się źle, ale pomiomo tego nie żądają pierwszeństwa w kasie w kolejce u lekarza. Nasze społeczeństwo nie jest na tyle wykształcone i kuturalne, by dostrzec, że ten stan wcale nie nalezy do łatwych i ma w dupie czy ciężarna potrzebuje takiej "pomocy" czy nie. Takim kobietom nalezy się pochwała, że nie wykorzystują ciąży w takich sytuacjach. To jest wrodzona skromność. Niestety nasze państwo to ciemnogród pod tym względem. Ale... są też ciężarne matrony, którym wydaje się, że ludzie dookoła mają padać przed nimi , bo one są w ciąży i skakać dookoła nich w każdej sytuacji. Słowa dziekuję i przepraszam nie przechodzą im przez gardła, bo one mają do tego prawo. To tylko kwestia kultury, ale uważam, że i tak powinniśmy ustepować im tego miejsca, bo czy tego chcemy czy nie są w pewnych styuacjach uprzywilejowane. Mimo chamstwa matek, pomyslcie o tych nienarodzonych dzieciach.

Jestem w ciąży, siódmy miesiąc. Powoli przestaje być tylko sweet - brzuszek swoje waży, po długich zakupach mam takie uczucie napięcia mięśni brzucha, no i często biegam do łazienki... ALE!!! To że jestem w ciąży do niczego mnie nie uprawnia. Owszem, zwalnia mnie z niektórych obowiązków jak np. ustąpienie starszemu - niech jakiś facet ustąpi. Jakbym się źle czuła to podeszłabym do takiej kasy pierwszeństwa i grzecznie bym zagadała "Jestem w ciąży, przepuszczą mnie państwo?". No i chyba buraki musiałyby tam stać na zmianę z kartoflami, żeby nie przepuścić... Ale trzeba być burakiem, żeby bez słowa wpychać się przed ludzi i nic, zero wyjaśnienia. Przecież to, że kobieta jest w ciąży nie robi z niej zaraz nie wiadomo kogo. Ludzie o kulach, z protezami stoją grzecznie w kolejce i nikt się nie wpierdala na początek "Bo mu się należy". Nikt mi nie wmówi, że otwarcie gęby i prośba o przepuszczenie boli...

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
WŁASNIE KURWA OD TEGO SA SPECJALNE KASY DLA KOBIET W CIAZY, ZEBY ONE NIE MUSIAŁY NIKOGO PRZEPRASZAC, ZE WCHODZA W KOLEJKE, TYLKO T O J E S T I C H P R A W O I P R Z Y W I L E J wejsc bez proszenia sie i przepraszaniaale oczywiscie wy polacy zza ścianka nie wiecie, ze tak jest we wszytskich państwach europejskich i wiecznie żadacie przepraszania i proszenia się

Gość niezalogowana furgonetka
mnie by tez to wkurzyło..... bym pwoiedziała ze maja za mna stanąc bo ja tez jestemw ciązy...\;p

Gość kociakKaja
lman @@@ wlasnie przez takie kurwy jak ty co sie tak zachowuja mamy o ciezarnych takie zdanie!!! ty jestes chamka bez ciazy i bachora a suka co sie tak zachowuje to jest poprostu pojebana i mam nadzieje ze dzieci nie bijesz Pisze w ten sposob bo inaczej mozesz nie zrozumiec :)

Gość niezalogowana furgonetka
no tak sa one specjalnie po to, ale skoro nie ma akurat cieżżarnych tam stojących to chyba mozna podejsć i wtedy jak juz cieżrna przyjdzie to by mogła coś powiedziećm a nie sie pchać

Gość akra
ale masz problem autorko, że ktoś nie powiedział przepraszam, już nieważne, czy to kobieta w ciąży czy nie, każdą rzecz tak przeżywasz?? Litości... Poza tym sposób w jaki ty się wysławiasz (wypowiadasz) na forum, świadczy bardzo konkretnie, jaką chamską osobą jesteś TY właśnie.

Gość Iman @@@
i tu nie chodzi o kraj tylko o zwykła ludzka kulture i podejście do tematu ciąża nauczyła mnie,że nie opłaca sie być miłym i uczynnym bo nikt ci nie pomoże choćbys padł na pysk

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
do pani wyzej: nie, nie trzeba byc burakiem, zeby wepchnac sie bez slowa we "własną kasę". gówniara staneła w kolejkę dla cieżarnych, a potem zdziwiona, ze musiala ustąpić. wlasnie po to są kolejki dla ciezarnych, zeby nie musiały sie prosic, bo zawsze znajdzie sie ktos, kto pierdolnie tekstem"ciaza to nie choroba" ps. nigdy nie byłam w ciazy i tez jestem bardzo mloda

Gość kociakKaja
Tepa bello to nie chodzi o kraj tylko codzienne sytuacje sama powiedzialas ze jak by ci tak dojebala to bys jej odpyskowala ze niech sie cieszy ze siedzi widze elastyczna jestes i zmieniasz zdanie ;] sama przed soba tego nie widzac. ciaza to nie choroba ale mozna byc milym i nie robic problemow a usmiech duzo nie kosztuje i naprawde bardzo pomaga

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
to było do pani duzo wyzej (sorki, ale kilka odp sie namnozylo zanim odpisalam)