Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaaaaa655

Moj chlopak zarabia ok 3-4 tysiace a kupil mi piescionek za 100zl;( na zareczyny

Polecane posty

Gość rozczarowanaaaaa655
http://wkruk.pl/product-pol-2307066-PIERSCIONEK.html w sumie to nawet mi sie podoba ...ale nie ma szalu wolabym nie dostwac prezentow drogich bez okazji albo zeby na czyms innym oszczedzal nie na zareczynach- bo mysle ze nie mialo to dla niego zbytniej wartosci teraz;(

Gość a czy aby na pewno były to
zaręczyny? :o moze kupił ci pierscionek od tak bez okazji a ty idiotka pomyślałaś że ci się oświadcza :o Jeśli się mylę to na twoim miejscu bardziej martwiłabym się o faceta który oświadcza się po 6 miesiącach bycia razem niż o pierścionek 🖐️

Gość rozczarowanaaaaa655
tak pol roku

Gość rozczarowanaaaaa655
twierdzi ze mnei kocha i chce yc ze mna na zawsze..

Gość fassolkkaa
i dodam, po co on ci opwoadal o swoich bylych, mnie nie ciekawi przeszlosc mojego meza wielkie slowa, czule slowa- boze ja wybralam swoj pierscionek a podczas drogi powrotnej do domu, powiedzialam "moze sie oswiadczysz"? a on "dobra, wyjdziesz za mnie" ?:D i tyle, a juz tyle lat minelo i jest pieknie:) pozniej bylo jakies przyjecie i bukiet ale to dla rodzicow bardziej albo jest opcja: z toba sie tez nie ozeni jak z tamta???? :D:D!!!

Gość Riibyy
No to widocznie skoro się na niej sparzył (wyssała go: samochód, diamenty itd, a potem porzuciła), to teraz marzy o kobiecie, która nie będzie zwracać uwagi na takie rzeczy i dla której najważniejsze jest uczucie. Wg mnie, to uraz po tamtym związku. Będzie ok, nie przejmuj się. Może to było nawet celowe z jego strony, żeby się przekonać, czy będziesz robiła z tego problem, czy najważniejsze jest dla Ciebie uczucie ;)

Gość A tak w ogóle
Kutwa, facet za ciebie zawsze płaci, kupuje ci drogie prezenty a ty potrafisz go tylko obsmarować na kafe :-O Skąd się biorą takie baby? Inne dziewczyny płacą za siebie, dostają drobne upominki z jakiejś okazji i się cieszą bo kochają faceta a facet ich, a ty tylko zrzędzić potrafisz i narzekać. Jak tak ma wyglądać wasze małżeństwo to radzę facetowi brać nogi za pas :-O

Gość TERMINATOR 4
beznadziejny ten pierscionek bleee jak ja bede kupował swej kochanej pierscionek to nie bede na nim oszczedzał bo to raz w zyciu sie kupuje i musi bys sliczny a nie jakies badziewie co zardzewieje .

Gość rozczarowanaaaaa655
ja nei chce mowic o cenie pierscionka jemu- ale wypomniec mu to ze uzyl tego samego zdania co i do niej podczas zareczyn- to boli mnie najbardziej! i ze w domu przy swiecach a nie cos bardzioiej wymyslnego;(

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Pytanie nr 1 : czy kiedykolwiek zapłaciłaś za siebie? Pytanie nr 2 : znasz faceta pół roku i oczekujesz od niego Bóg wie czego i Bóg wie jakich prezentów?

Gość zegan
Koło chuja mi latają twoje zareczyny? 3-4 tys to dużo twoim zdaniem? A co to za firma triumpf? Jakby ci kupował bielizne versace to bym zrozumiał.

Gość rozczarowanaaaaa655
terminator- dzieki z aszczerosc- mysle ze jemu na mnie w takim razie nie zalezy;(

Gość Anulkaaaaaaggg
moim zdaniem to nie jest pierścionek zaręczynowy. Pewnie kupił mały drobiazg abyś była szczęśliwa a Ty wybrzydzasz i wymagasz niewiadomo czego. Opamiętaj się, po pierwsze po tak krótkim czasie normalni ludzie sie nie zaręczają.

