Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregtgtwgr

CIEZARNE MYSLA ZE MOGA WSZYSTKO BO SA W CIAZY

Polecane posty

Gość matacz ,,,...,
o egoizmie mówi - ty masz naprawde problemy z pojmowaniem rzeczy logicznych

Gość a ja wam powiem tak
o takim że popierasz oszustwa! więc sama pewnie w ciąży zrobisz podobnie! bo skoro na alkoholików trzeba łożyc to czemu nie na cwane ciężarne!

Iman nie piszemy o zwolnieniu z powodu np ciazy zagrozonej, ale z powodu widzimisie zdrowej kobiety, ktora pracowac moze, ale jej sie nie chce. Dobrze wiemy, ze takich w Polsce nie brakuje

Gość matacz ,,,...,
iman , a to ze ona miala 17 lat to miala na czole oczywiscie napisane ! a ile miala ta kobieta co sie wciaskała 37 ojjjjjjstara baba w ciazy !!?? jak mogła !

Gość Iman @@@
poronienie wczesnej ciązy jest mniejszym zagroiżeniem niz poronienie ciazy zaawansowanej

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
matcz o tak, ja mam prolemy z rzeczami logicznymi, za to ty nie masz pojecia o ciąży,przyganiał kocioł garnkowi

Gość a ja wam powiem tak
lman- przeczytaj dokładnie zanim się wypowiesz! mówię o oszustkach co dorabiają na zwolnieniu albo oszukuja pracodawcę! a takich jest wiele a nie o zagrozonej ciaży! poza tym to ty dokładnie przeczytaj co napisałam! wiem że babka nie była na poczatku ciaży! czytanie ze zrozumieniem sie kłania!

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
a ja wam powiem tak jestes przewrazliwona chyba. niczego nie popieram, ale tez nie zamerzam kamienowac kobiet, które kombinuja jak mogą. nigdzie nie napisalam, ze na alkoholikow trzeba łozyc, tylko ze bardziej mnie deneruje, ze mam na alkoholikow łożyć, niz na ciezarne. skąd mozesz wiedziecjak ja zareaguje będąc w ciązy? tak się sklada, ze prazuje na własny rachunek i to ode mnie zalezy jak moja praca bedzie wyglądać i kiedy zrobie sobie "zwolnienie". więc nie oceniaj pochopnie

Gość a ja wam powiem tak
widzę że niektórzy zwyczajnie rodzą się nierobami! ona już wiedzą z pewnością że ich ciąża bedzie wymagała zwolnienia od samego poczatku! no bo po co pracować jak można w domu siedzieć i nic nie robić!

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
kto tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem

Gość a ja wam powiem tak
"nie zamerzam kamienowac kobiet, które kombinuja jak mogą" jak dla mnie wszystkow temacie... żal...

Gość matacz ,,,...,
ja tu w cizy byc nie musze by pewne logiczne rzczy dostrzec ! jest koleka w kasie dla uprzywilejowanych staje w niej jak wszyscy do niej stojacy , jezeli mam watpliwosci co do tego kto w niej stoi , mówie przepraszam , usmiecham sie i pytam o przepuszczenie - takiemu komus z takim zachowaniem , zawsze inny kulturalny ustapi . tyle a nie ryje sie do przodu ! majac wszystkich w dupie bo ja jestem w cizy - bedac kobieta też w ciazy miał bym ciaze tej pani w dupie ! jak by sie tak zachowała

Gość a ja wam powiem tak
''nigdzie nie napisalam, ze na alkoholikow trzeba łozyc, tylko ze bardziej mnie deneruje, ze mam na alkoholikow łożyć, niz na ciezarne." czy ty sama się słyszysz dziewczyno :) :) :)

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
zalem jestes ty, skoro ty zmaierzasz kamienowac .jak ci tak strasznie do przeszkadza, to zmien kosmetyczke, przeciez dajesz zarobic takiej nieuczciwej hipokrytko:)

Gość a ja wam powiem tak
hahah- a kto Ci powiedział że ja jej daję zarobić! powiedział mi to jej pracodawca! hipokrytą to może ty jesteś guwniaro.

