Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżka*

dukanka- od dziś kto się przyłączy?

Polecane posty

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!! ZNALAZŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D JEZU!!!!!!!!!!!!! POSIKAM SIĘ Z RADOŚCI :D:D:D http://swl-sklep.pl/-c-187.html?osCsid=1622cd9ffcecb844e31d2d4b41ca1696 Słuchajcie :) To są koktajle, które piłam u tego odchudzacza. U Niego to się na porcje kupowało po siłowni w barze. Są wyrąbiste!!! Pół porcji straszliwie zamula :) Dobre jako posiłek- masa białka a w dodatku tłuszczu i węglowodanów tyle co kot napłakał :D:D:D W smaku najlepszy wg mnie jest kokosowy i pistacjowy jak coś ;P Jest tam jeszcze na tej stronie preparat o nazwie: Molka. Też białko w czystej postaci ;) Nieco lżejsze i pamiętam, że robiło się to na wodzie.... Tyle, że to akurat w większości było niedobre :/ Najlepsza z nich była czekoladowa :D Muszę to kupić!!!!! PO PROSTU MUSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale dopiero w lutym -.- póki co jestem spłukana :(

aha.... jakby któraś była też zainteresowana to polecić też mogę Vitamin King :) Bardzo dobre witaminy!

dołacze do was w lipcu 2011 - narazie nie mam jak. Ale byłam na tej diecie i polecam ja w 100%. działaaaaaaaaaaaa

Ta rybka to dobry pomysl. Ja wlasnie zjadlam z pomidorkiem , pycha. No i niewiele roboty. Musze sie wyposazyc w garnek do gotowania na parze bo wczoraj przypalilam blache w piekarniku przez brak umiejetnosci w pieczeniu ryby bez tluszczu. Dzisiaj poszlo troche lepiej, bylam juz bardziej przygotowana na taka ewentualnosc. Lubie ryby, ale bardzo rzadko jem, pewnie i ona by zbrzydla jakby jesc ja codziennie .Trzeba urozmaicac, ale ja nie lubie piec, nigdy nie upieklam ciasta w zyciu, wiec watpie czy kiedykolwiek wezme sie za pieczenie buleczek dukana. Mysle, ze raczej ogranicze sie do tego co latwe; gotowany kurczak, pieczona ryba, nabial, jajka i warzywa.

Vulcan ja nie kupiłam gara do gotowanie na parze a gotuję na prze ;P Najhlepsze "urządzenie" do tego to garnek, durszlak i przykrywka xD Można też zrobić jajecznice na parze :D Jak moja córa była mała to jej robiłam :) Gotujesz wodę, na garnek kładziesz porcelanowy talerz, na to wybijasz jajka i już :D:D:D

musze wyprobowac, moze akurat mi sie spodoba i nie trzeba bedzie wydawac kasy na zbedny garnek. Tez myslalam wczesniej, zeby taki garnek do gotowania na parze zastapic zwyklym i tkim sitkiem do frytek.

ENI_35 Ja mam nadzieje, ze w lipcu to ja juz po diecie bede:-) mam nadzieje ze zajrzysz jeszcze tutaj i powiesz jakie efekty u ciebie byly?

VULKAN.... bede was podglądac spoko. Kocham ta diete. chciałam schudnac - z 64 na 58 kg - udało mi sie naprawde szybko. Nawet celulit zniknał znacznie, bo to dieta przewaznie białkowa. napisalas ze bedziesz w lipcu juz po, no ale ta dieta może byc ciagnieta cały czas. Nie zapomniejcie przeczytać ksiązki Dukana i zachowac tych slynnych czwartków. to naprawde wazne.

ja osiagnełam wage 58 kg przy wzroście 170. ale byłam szczesliwa. No a teraz ciaża. Więc przerwa przynajmniej do lipca.

eni_35 Jak zaczynalas to chyba nie bylas zbyt puszysta 64 kg przy wzroscie 170 cm to nie duzo, ale 58 kg to chyba ideal. Ja mam wiecej przy wzroscie 160 cm:-( bo 63 kg. No teraz ciaza u ciebie wiec nici z diety, ale po ciazy to tez chyba dluzszy czas jeszcze nie mozna jesli sie karmi. stosowalas diete rygorystycznie?

