Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtgtwgr

CIEZARNE MYSLA ZE MOGA WSZYSTKO BO SA W CIAZY

Polecane posty

Gość mirka31.78@o2.pl
Tez jestem w ciazy w 8mies i przyznam ze po zakupach marze by szybko uciec do domu bo ciezko kasy z oznaczeniem dla kobiet w ciazy to super sprawa i uwazam ze jesli staje tam kobieta ktora nie jest w ciazy czy facet to normalne ze sie obuzy gdyz stal 10min ale mogl isc do innej niz czekac az babeczka w ciazy go wkur i mysle małolato ze nie masz racj liczylas sie z tym ze zaraz przyjdzie ciezarna a co ty mialas stac w malej kolejce dla ciezarnych a ciezarna w kilometrowej i sie dusic mamy prawo wychodzic z domu!

Gość Iman @@@
otóz poroniłam będą c w pracy bo nie chciałam iśc na zwolnienie- pierwsza ciąża- napad na nocnej zmianie, ukradli tylko kilka piw ale dostałam z pięści w brzuch druga ciąża-za szybo sie postarałam od poronienia- i stres zrobił swoje teraz nie dziwie sie skoro prawo na to zezwala to niech ida wszystkie

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
skoro na temat cudzego nieróbstwa potrafilabys napisac referat, to dlaczego nie zaczniesz walczyc o odbeianie prawa kobiet do zwolnienia:)

Gość kikidee
matacz gnoju ty znowu sie wpierdalasz choć nie powinienes mieć w tej kwesti nic do powiedzenia jak kurwa będziesz kiedyś rodził i kutas będzie miał rozwarcie na 10 cm a potem ci go jeszcze natną dupa ci pęknie albo oko eksploduje to wtedy komentuj śmieciu nawet nie wiesz jak ciężko niektórym kobietom donosić ciąże nie wszystkie mają lekko są komplikacje baby rodzic nie umieją!bydlaku szkoda mi twojej matki bo sie męczyła na darmo żadnego pożytku zakało narodu wypierdalaj szkoda że świat wogóle wydał cholerny embrionie

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
iman wspólczuję:( ale jestes wlasnie dowodem na to, ze kobiety zasluguja na wyjatkowe traktowanie w ciazy i na wszelkie przywileje

Gość Iman @@@
;)

Gość Masz oczywiście rację autorko
I Twój wiek nie ma tu żadnego znaczenia. To nie jest kwestia ciąży i ich praw, tylko braku podstawowego wychowania i uprzejmości. Pomijając, że ewidentnie wykorzystują swój stan, żeby tyłek wepchnąć bez kolejki i mężuś - biedulek nie musiał stać zamiast niej i zamiast niej te zakupy zrobić, co należy do jego zasranych obowiązków. To się nazywa postawa roszczeniowa plus buractwo do kwadratu. Dodam, że ustępuję ciężarnym, staruszkom i zawsze przepuszczam w kolejkach nawet zdrowe osoby, które poproszą, bo np. się spieszą, ale chamstwo i postawę typu "mnie się należy" zawsze będę tępić.

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
spadam

Gość znam ten ból zgadzam sie
u mnie na kierunku jest taka jedna po-pi-erd-ol-ona ciężarna. ciągle z byle powodu idzie cos pytac wyladowców, po chwili lapie sie za brzuch "aua" i mowia zeby szla do domu, a po zajeciach widzimy ja na zakupach, dzwiga torby, pali papierosy, zalosne

Gość kikidee
baby ja sama też sie kiedys wkurzałam na ciężarne a teraz sama jestem w ciąży mam termin na jutro i choć zawsze miałam świetną kondycję i powtarzałam że ciąża to nie choroba to przez ostatnie tygodnie zdychałam normalnie troche solidarności bo wszystkie nas to czeka jeszcze rok temu nabijałam sie z ciężarnej siostry i mówiłam że nigdy nie będe miała dzieci a macice wytne i powiem wam tyle że zawsze choćbym miała sie osrać ustąpie miejsca ciężarnej nasze matki też nas nosiły pod sercem pomyślcie o tym zanim wygłosicie jakis głupi komentarz bo wszystko może sie wkrótce zmienić

Gość ddddddddddddddddddddddddd
ja mnie wkurzają rozwydszone nastolatki, które ustawiają się w kolejkach dla kobiet w ciąży.To jest irytujaće.Stoi taka jak ciele i jak podchodzi się do kasy to jeszcze zabija wzrokiem, trzeba było stanac w kasie dla nieciężarnych.