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
to moze zgos do urzedu skarbowego donos, na wszytskie ciężarne, które kombinuja na lewo ze zwolnieniami? no dlaczego tego jeszcze niez robilas? no dlaczego?

Gość matacz ,,,...,
dlatego, ze medycznie nie da sie udowodnic braku bólu głowy , jak i tego jak sie dana kobieta w ciazy czuje ! tyle !

Gość a ja wam powiem tak
posłuchaj się co mówisz bo żal cię słuchać! ja nie mam zamiaru na nikogo donosić bo to do mnie nie podobne! weź skończ bo zwyczajnie żal słuchac twoich argumentów!

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
gówniara się pisze przez ó :) nie jestem gówniarą:) nie wyzywaj mnie, bo pokazujesz wsyztskim jak latwo dajesz się sprowokować napisalaś, ze to twoja kosmetyczka, więc chyba dajesz jej zarobić chodząc do niej na tipsiki:)

Gość matacz ,,,...,
stad moze to idealnie wykozystywać , a dzisiejsze kobiety maja tego swiadomosc

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
skoro nie zamierzasz na nikogo donosic, to po co tak biadolisz jak cię to boli rzewnie, ze ktos kombinuje na zwolnienaich?

Gość matacz ,,,...,
a co ciebie boli ów wspomniany alkocholik ? buaaahhhaaaaaaaa

Gość a ja wam powiem tak
gówniara czy guwniara wszystko jedno - pasuje do ciebie jedno i drugie. wiesz dziecko u kosmetyczki nie robi się tylko paznokci, ale w sumie wiem że w szkole zabraniaja więc możesz nei wiedzieć- rozumiem! poza tym przeczytaj kolejny raz ograniczona istoto skąd wiem że laska dorabia na boku. chodzę do tego salonu ale nie do tej kosmetyczki! wystarczy byś zrozumiała!

Gość matacz ,,,...,
odezwlala sie zapewne ta ...co to całe zycie dotychchasowe nic nikomu nie dała , nie wspomogła itd. ale pieni sie tu ze hej

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
córką alkoholika tez nie jestem:)

Gość koralina123
Jak ciężarne mogą być kulturalne, skoro same coraz częściej spotykają się z objawami braku szacunku wobec nich, choć, powiedzmy sobie szczerze, w ich przypadku winien on być podwójny? Gdy ja byłam w ciąży to nigdy się na siłę nigdzie nie wpychałam, a byłam i tak niemiło traktowana - jakbym była trędowata. Przykład: Poszłam na pocztę, w z wielgaśnym brzuchem, w 30-stopniowym upale i stanęłam grzecznie za jakąś paniusią, której mąż siedział za nami na ławeczce. Gdy urzędniczka przyszła, by nas obsłużyć mąż tej paniusi odezwał się do niej coś w stylu: przepuść panią, na co ona omiotła go złowrogim spojrzeniem i warknęła: daj mi ten rachunek!

Gość matacz ,,,...,
byc moze nie watpię :) za to wile innego ci brakuję

Gość matacz ,,,...,
zatem kobieta kobiecie wilkiem :) góra faceci

Gość sdfghjkl;.,mnbvc
kobieto ja do szkoły nie chodze, jak powiedzialm, mam własny biznesik i gówniarą nie jestm. prawda jest taka, ale biedujesz w tym swoim buticzku, w pierwszym poście piszesz, ze było ciężko, potem ze fajna atmosfera.. zdecyduj się. prawda jest taka, ze zazdrościsz tym, co potrafiły cos wykombiowac i zyje im sie lepiej. zagladasz komus w podwórko, krytukujesz, widac, ze takim typem jestes, co to modli się do boli, zeby pzypadkiem sąsiadowi lepiej nie było:)