Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaaaaa655

Moj chlopak zarabia ok 3-4 tysiace a kupil mi piescionek za 100zl;( na zareczyny

Polecane posty

Gość rozczarowanaaaaa655

Jestem zalamana bo nigdy niczego mi nie zalowal -wszedzie za wszystko sam placi raz przyjechal z kwiatami wielkimi rozami- bez okazji na gwiazdke dostalam bielizne triumpha - wczesniej bez okazji tez koszulke tej firmy- myslam ze namnie nie oszczedza i nie jest sknera.. teraz przykro mi ze dostala srebro z cyrkonia -odechcialo mi sie wszystkiego calych tych zareczyn. Bo uwazam ze kocha mnie mniej niz swoja pierwsza dziewczyne z ktora tez mial sie pobrac - ja zaprosil do restauracji i sie oswiadczyl a mi w domu przy swiecach i winie;( Chcialabym myslec ze to tylko przypadek i nic to nie oznacza ale czuje sie ta gorsza... co mam myslec i robic?? Nie jestem materialistka ale po takim facecie ktory dosc dobrze zarabia i nie zaluje na swoja ukochana spodziewalam sie czegos wiecej.. prosze o rade co wy sadzicie. a zeby tego bylo malo kiedys jak opowiadal mi o zareczynach z nia- to mowil ze wypowiedzial zdanie"czy uczynisz mnie najszczesliwszym facetem na ziemi" zapamietalam to bardzo.. a teraz mi powiedizal wiele milych slow ale tez to zdanie-zastanawiam sie czy nie napisac do niego i nie wypomniec ze i mi i jej ten sam text na zareczyny ehh.. bylam szczesliwa bo wczesniej mialam nieudany zwiazek i nie mialam zareczyn a 6,5 roku bylismy razem tutaj 0,5 -co myslec? jestem zagubiona POMOCY!!!

DLA NIEGO TO KAWALEK BLASZKI; daj na luzik, czekaj konca, ja widze ze bedzie dobrze nie wie do konca ze ty sie zansz ile on kosztowla, nic nie gadaj czekaj::::::::::::::::::::bedzie dobrze

Gość moze Cie sprawdza jak zareaguj
esz, czy jestes z nim dla pieniedzy, czy dla prawdziwych uczuc masz materialne podejscie do sprawy, gdyby mnie ktos dal pierscionek, cieszylabym sie samym faktem, a nie patrzyla w cennik :) powodzenia i szczescia zycze:)

Gość kolejna materialistka
moja rada zostaw tego chłopaka bo zrujnujesz mu zycie

Gość Lewiatywian
Ile ty masz lat? bo zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak, który pod choinkę dostał nie taką zabawkę jaką chciał :-O

Gość mizunekobaka
idiotka... :o skąd się biorą takie tępe strzały?

Gość Riibyy
Po pierwsze to po co w ogóle rozmawialiście o tym, w jaki sposób on się oświadczał swojej pierwszej partnerce ???? W ogóle nie powinien Ci takich rzeczy mówić, wystarczyłaby zwykła informacja, ze był zaręczony. Po drugie, jeżeli nigdy na Tobie nie oszczędzał i kupował Ci drogie rzeczy, to nie można powiedzieć, że jest sknerą. Może akurat ten pierścionek wydał mu się najładniejszy (nie każdy patrzy tylko na cenę). A po trzecie, skąd wiesz, że to jest srebro i cyrkonia za 100 zł ???? Ja mam wprawdzie z cyrkoniami, ale z białego złota, za niecałe 600 zł. Może Ty masz z białego złota z diamentami :D Mnie bardziej inne rzeczy niepokoją w Waszej historii, bo to jaki dostałaś pierścionek nie ma większego znaczenia. Problemem jest natomiast jest jego była, bo ona mentalnie wciaz jest trzecia w Waszym związku (rozmawiacie nawet o tym co on jej mówił oświadczając się i Ty cały czas się do niej porównijesz). PS A gdyby Cię zabrał do restauracji to byłoby jeszcze gorzej, bo uznałabyś, że powiedział to samo i to w tym samym miejscu. Odpuść sobie z tym pisaniem do niego, albo go kochasz i chcesz z nim spędzić reszte życia, albo nie. I przestancie w końcu gadać o tej jego eks, bo to wyniszcza Wasz związek.

Gość dziewczynooo
sam fakt Twojej wypowiedzi tutaj swiadczy o twojej niedojrzalosci oraz o tym jaka jestes prostaczka zadna dziewczyna na poziomie nawet by nie pomyslala o cenie itd bylaby najszczesliwsza dziewczyna na swiecie dzisiaj chlopacy juz nie oswiadczaja sie zyja bez slubow itd

Gość rozczarowanaaaaa655
Kocham go ale on duzo opowiadal mi o swojej bylej i ona wyzyskiwala go- ale jednoczesnie ja czuje sie ta gorsza skoro ja lepiej traktowal i nawet kiedys kupil jej samochod... moze on mysli ze ja jestem gorsza i nie trzeba sie o mnie tak starac... mam nadzieje ze wina lezy u mnie a nie ze jestem mniej wazna dla niego;(

a ty kochasz jego czy jego pieniadze .... bo troche zalatuje tym ze bardziej ci zalezy na tym co on ci kupi za ile i czy przypadkiem jest to dobrej marki.. jesli bys go kochala to ucieszyla bys sie z tego pierscionka a nie jeszcze plakala... jak dla mnie to cud ze on sie z toba wogole zareczyl i ze sie jeszcze na tobie nie poznal .. pozdrawiam

Gość Marcin84w
to ja tyle zarabiam co ten koleś i to ma być dużo??? Przecież to grosze są,ledwo co daję radę utrzymać sam mieszkanie,w samochodzie na opony zimowe zabrakło i stoi nie używany.Koleś się stara kupuje co może a ty z kalkulatorem w ręku mu wszystko wyliczasz,zostaw go dla jego dobra.