och ,ja ja bym chciala dojsc jeszcze kiedys do 58:)choc przy moim wzroscie 171 62 tak jak dukan wyliczyl to i tak niebo:) Ale hmmm...co tu zrobic zeby cyc nie schudl:PPP jakos tak glupio wygladam z malym biustem:)Niby czasem wyzywam,ze nie wszystko ladnie wyglada przez duzy biust ale wolalabym czesc go zstawic;) W piatek jesli nie bede miec imprezy(alkohol) to ja zaczne juz jutro:)choc z nerwow dzis nie zjadlam prawie nic wiec to "jakbym byla juz na diecie". Pozdrawiam Was dziewczyny. Mnie motywuja opinie ludzi,ktrzy sie odchudzali na tej diecie...no i kolezanka,ktora widziala efekty u dwoch swoich znajomych-jedna -12kg druga-18kg...wiec to musi dzialac;)

dziewczyny działa napewno. Ale słyszałam ze sa jakies powikłania potem z organizmem. nerki nie działaja poprawnie, zeby sie psuja. Niewiem ja nie miałam żadnych efektów ubocznych.

czesc babeczki:D dfzisiaj mialam taki mlyn w pracy ze nie mialam czasu tutaj zaglądnać:o a teraz jestem u teściowej i czekam aż mąż pzyjedzie i nas zabierze;) ciekawe jak dzisiaj moja waga. w sumie nie zjadlam zbyt wiele:o bo nie miałam czasu:o jakaś rybka z warzywami, serek wiejski z pomidorem i teraz jogurt z otrębami. z domu zrobię sobie pierś z kuraka;) dzisiaj pojawil sie były komendant u mnie w pracy (bo ja w straży pracuję) widzial mnie ostatni raz jeszcze w ciąży, potem raz po ale tylko chwilkę, przywital się ladnie zapytał o synka a potem tekst: paniu aniu jaka figura po ciązy:D:D:D a ja malo do sufit nie podfrunęlam:D a narazie mi tylko trochę brzuch spadł no i ta okropna oponka:D

Gość VulcanEnergy$
Mi jakos glod sie dal we znaki dzisiaj i delikatne podenerwowanie . Ciekawe jaki okres diety jest najtrudniejszy, pierwszy tydzien, miesiac, a moze w ogole nie staje sie to latwiejsze i ciagnie do zakazanego jedzenia...

wiesz co, jak się zawziąć na dobre to nie powinno ciągnąć;) ja dzisiaj dostalam od teściowej miche pierogów;)mąz mnie namawial, ale powiedzialam nie i basta;) mi od niedzieli przeszlo podenerwowanie i teraz mam bardzo dobry humor;) dzisiaj u teściowej byl ksiadz na kolendzie i sie zalapaliśmy po drodze, to w trakcie modlitwy parsknelam śmiechem:D ten topik jest dla mnie wielka podporą;) i komentarze też;)

u mnie z dietką ok, przeszły nerwy na faceta i od razu lepiej. nie moge nic jesc bo bylam dzisiaj u dentysty, zrobił mi 3 zabki od strzału:) znieczulenie zeszło i boli jak cholera:(

no i dzisiaj weszłam w spodnie ktore stawały mi na polowie ud i byly nie do założenia, hurrraaaa:)

czyli te 4kg od 1 stycznia to nie tylko woda bo normalnie sie w nie mieszcze:) ale sie rozpisałam. aha dziewczyny wy cwiczycie cos, bo ja nie, ale mam taka prace tzn swoj sklep odziezowy wiec niezle sie tam naspaceruje w ta i spowrotem i to tak jakbym przynajmniej z 5 godzin dziennie spacerowała.

ja sie dzisiaj też nabiegalam;0 i nie ćwiczę bo wystarczy mi to co przy dziecku ćwiczę;) u mnie dzisiaj 74, a rano pewnie bedzie mniej;) mam nadzieję:D efekty sa dla mnie bardzo zadowalające;) w przyszlym tyg biegne do lekarza po skierowanie na badanka;) też się zastanawiam nad ta wodą, bo mi zeszly boczki;0 a tam woda se chyba nie gromadzi;) bardziej w nogach i ramionach chyba;)

zrobie jutro;) ale ja mam manie ważenia sie;0 to mnie bardziej motywuje;0 przeciez nie bede codziennie stopki zmienala;) chyba ze tylko raz w tyg wpiszę;)

Gość Tluszczykowa__
Po trzech dniach 1 kg mniej ; ) mimo tego nieszczęsnego danio , jeszcze dzisiaj uderzeniówka i od jutra 1/1 . ; ) gratuluje sukcesów dziewczynki . a i mam pytanie ; jeżeli mamy przepis na te bułeczki dukana , tam trzeba dodac kostkę twarogu , jaki dodajecie ? taki najnormalniejszy ? i jak ta kostka ma wygladać ? duża , mała ?