Gość fassolkkaa
czy te oswiadczyny rodem z brazylijskich seriali lub romantycznych komedii itp itd nie rzucily wam sie na mozg? naogladalas sie za ich za duzo, czym sa oswiadczyny w porownaniu z pozniejszym wspolnym zyciem? nic nie znacza, bo moze wam sie nie udac po spektakularych oswiadczynach , ale bedziecie szczelsiwi i bez nich

Gość rozczarowanaaaaa655
choc na paliwie i przyjazdach do mnei wogole nie oszczedza potrafi wstwac ze mna o 6 rano po to by zaiwesc mnie do pracy a on na 9 ma i to jeszcze musi jechac do domu ok 35 km

hm.... materialistka ??? dla mnie nie ważne i za ile jak ale forma i zaskoczenie ja nie dostałam kwiatów ( z czego się ciesze ) nie było romantycznej kolacji i sie ciesze bo zaskoczył mnie oświadczynami a oświadczył sie przed przejazdem kolejowym bo zamknęli szlaban :D

Gość Gilgameszkaa
Ręce opadają! Autorko to nie prowokacja? Naprawdę jesteś taka tępa? Może po pół roku powinien zabrać cię na safari i tam wśród małp ci się oświadczyć? Chociaż wątpię żebyś była zadowolona tylko jęczeć potrafisz

Gość rozczarowanaaaaa655
nie jestem materialistka moj poprzedni chlopak za mnei nei placil i byl sknera i biedny byl- a go ochalam.. i bylam ponad 6 lat! poprostu on taki jest i sam placi to dla niego jest oczywiste!

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jesli to nie jest prowokacja to ty jestes głupia jak but!

Gość Riibyy
Bardzo ładny - z klasą. Jeśli jest w Twoim sytylu, to wszystko jest ok :) A Ty Terminatorze pamiętaj, że pierścionek musi być przede wszystkim ładny, nie wystarczy, że jest drogi :) Łatwo jest mówić "kupię" -kup to pogadamy :) Nie przejmuj się, wg mnie po tym co on przeszedł z tamtą, to taki mały teścik z jego strony, czy nadajesz się na żonę :) On Ci z pewnością wynagrodzi ten pierścionek za stwkę ;) Cierpliwości!!!! Niech Cię nawqet nie kusi robienie mu wymówek!!!!

Gość fassolkkaa
fakt pierscionek mi sie nie podoba, raczej powinie byc zloty, no nie wiem a tyy jak masz problem to go odrzuc i znajdz bogatszego, a staniki z trimpha to ja nosze na codzien, co to niby jakis zaszczyt dostac bielizne z tej firmy?

Gość rozczarowanaaaaa655
nie prosze o chamskie uwagi tylko o szczere opinie i to nie jest prowokacja niestety;(. bylam 6 lat i nie wyszlo i zareczyn nie bylo... teraz czuje ze to jest ten .. pol roku to czas taki z emozna wiedziec pozatym slub dopiero za 1,5 wiec jest czas na wsystko

Gość Blubell Farrow
To musi być prowokacja:-O facet spełnia każdą jej głupią zachciankę a ona jęczy, że źle, że niedobrze. Powinnaś upolować milionera wtedy będziesz miała pewność, że cię kocha bo kogo nie stać na drogi pierścionek to nie kocha prawda? eh :-O

Gość rozczarowanaaaaa655
nie chodzi o zaszczyt ale o to ze nie oszczedzal a ten pierscionek jest zalosny:(

Gość pierścionkowa
ja pod zwykły prezent podchoinkowy dostałam od chłopaka pierścionek z białego złota z szafirami i cyrkoniami... myślę, że skoro twój jest zaręczony to powinien trochę bardziej się rzucić tym bardziej że stać go na to:D poza tym zaręczyny po 0.5? czy to nie jest desperacja z jego strony po nieudanym związku?

pierscionek calkiem calkiem czego ty chcesz wiecej dziewczyno.... zycie to nie bajka i nie mozna miec wszystkiego.. dziekuj bogu ze on jeszcze jest z toba....

Gość pierścionkowa
0.5 roku

Gość Riibyy
Jedynie z tym, że ten sam tekst powiedział mogłabyś wspomnieć, ale więcej nie wypominaj,,,, Tylko, że jak to jedno powiesz, to może się posypać lawina dalszych wymówek, a skótki mogą być nieodwracalne... "rozczarowanaaaaa655 choc na paliwie i przyjazdach do mnei wogole nie oszczedza potrafi wstwac ze mna o 6 rano po to by zaiwesc mnie do pracy a on na 9 ma i to jeszcze musi jechac do domu ok 35 km" I to jest ważne !!!! Przecież on Cię kocha!

Gość wiesz co ty to zasługujesz na
to zeby zwyczajnie w dziób dostać a nie pierscionek ...;😠 matkoo skąd sie takie babska biorą ?!?!?!

Gość A tak w ogóle
"On Ci z pewnością wynagrodzi ten pierścionek za stwkę" No tak bo wielką krzywdę jej zrobił, że nie kupił pierścionka za parę tysięcy. Autorka powinna wnieść pozew do sądu o odszkodowanie od niego, że tak ją skrzywdził i za straty moralne oczywiście też :-O