Gość rozczarowanaaaaa655
Ribyy - dzieki -ale wiem bo weszlam na strone kruka bo firma byla wygrawerowana.. najpierw nie myslam o sprawdzaniu ale siostra taki temat zapodala ciiekawe ile kosztowal..a potem mowi nie sprawdzaj bo jak malo to bedzie ci przykro- i ona mi ta mysl podsunela

Gość Riibyy
Skoro była taka świetna i sądzisz, ze lepsza od Ciebie, to dlaczego jest z Tobą, a nie z nią? Wygląda na to, że Ty jednak byś chciała żeby kupował Ci DOKŁADNIE TO SAMO co kiedyś jej... A nie pomyślałaś, że gość może sie sparzył na głupiej materialistce i teraz stara sie drugi raz nie popełnić tego samego błędu ???

Gość pocieszyciel
to jak on W kruku kosztuje 100zł to nawet 30 nie jest warty w realu :P

Gość Riibyy
Niektóre pierścionki z cykoriami mają swoje odpowiedniki z diamentami. Może na zamówienie mu zrobili taki sam z białego złota i z diamentami??? Mówię Ci, nie przejmuj się :D

a wogole to robisz problem z czegos .... wspolczuje temu facetowi jak zobaczyl twoja mine jak zobaczyłas ten pierscionek.. a skad ty wiesz ze on kosztowal 100 zlotych (powiedzial ci ) dobrze ze nie napisalas ze to taki z odpustu :)

Gość rozczarowanaaaaa655
czasami ma wiecej bo ma swoj serwis samochodowy, pozatym przykro mi bo jak robil sylwestra to kazdy dawal 100zl na pare a on ze swojej kieszeni dolozyl 600zl.. wolalbym zeby te pieniadze wydal na pierscionek;(

Gość Riibyy
Kocha Cię, chce z Tobą spędzić resztę życia i to się liczy. Może on naprawdę się sparzył na tamtej i teraz troszkę Cię testuje... A znasz powód ich rozstania?

Gość Riibyy
Ale może po prostu właśnie ten pierścionek wydał mu się śliczny? Nie zawsze patrzy się TYLKO na cenę. A moze naprawdę zamówił taki sam, tylko z białego złota i z diamentami. Czasem się tak robi.

Gość rozczarowanaaaaa655
ribyy - bardzo bym chciala ale ma probe 925- czyli srebro.. zawsze marzylam o pieknym pierscionku i zareczynach... a teraz choc sie ciesze jestem zawiedziona - gdybym ja byla chlopakiem chcialabym uzbierac i kupic drogi i wyjatkowy pierscionek

Gość : dd koko szanel
powiem tak, dla chłopaka nie liczą się kwaity i czekoladki, to jest ważniejsze dla kobiet. oświadczył ci się i już. wiesz, jestes trochę materialistką. :(

Gość Riibyy
A tak wizualnie podoba Ci się ten pierścionek? Jest w Twoim stylu? Pokaż linka ;)

Gość TERMINATOR 4
ty zajebana suko materialistko zajebana jak ci sie nie podoba to mu oddaj ten pierscionek i zakoncz temat chłopak moze ma kochanki i tezz musi im kase srac

Gość rozczarowanaaaaa655
ona z nim zerwala ... a potem niby mowil ze chciala znow sie spotykac jak do jego miasta wrocila -ale on juz nei chcial i przez 1,5 roku byl sam bez zadnej dziewczyny czekal na taka co bedzie cos czul...

Gość Lewiatywian
Może poszukaj faceta, który kupi ci pierścionek za kilka tysięcy :-O Ps. czy ja dobrze przeczytałam, że jesteś z nim pół roku?

Gość fassolkkaa
kurcze dziewczynko opamietaj sie moze on nawet nie liczyl sie z cena, ale spotkal taki co mu sie podoba?skad faceci maja wiedziec cos o bizuterii? a ty jakies sledztwo prowadzilas ile on kosztowal? nie mow ze dal ci z cena moj ukochany dal mi pierscionek (sama wybralam) za 140 zl -6 lat temu, juz po slubnie jestesmy 5 , a pierscionka nawet nie nosze tylko obraczke, co to ma za znaczenie jaki pierscionek skoro on chce zebys byla jego zona??? jestes jak gowniara co liczy sie dla niej tylko cena i metka

Gość Riibyy
Widocznie dla niego to jest symbol i nie zdaje sobie sprawy, że dla dla Ciebie ważne też jest to, żeby był z diamentem. Nie rób mu wmówek, źle to wyjdzie i postawi Cię w złym świetle. Ważne, że na codzień nie oszczędza na Tobie.